Dostlar Malum Premier Ligi Beinsports aldı. Bu adresten Beinconnect paketi alıp sene boıyunca 3 ekrandan premier lig keyfini ucuza halledebilirsiniz |
BeIN Connect Yıllık Spor Extra+ Paketi – 3 Ekran 168 TL
-
-
2022-2023 sezonu ne zaman açıklanır acep?
-
Ios de alamıyorum.Android yada webden alınıyor sanırım -
süper lig de izlenebilir mi acaba
-
Federasyon başkanı bein ile anlaştık dedi ama bu paket avrupa ligleri şçin olan paket
-
ios de de uygulaması olması lazım beinconnect'in.Sadece AppleTv de çalışmaz bu 3 ekranlı olan versiyorun.4 ekran 288 TL idi yanlış hatırlamıyorsam
-
Mi tv stick oluyor mu -
3 sezondur izliyorum
-
Uygulamada mı browser damı
-
S sport nasıl kaptırır premier ligi akıl alır gibi değil,
480p özetlere, hatta maçtan 1 gün sonra çıkan özetlere dahi hazır olun.
Ne güzel TV+ da S sportta izliyorduk, istediğin zaman geri alma vs. takılma hiç yaşamadım. Beinconnect epey sıkıntılı bir platform.
-
Saran mı verdi yoksa bein kendisi mi aldı? Saran ne yapacak peki?
Her yerde ssport u soktu ortaya..
-
uygulamada mevcut.
netflix, disney, exxen, bein, amazon prime vb.
-
Yok hocam yanlış anladınız paketi hepsiburada ios uygulamasından satın alamıyorum onu söylemiştim.
Eve geçince bakarım artık
Bende de android box var ordan uygulamasından izleyebilir miyim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eKsTazi -- 21 Haziran 2022; 16:17:28 > -
Safariden alırsın. Ama alma süper ligli paket çıkar ileride -
4 ekranlı içerisine süper liginde dahil edildiği uygun fiyatlı paketler olsa birçok kişi korsan izlemek yerine resmi abonelik alabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: eKsTaziYok hocam yanlış anladınız paketi hepsiburada ios uygulamasından satın alamıyorum onu söylemiştim.
Eve geçince bakarım artık
Bende de android box var ordan uygulamasından izleyebilir miyim ?
3 ekran bu hocam ben tv'ye laptop bağlayıp izliyorum.Bende de box var ssportta iken güzeldi.Sadece premier lig için aldım desem yalan olmaz
-
şimdi 3 ekran diyor yanında da web-cep-tablet diyor.
uygulamadan mı izliyoruz ? eğer bu cihazları ayırt edebiliyorsa sıkıntı.
yani 3 kişi aynı anda mi box ile izleyebiliyor mu ?
-
Tvbox ve smart tv uygulamaları için 4 ekran almanız lazım.
-
Aynı anda 1 cihaz izleyebiliyor..3 ekran dediği telefon,tablet ve bilgisayar kullanarak izleyebilirsin demek.
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
S sport nasıl kaptırır premier ligi akıl alır gibi değil, 480p özetlere, hatta maçtan 1 gün sonra çıkan özetlere dahi hazır olun. Ne güzel TV+ da S sportta izliyorduk, istediğin zaman geri alma vs. takılma hiç yaşamadım. Beinconnect epey sıkıntılı bir platform. |
Benzer içerikler
- a101 slazenger parfüm yorum
- temu iade nasıl yapılır
- lcw adım at kazan nedir
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- doğum gününde hediye veren markalar
- kasım indirimleri ne zaman
- letgo güvenli ödeme
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X