Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.892
Cevap
172
Favori
558.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Merhabalar,

Maalesef bein connect mi box üzerinden sıkıntılı oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bein connect aynı zamanda da netflix, spotify ve youtube için akıcı tv box önerebilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kumrucumartı

Bein connect aynı zamanda da netflix, spotify ve youtube için akıcı tv box önerebilecek var mı?
    Netflix,youtube,spotify gibi uygulamaları kullanmak için en iyi performansı resmi lisanslı cihazlar veriyor. Tabiki de en iyisi apple tv, o pahalı dersek roku ve amazon fire tv stickler var. Yalnız roku da beinconnect olmaz. Apple tv ve amazon fire tv'de var.

bir de beinconnect yine de resmi lisanslı olduğu kendi dekoderinde çalışır en iyi. Bu cihazlarda iyi bir beinconnect performansı beklenmemeli. Ama netflix falan için direk roku,apple tv, amazon fire tv stick gibi cihazlar alınmalı.

Bu android boxlar çok tırt hiç iyi performans vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 21 Ocak 2019; 19:3:13 >
  • arkadaş şu platformda hiç bir şeye sansür yokta şu sigaraya niye sansür var beni deli ediyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

arkadaş şu platformda hiç bir şeye sansür yokta şu sigaraya niye sansür var beni deli ediyor ya
    evet ama yine de buna da şükür diyoruz hocam diğerleri hep sansürlü çünkü netflix vb dışındakiler tabii
  • Agent_TR kullanıcısına yanıt
    kalkmadı
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Selam
    Apple tv’de bein connect var mı? Emin misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: callandor

Selam
    Apple tv’de bein connect var mı? Emin misiniz?
    aa doğru onu yanlış yazmışım.

bein connect yok.

resmi dışı indiriliyor mu bilmiyorum
  • Beyler Allah kahretsin bunları. Philips Android TV ile Play Store girdiğimde Bein Connect uygulaması çıkmıyor indirmek için. Philips akıllı TV kullanıp bu sorunu çözen var mı?

Daha kötüsü, akıllı telefondan ekrana yansıtmak için dekoder cihazı gerekiyormuş. Ulan dekoder yanımda ise akıllı telefona niye ihtiyaç duyayım? Mallık bu düpedüz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Şubat 2019; 14:19:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam ne zamandir bu sorunun cevabini ariyordum philips ten vazgectim an itibariyle samsung ta varmi acaba tv almayi düşünüyorum digiturk cihazi pederin evinde ben beinconnecten izlemeyi düşünüyorum sadece fener maclarini pedere birakcam gerisi bende

• quote:

Orijinalden alıntı: mirbaba

Hocam ne zamandir bu sorunun cevabini ariyordum philips ten vazgectim an itibariyle samsung ta varmi acaba tv almayi düşünüyorum digiturk cihazi pederin evinde ben beinconnecten izlemeyi düşünüyorum sadece fener maclarini pedere birakcam gerisi bende
    Hocam Digitürk müşteri hizmetleri ile görüştük. Saçma bir cevap verdiler. Çözüm olarak gidin Digitürk Play'e üye olun ve izleyin Android TV ve Philips ile dediler. Ama bu da geçersiz bilgi çünkü şu an Digitürk Play'in Android TV uygulaması askıya alınmış durumda ve yeni sürüm gelene kadar işlevsiz vaziyette. Kaldı ki Samsung/LG ve diğer yerli üreticilerin TV'lerini Digitürk Play destekliyor da Android niye yok!!!? (Sony dahil) ve ayrıca BeinConnect için dekoder eşleştirme zaruriyeti ne kadar saçma? Parasını veriyorsunuz sonuçta...

En iyisi laptoptan açıp Hdmi ile ekrana yansıtmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Şubat 2019; 14:26:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ozman pahali bi tv almaya gerek yok ben maç izlemek icin smart alcaktim smarta bile gerek yok hdmi girisi olan bi tv benim işimi cozer pcden oraya aktaririm yanlis miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: mirbaba

Hocam ozman pahali bi tv almaya gerek yok ben maç izlemek icin smart alcaktim smarta bile gerek yok hdmi girisi olan bi tv benim işimi cozer pcden oraya aktaririm yanlis miyim
    Aslında evet ama orada da saçmalık var. Şimdi Chrome ile web sayfasından açtım, OctoShape eklentisini istedi başta, sonradan sayfayı tazeledim, flash player ile devam etti. Yani bir şekilde yayını PC'de açtırabilirseniz ekranı HDMI ile yansıtın ve kurtulun. Lakin şu da var, en yüksek bitrate kalitesinde bile 1080p yayın yok. 720p maksimum sanırım.

• Banana da lazım oluyor ama mecbur cepten izlemek zorunda kalıyoruz. Anladığım kadarıyla iyi iş yapan box halen yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Play Storede uygulama güncellenmiş. TV box ta yada Android TV os ta deneyen oldu mu

Link
    pCloud
    beIN CONNECT.ver.3.2.9b414.build.14144414.apk - Shared with pCloud
    https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZHwPd7ZhuiGfSIjnFQt6CH9AdWrUhh0dhUk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 26 Şubat 2019; 14:30:27 >

• Beinconnect neden samsung apps de yok acaba bilen var mi

• esanchez38 kullanıcısına yanıt
    Anlaşması yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Anlaşması yok.
    Kotu oldu o zaman sadece internetten izleyebilirim dogru mu

• esanchez38 kullanıcısına yanıt
    Google Play üzerinden indirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Google Play üzerinden indirebilirsiniz.
    Tv android degil hocam nasil olacak

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.