Şimdi Ara

Bekar İçin F/P 3 Temel Beyaz Eşya Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iş için ayrı bir şehirde ev açmam gerekecek beyaz eşya alma düşüncesindeyim. Çok ucuz, markasız ürün aramıyorum, ileride evlilik sürecinin borçlu geçecek ilk yıllarında da kullanabileceğim nispeten iyi ancak mümkün olduğu kadar uygun ürünler arıyorum.

Bazı arkadaşlarım direkt statik buzdolaplarına, 5 kg markasız çamaşır makineleri falan alıp birçok sorun yaşadılar zamanında. Ben 450 lt civarı nofrost buzdolabı, 7 kg civarı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi bakıyorum. Kullandığınız, bildiğiniz, duyduğunuz ürünler varsa tavsiye verirseniz memnun olurum. Fiyat sınırım yok ancak 6-7 bin civarını geçmese iyi olur.

• Memurlardan çıkma al hocam evi boşaltan illaki vardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebatet S kullanıcısına yanıt
    Düşündüm hocam ikinci el temin etmeyi ama hem burası biraz daha uzun soluklu ve düzenli bir yer olacak hem de hatun bu eşya konusuna çok takıntılı değil, evlilik durumunda illa bunların yerine yenisi olsun diye kafamı ütülemez, sıkıntı etmez beyaz eşyaların benim bekarlık eşyam olmasını. Bu yüzden şimdi hiç değilse sıfır işimi görecek 6-7 yılı kapatacak bir şeyler alayım istiyorum düğün ev döşeme telaşında bir de beyaz eşya masrafı etmeyim şimdiden alıp koyayım kafasındayım yani ama uygun fiyata sıfır istediklerimi alamazsam aklımda tabii temiz ikinci eller de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakalları 0 Alan F/P Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.