Şimdi Ara

beIN digiturkü satın aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vermeyin şu lanet olasıcalara para. Ligin bu hale gelmesindeki başlıca nedenlerdendir Digiturk. Adamlar TFF'yi bile parmağında oynatıyor yeri geldiğinde.

Fahiş fiyatlar, TFF'ye direkt müdahale, maçlara müdahale, şampiyonluklara müdahale..

Ondan sonra hakemler takım kayırıyor, takımlar şike yapıyor deniyor. Aslında araştırılsa hepsinin altında Digiturk'un bir parmağı vardır...

Vermeyin şunlara 5 kuruş para. Google'a NetSpor yazın, ilk açılan siteden spikersiz izleyin. Hem yanlı, taraflı yorumlarını da dinlememiş olursunuz.

Dip Not: NetSpor legal bir yayındır bu arada. Spikersiz, saha içi kameralarından direkt yayın yapıyor. Kaçak yayınlar gibi LigTV'den ve spikerli değil. beIN Digiturk'un hisselerini aldıktan sonra açıldı. Sanırım onlara ait bir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Hic birsey beklemeyin. Babam engelli oldugu icin senelerdir engelliler icin olan yuzde elli indirim kampanyasindan yararlaniyorduk gecenlerde mesaj geldi kampanya sonlandirilacakmis. Ulan bizden ne istediniz...

Sizin özel bir kampanyanız falan olmasın o sonlanan ?
    Biz de annemden dolayı engelli tarifesi kullanıyoruz, lig tv ve belgesel var üstelik sözleşme falan da yok ama iptal olan birşey de yok.
    Farklı bir durum vardır sizin için.

Hocam yok geçenlerde mesaj geldi engelli kampanyası bitmiştir minvalinde. Henüz sonlanmadı sanıyorum ki önümüzdeki ay bitirecekler.

Onu diyorum işte. Bunların müşteri bazlı kampanyaları oluyor, sizde de engelli ile birlikte bir kampanya vardır belki çünkü dediğim gibi annem sayesinde biz de engelli tarifesi kullanıyoruz ve ne sözleşme var ne özel bir kampanya var hatta teyzem de aynı tarifeye geçiş yaptı ama kimseye öyle bir bilgi falan gelmedi. Lig tv + belgesel + ikinci oda ve hd pakete 70 lira civarı birşey ödüyoruz ve sözleşme falan da yok üstelik.

Edit: Bu arada arkadaşlar şu sakat ve engelli lafına takılmışsınız ama sakat ve engelli olmak farklı şeylerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 27 Ağustos 2016; 5:37:47 >

• Yılmaz kullanıcısına yanıt
    Sen zengin adamsin adama cuzi bir miktar gonderirsin o da izlemeye devam eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nesini satın almış, anlaşılan bunlarda beIN yok .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

Sen zengin adamsin adama cuzi bir miktar gonderirsin o da izlemeye devam eder

Babam paramı almıyor ne yazık ki...
  • Arkadaşlar Tmsf el koymuştu zaten Digitürk'e, 3 yıl önce Digitürk'ü aldığımda 45 lira aylık ödüyordum, tam 3 yıl sonra aynı paketlerle 85 lira ücret çıkarttılar.
    Bunun sonucunda paket eksilterek sadece şampiyonlar paketine indirdim.
    Bein Media Group bu sezon pek bir dokunuş yapmaz ama diğer sezon hem fiyatlarda azalma hemde kaliteli maç yayınları bekliyorum.
    Digitürk'ün berbat yayınlarından, reklamcılığından kurtulacağız umarım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.