Şimdi Ara

beIN Media Grup CEO'su Yousef Al-Obaidly, Endüstrimiz Korsana Hazırlıksız! PATLIYORUZ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu konuşmasından şunu anlıyorum. Artık inişe geçiyoruz. Korsan bizim elimizi kolumuzu bağladı.

Ama hiçbir şekilde fiyat indirimine gitmiyorlar. Bu ise beni şaşırtıyor. Sen madem korsanla büyük ölçüde başa çıkamıyorsun o zaman insanları legal yayına yönlendirmek için fiyatları aşağıya çekeceksiniz.

Atıyorum 20 milyon euro kar ediyorsan. 10 Milyon euro kar edeceksin. (Sadece örnek)

Gelelim haber içeriğine.

tr.beinsports.com
    Yousef Al-Obaidly'den önemli açıklama - tr.beinsports.com
    http://tr.beinsports.com/haber/yousef-al-obaidlyden-kritik-uyari

beIN Media Grubunun CEO'su Yousef Al-Obaidly Londra'da düzenlenen Sport Business Zirvesi'nde korsan yayıncılık ve sektörle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Londra'daki Sport Business Zirvesi'nde konuşan Yousef Al-Obaidly, beIN SPORTS'un Suudi Arabistan'ın Beoutq korsanları tarafından düzenlenen geniş çaplı korsanlık operasyonundan kötü şekilde etkilendiğini söyledi. Yousef Al-Obaidly, "Çoğu insan bu durumun farkında olmasa da, gerçek şu ki, endüstrimiz tamamen hazırlıksız." ifadelerini kullandı.

Al-Obaidly, spor hakları sahiplerini, yayıncıları ve sponsorları "Görkemli medya hakları balonunun, korsanlığın düyanın ve toplumun her köşesine yayıldığı için" patlamak üzere olduğu konusunda uyardı.

Yousef Al-Obaidly, "Artık özel yayın haklarının, efektif olarak ortadan kalktığı bir dünyada yaşadıkları" uyarsında bulundu. Al-Obaidly, "Size, dünyadaki en büyük spor hakları alıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki 'Mena'daki Beoutq ve genel olarak korsanlık nedeniyle, artık tüm spor haklarını münhasır olmayan olarak gördüğümüzü ve ticari tekliflerimizin bunu yansıtacağını söyleyebilirim." şeklinde konuştu.

"Özellikle endüstrimiz ve hak sahipleri, hala finansal bir uçuruma doğru uykularında yürüyorlar" diyen Al-Obaidly dünyada en çok izlenen ilk 25'te spor yayıncılığının olduğunun altını çizdiğini belirtti.

Al-Obaidly, zafer günlerinin bittiği konusunda uyardı. "Spor haklarının sonsuz büyümesi sona erdi. Sadece bu değil, bazı durumlarda yayın haklarının değerleri uçurumdan düşecek ve sektörümüzün ekonomik modeli yeniden yazılacak" ifadelerini kullandı.

Yousef Al-Obaidly'nin her şeyi açık yüreklilikle ifade ettiği Sport Business Summit'te delegelere şu sözlerle seslendi; "Sektörümüz korsanlığı ciddiye almak için çok uzun süre bekledi. Beoutq'nun iki yıldır tamamen operasyonel olması ve bugün halen kısmen operasyonel durumda bulunması da bunu gösteriyor. Çünkü bu iki yılın sonunda endüstri hiçbir ders çıkarmadı."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 9 Ekim 2019; 16:45:31 >

• Patlarsanız patlayın bizmi kurtaracağız sizi..Vermeyin o kadar paraları ihalede.
    Sürekli artırılmak istenen yayın gelirleri en sonunda biz tüketiciyi vuruyor..
    Değişen ne de beklenti hep artıyor..Stadlar,sahalar,yayınlardaki görsellik sürekli artıyor doğru ama Futbol aynı futbol be kardeşim.
    Kazanamıyorsanız yapmayın bu işi izlemeyiz olur biter.
  • aylık full paketi ver 40-50 TL den herkes bağlatır evine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matsipik

aylık full paketi ver 40-50 TL den herkes bağlatır evine.
    herkes bağlatır ??? 40-50 TL ye siz öylemi sanıyorsunuz !!!

millet aç aç arkadaşım aç 50 lira aylık senede 600 lira yapar

bak sana net söylüyorum hiç bir şey farketmez %1 arttıramaz 50 yapsa aksine zarar eder aylık 200 veren var 70 veren de var o fiyatlandırmayı zaten elde tutmak istediklerine yapıyorlar
  • En çok ticari yayın paketlerinden kazanıyorlar. Senin aç dediklerinde o ticari yerlere gidip hesabını bilmeden maç izliyor holiganlık yapıyor cebinden kat fazlası çıkıyor.hesap kitabımızı bilseydik inek koyun gibi sağılmazdık. Telefon paketine 2 gb fazla net için 50 60 tl ödeyen milletiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu teknolojik gelişmeler sonrasında korsanla ancak fiyatları makul seviyeye çekerek baş edebilirsiniz gerisi boş.
    aynı durum film sektöründe tartışılıyordu yıllar önce, o zamanda yazmıştım yaparsın filmi 10-15 TL kimse netten çekmez. yapmadılar ne oldu bluray teknolojisi doğmadan öldü gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawbreaker -- 22 Kasım 2019; 4:13:35 >
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle gelir düzeyine bak ülkedeki birde paket fiyatlarına adamın canı cıkıyor haftalarca birde 150-180 Tl ödüyor haftada 3-4 maç görmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

En çok ticari yayın paketlerinden kazanıyorlar. Senin aç dediklerinde o ticari yerlere gidip hesabını bilmeden maç izliyor holiganlık yapıyor cebinden kat fazlası çıkıyor.hesap kitabımızı bilseydik inek koyun gibi sağılmazdık. Telefon paketine 2 gb fazla net için 50 60 tl ödeyen milletiz.
    Sende haklısın biz sustukça..... Lar

İran bile bşr zam oldu karıştı biz ooooo az gelmiş diyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dijital dünyada dike dike fiyatları indireceksiniz,özellikle dijital yayınlarda,korsanı asla önleyemezsiniz.çünkü korsanın olma sebebi,dehşet fiyatlarınız.

İhale almak için uçmayın ,masraflar artmasın,fiyatları insan gibi düşürün.O zaman ağlamazsınız.

Beter olun inşallah beter..

• AMC A kullanıcısına yanıt
    aynen bak şimdi bi gitti bi kesildi kaçak ıptvlere 20 vermek yerine yap 40-50 bak nasıl satıyorsun yada atıyorum takım olarak ayır sırf bir takımın maçlarına 25-30 iste
    Bluraylar içinde demiştim 10 TL den çıkart filmleri satarsın ama belli başlı filmlere 80-100 TL istediler ne oldu patladı ellerinde, teknolojik gelişme internet hızlarının 20 sene öncesine göre uçmasıydı orda da , dvdler satıldı zira 56k modemle 256-512 hızlarla veya 4.3 gb lık filmi indiremezdin ama şimdi adam 50-60 gb oyun indirebiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.