Şimdi Ara

Bekir Avşar online danışmanlık alan var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bekir Avşar ile yks sürecini götüren var mı bu hizmeti alarak(1200tl olmuş yav) hani tam olarak ne oluyor o görüşmede

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• danışmanlık derken 30 dklık zoom görüşmesi mi?

geçen sene arkadaş 20 dksına 400tl vermişti, bu sene 1200tl olmuş şaka gibi. Fena seviyormuş, kazık gibi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F5BC4A3 -- 5 Haziran 2024; 18:12:1 >
  • Evet şok oldum cidden ise yariyor mu merak etmedim degil

• Saglam ticaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • humakus H kullanıcısına yanıt

neye yarayacak hani beklentin ne olabilir ki, kötüysen çözümün bekir avşar değil çünkü tyt mat 20 net altı kabul etmiyor hahahaha, iyiysen bekir avşar hiç değil çünkü eyüpb bedavaya bekir avşardan iyi koçluk yapıyor yani asla ve asla para verilmez, şunlara para kaptırıp g*tlerini havalandırmayın

• arqeaşlaar 

• Asla almam çok pahalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sene 2024 oldu yani anlatabiliyor muyum ? Bekir Avşar mı kaldı ? Youtubedeki veya normal yaşamdaki hocalardan farklı bir şey demeyecek adam. 1200 Tl ile gidin test kitabı deneme falan alın.

• Vay be ben hazırlanırken 100tlye veriyordu koçluk.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdi haberim oldu da girip bir bakayım dedim eğitimci biri olarak. 20 dakikalık görüşme için 1200 lira istiyor. Bu 20 dakikalık görüşmeden önce kendisini kendi durumunuzdan haberdar ediyorsanız ve o 20 dakikada sadece size yönelik tavsiyelerini sunuyorsa eh işte. Ama tüm olaylar o 20 dakikada dönüyorsa eğitim bilimlerine, akla ve mantığa kafa göz dalınmış bir durum söz konusu. O 1200 lirayı arkadaşlarınızla yiyip kafa dağıtacağınız aktiviteler yapmanız bile daha makul gibi geliyor. Bunu 15 yıl önce yapsa danışmanlık almanızı anlarım da bugün ne gibi bir esprisi oluyor, merak ediyorum.

Sonuç olarak 20 dakika komple bir sınav rehberliği için çok az bir süre. Bunun 1200 lira olmasını geçiyorum bile.

• palmiye parafsar

• 3 yıl önce bu adamın izmirde çok astronomik fiyatta bir ofisi olduğunu duymuştum doğruymuş demek

• quote:

Orijinalden alıntı: damakcatlatan

3 yıl önce bu adamın izmirde çok astronomik fiyatta bir ofisi olduğunu duymuştum doğruymuş demek

Sanirim folkarttaydi twitterda yaziyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Zackherney1

Sanirim folkarttaydi twitterda yaziyordu

Alıntıları Göster

Izmir bayraklı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.