Şimdi Ara

S Sports Plus Yıllık Üyelik 595 TL (9 Ağustos)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reklam olarak LALIGA24 kodu çıktı sitede de YAZAOZEL kodu var. Paycell'le yıllık ödeme fark etmiyorsa 50 lira daha düşer. kodyS Sports Plus Yıllık Üyelik 595 TL (9 Ağustos)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu yeni üyelikler için tabi ama bilgi olsun diye yazayım. 10 gün önce üyeliğim sona erdi. Otomatik yenilemeyi kapatmamışım ama kayıtlı sanal kartımda limit olmadığı için 900 küsür lira yıllık ücreti çekememiş. İptal kısmına girdim, iptal nedeninde fiyat yüksekliği deyince sonraki ekranda yıllık 429tl lik teklif çıktı. Bu şekilde yıllık üyelik satın aldım. Yakın zamanda üyeliği bitecek arkadaşlar bu yöntemi deneyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodostre -- 5 Ağustos 2024; 20:9:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence fazla, ssport iyice kan kaybetmeye başladı. Parayı bastırıp F1’i almadı. Bu paraya turkcel Tv Plus alırsın, içerisinde zaten ssport ve birçok spor kanalı var. Ne bileyim bence pahalı.

• sodostre kullanıcısına yanıt
    Yıl içinde maç durumuna göre 1-2 kez aylık üyelik alırım kodla sepette indirim görünüyor, yeni üyelikler için değil gibi sanki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı dediğiniz gibi maçlara göre aylık almak ama bana teklif ettiği fiyat uygun geldiği için uzattım. Evet benim yazdığım yeni üyelik için değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.