Şimdi Ara

Bekir Hoca ile Çalışanlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biyolojisini izleyip fulledim gecen sene ayt tyt yi gayet sağlam hocadır bekir hoca motivasyon videosu disinda ders videolarindan yararlan hem kisa hemde kaliteli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    Aa hocam böyle şeyler ortalık yerde söylenmez. Mazallah birilerinin kara listesine falan girmissinizdir telefonla arayıp sıkıştırmasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74C81C5CF

Aa hocam böyle şeyler ortalık yerde söylenmez. Mazallah birilerinin kara listesine falan girmissinizdir telefonla arayıp sıkıştırmasınlar.
    Kim takar onları? Şu an videoları telegrama yüklüyorum bile, instagram'dan birileriyle paylaşacağım. Telegram'dan bilgi alamayacakları için pek umrumda değil.
  • Yıl boyunca birçok farklı kanaldan benzer videoları izledim. Hiçbirinin dediğini harfiyen yapmadım amacım farklı fikirler görmek ya da atladığım bir şey varsa fark etmekti. Zaten böyle kanallar küçük hatırlatmalardan başka pek bir işe yaramıyor. Bekir hocanın da çoğu videosunu izledim ama alesleri, bağlamlı soruları vs bile çözmedim. Çıkmış sorular da son 4 sene çözdüm yeterli geldi bana. Bence zaten derece yapacak insanlar ne yapması gerektiğinin farkında. Başarı istiyorsanız gidip bir hocanın lafına güvenmeyin biraz araştırın bir zahmet. Kimse kimseye derece yaptıramaz. Başkasından bir şeyler beklemek yerine kendini tanımaya ve nasıl ne başaracağına vakit harcamalı insan. Ders konusunda da ismi duyulmuş çoğu kanal aynı şeyleri anlatıyor zaten ben başka bir kanaldan izleyip Bekir hocadan tekrar etmiştim ayt tyt biyolojiden yanlışım yok o konuda önerebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvmrx -- 2 Temmuz 2020; 22:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet bu sınav olayını çok büyütüyo, her derece yapan bi kanal açıyo öğrenci günlük 2-3 saat bu videoları izliyo kardeşim sihirli bi değnek falan yok bi anda 120-80 yaptırıcak,direk zekayı ölçen bi sınav da değil tek yolu adamakıllı oturup çalışmak , şu youtubedaki hiç kimseye inanmayın zaten adam diyoki 3 yıl yattım son 4 ay çalışarak 5k yaptım ama obp 97 bu ne kadar inandırıcı sizce
  • Kararlı Adam kullanıcısına yanıt
    Liverpoolda en son başarılı olan ingiliz striker liverpool hastanesinde şuan

• xvmrx kullanıcısına yanıt
    Dediğinizde haklısınız hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.