Şimdi Ara

Beinsports anlaşmada kur sabit olmasına rağmen %100'den fazla zam yaptı neden kimsenin sesi çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kur zaten sabitlendi. Beinsports 3.26 seviyesinden ödeme yapıyor.
    fanatik
    Digiturk, yayın ihalesinde kuru sabitledi!
    https://www.fanatik.com.tr/digiturk-yayin-ihalesinde-kuru-sabitledi-1271799

Beinsports anlaşmada kur sabit olmasına rağmen %100'den fazla zam yaptı neden kimsenin sesi çıkmıyor

Ama geçen sene aylık 55 Tl olan paket şuan 120 Tl. Hani fırsatçılığa izin verilmeyecekti. Bu yapılan ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 22 Eylül 2018; 18:50:32 >

• İzlemiyosun, özetleri internetten izliyosun kafan rahat oluyor
  • İzleme.

Kazanmasınlar para. Zarar etsinler.
  • Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Ben ortadaki fırsatçılıktan vatandaşı kazıklayan bir yapıdan bahsediyorum. Senin çözümün izlemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Ben ortadaki fırsatçılıktan vatandaşı kazıklayan bir yapıdan bahsediyorum. Senin çözümün izlemeyin
    Kazıklanmaya rağmen gidip para verip izliyorsan hoşuna gidiyordur.

Almazsan paşa paşa düşürürler. Alırsan geçirirler. Ondan sonra ağlarsın burada.

Allah sana akıl fikir versin.

• Ulan tekel olan bir şeyden bahsediyoruz. Alternatifi yasal yoldan olmayan bir şey bu. İzleme demek o kadar sığ bir yorum ki neyse sen ergen tavrınla yaşamaya devam et. Bu kadar koyunun olduğu yerde az bile yapıyorlar sen de haklısın.
  • Adamlar gayet güzel izleme, boykot et demiş. Beğenmediysen beni dinle.

Git merkeze silah zoruyla fiyatları düşürt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

Ulan tekel olan bir şeyden bahsediyoruz. Alternatifi yasal yoldan olmayan bir şey bu. İzleme demek o kadar sığ bir yorum ki neyse sen ergen tavrınla yaşamaya devam et. Bu kadar koyunun olduğu yerde az bile yapıyorlar sen de haklısın.
    Evet tekel olduğu için sana zorla satıyorlar.

Kendin dedin, tekel.

Tekelse istediği gibi at koşturur zaten. Sende gidip buna para veriyorsun. Bu kazıklanma mevzusu da senin hoşuna gidiyor.

Eğer fiyatı pahalı buluyorsan protesto edersin almazsın bu kadar basit. Tekel diye kimse sana onu izleme zorunluluğu tutmuyor.

Sanki her şey ucuzmuş gibi gelip burada ağlaman mantıksız bir de çözümü sununca saldırman da mantıksız.

İzlememekten başka ÇÖZÜM yolun yok. Ya da parasını verip paşa paşa izlersin. Kimse sana korsan izle demiyor.

Almadığım orijinal oyunları gidip korsan olarak oynamıyorum, keza korsan müzik de dinlemiyorum spotify gibi şeyler varken. Netflix varken korsan dizi - film de izlemiyorum. Eğer bulunduğum platformda istediğim filmler yoksa zaten izlemiyorum. İzlemek zorunda değilim. Sevdiğim - merak ettiğim oyunun fiyatı çok pahalıysa zaten almıyorum ve korsanına da yönelmiyorum. Oynamak zorunda da değilim. Korsan hiçbir zaman alternatif değildir bu arada. Fakat senin gibi koyunlar korsan - hak durumunu bilmez tabi.

Kendin dedin, tekel çünkü.

Kolay gelsin.

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bizim halkın boykot ederek bir şeyi hallettiğini gördünüz mü? Boş boş konuşuyorsunuz. Bunu anca gündeme getiririz. Devlet de ne oluyor kardeşim der düşür şu fiyatları öyle düşer. Sanki İsviçre'de yaşıyoruz. Ben de bunu anlamıyorum. Neyi boykot ettik de çözdük hadi gelin gösterin bir örneğini.

Ayrıca diyelim birlik olduk boykot ettik

55 tl iken 1 milyon olan üye sayısını 120 iken 500 bine indirdik. Beinsports daha fazla kar ederek yoluna devam eder. Boykot her zaman çözüm olmuyor ki bu ülkede toplu boykot yapamazsın. Kimse yapmaz. Parası olan alır izler. Parası olmayan da izleyemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 22 Eylül 2018; 19:17:56 >
  • Vermiyorum ya nereden biliyorsun SATIN ALDIĞIMI boş boş konuşuyorsun. Buna herkes tepki göstersin Twitter'da tt olsun 2 haberi yapılsın bak nasıl düşüyor. Tekel falan dinlemez bunlar. Ama izleme. Ben almadım zaten ama parası olan bu ülkede alıyor diğerleri de adamların umurunda değil ama olmalı. Ben bunu diyorum sen de diyorusn ki izlemeyin. Diyelim 1 milyon abonesi vardı 55 tl iken 120 yaptı 500 bine düştü. Yine aynı parayı kazanıyor üstelik daha az insana hizmet sunduğu için masrafı daha az
  • Bikere şikayet edebilirsin yada tüketici haklarına

• Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Ettim zaten ama bu adamlar Katarlı toplumda çok büyük tepki olacak ki anca o zaman baskı oluşacak. Senin benim mailimi dikkate almazlar.
  • Hocam o verdikleri digikutu Türk malı mı ki??????

• 89 TL'den anlaştık hocam o fiyat nasıl oluyor ?

Ayrıca geçen sene de 79 Tl idi sanki ?

Tabii 1 yıllık sabit sözleşmeden bahsediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi tanıtım videosun da var görüntüyü aldım koydum 15 ay taahhüt istiyor ilk üç ay 9.99 sonraki 12 ay 119 Tl

Hayır geçen sene babamdan biliyorum tam 55 Tl'ydi şimdi 120 tl istiyorlar. Siz şu fiyalara rağmen iyi anlaşmışsınız ki ben ce 55'ten 90'a artış da 35 Tl yapar o da %70 zam demek o da çok uçuk artık
  • Her sene kutu almıyor ki. Sen üyeliği bırakınca kutuyu senden alıyor bana veriyor. Her sene yüz binlerce kutu aldığını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Kendi tanıtım videosun da var görüntüyü aldım koydum 15 ay taahhüt istiyor ilk üç ay 9.99 sonraki 12 ay 119 Tl

Hayır geçen sene babamdan biliyorum tam 55 Tl'ydi şimdi 120 tl istiyorlar. Siz şu fiyalara rağmen iyi anlaşmışsınız ki ben ce 55'ten 90'a artış da 35 Tl yapar o da %70 zam demek o da çok uçuk artık

Hocam 120 TL istemelerinin sebebi ilk 3 ay 10 TL'den alman.Parasını çıkartmak için 120 TL'den veriyorlar.Ama şöyle bir sıkıntı var sözleşme 15 aylık.Yani sen 12 ay 120 TL ödüyorsun.Çok büyük bir kazıklama var ortada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey fark etmiyor ki hatta sadece maç izlemek isteyene zarar bile. Adam hem ölü sezona para ödüyor hem de 9 aylık sezon 15 ay ödeme istiyor. 9 ay 150 Tl istese vallahi daha mantıklı En azından 4 ay boş zamana 120 tl verip keriz gibi hissetmezsin kendini.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.