Şimdi Ara

bein connect tvye baglanti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben gecen sene ilk defa digiturke üye oldum. giris paketi+dizi paketi+diledigin zaman diledigin yerde hepsi bir arada 39.99 tl.
    fakat kurulum yapmaya geldiklerinde digiturk kutumu internete baglamadilar. normal digiturku kurup gittiler, benimde boyle bir sey yapmak gerektiginden haberim yoktu. birkac gun sonra arayip boyle boyle bir sey var gelip yapalım mı diye sordular, o donem musait degildik evde hasta vardi bende simdilik kalsin sonra bakariz dedim. simdi ben ipadimden bein onnect uygulamasina girip seyrediyorum kacirdigim dizileri,fakat bu tvyi de internete baglasam da ordan izlesem keske diye dusunuyorum.

musteri hizmetlerini arayıp bilgi aldım, dediler ki geldigimiz icin su kadar kurulum ucreti+ekipman ucretini aliriz falan filan. simdi bir kablo takmak icin adamlari eve cagirmaya gerek yok diye dusundum. hem evde durumlar biraz sıkıntılı,eve teknik ekip cagirmak uygun zaman ayarlamak zor is,hem bosuna masraf cikacak. onun yerine ekipman neyse gidip kendim bir yerden alsam eve gelip taksam olmaz mi sizce?

anladigim kadariyla bi wireless baglantı bir kabloyla baglantı oluyormus oncelikle bana hangisini onerirsiniz bu konuda bilgisi tecrubesi olanlar?
    sonra da ne marka nerden ethernet kablosu alırım onerisi olanlar olursa cok sevinirm

ha bu arada unutmadan: internetim uydunet 25mbps hız-150 gb akn.
    wireless modemim digiturk kutusundan birazcik uzak hemen hemen 10 metre kablo gerekir gibi duruyor burdan bakınca (kabloyla baglanırsam)

cok tesekkurler arkadaslar simdiden yardimi olan ve olacak herkese..
    (kusura bakmayın biraz uzun yazdım, vaktinizi aldim ama derdimi iyice anlatmak istedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorhugo87 -- 8 Haziran 2017; 21:46:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kimse yok mu arkadaslar bana yardimci olacak..😞😞😞

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorhugo87 -- 10 Haziran 2017; 19:08:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: victorhugo87

kimse yok mu arkadaslar bana yardimci olacak..😞😞😞

Sayın hocam o kadar ahım şahım bir olaya gerek yok
    modemin boş portu varsa ordan uydu cihazının arkasındaki girişe kablo çekin 10m tamamdır iş bitti

• Direk modemden kablo çekmek mümkün değilse veya istemiyorsanız powerline adaptör araştırabilirsiniz.
  • su kablolardan biri isimi gorur mu acaba?

bir de anlamadigim olay ethernet kablosu ve ağ kablosu ve network kablosu bunlar hep aynı sey mi oluyor cunku her baktıgım kabloda urun aciklamasinda baska bir sey yaziyor kafam karisti, ikisi de ayni uzunlukta, fiyat biri digerinin 2 kati niye bu kadar fark var, kablonun ozellikleriyle mi ilgili yoksa sadece marka farki mi
    kusura bakmayin sorular size fazla kolay geliyor belki ama ben biraz yabancisiyim bu islerin ilk seferim de:) yardimci olursaniz cok sevinirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorhugo87 -- 11 Haziran 2017; 14:07:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.