Şimdi Ara

Bekir Hoca ile Çalışanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten bu adamla çalışıp bir yerlere gelebilen birileri var mı? Varsa gelsinler bir konuşalım gri koç tan sonra ne çok nefret kusulan kanal bu kanal nedeni nedir onu da konuşalım arkadaşlar

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuşulur hocam sonuçlar açıklansın da bir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çalıştım hocam biyoloji yazdım hedefim mezun olunca rehber youtuber olmak.
  • Ben de striker olmak istiyorum bakalim. Liverpool university Striker bölümü yazdım kısmet

• FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Hocam kim ne yaptığını az çok biliyordur bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kararlı Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam kimse sevmiyorsa kim takip ediyor bu adamı

• tolkienjrr kullanıcısına yanıt
    biliyordur da sıralama olmadan hiçbir anlamı yok sistemimizde, sıralamamızı elimize alalım ve belki yanlış hatırlıyoruz bazı soruları bir tam görelim her şey ortaya dökülür

• Bence videolara çıkanlar onu takip ettiği için dereceye girenler değil, derece yaptığı için video çekilmek isteyenler

• tolkienjrr kullanıcısına yanıt
    Ben 2-3 ay kadar dinlediklerini takip etmiştim geçen sene. Sonra sıvılar gibi bulunduğu kabın şeklini aldığını fark ettim tekir’in. Boş adam olduğuna kanaat getirip, bıraktım.

• Bak kardeşim paraf kardeşim alıyorsun kardeşim ocakta 100 net kardeşim alan denemesi kardeşim o da paraf kardeşim çöz kardeşim ayt 70 net kardeşim sonra sıtraykır olsuyosun kardeşim paraf kardeşim .

• hocam eğer her dediğini harfi harfine yaparsan çok geliştirir ales, ygs,lys her boku çözdürüyo. zaten devamı da senin çalışmana bağlı. dünyanın en iyi eğitimenini getirsen yine sana bakar sonucun.

• freaking out F kullanıcısına yanıt
    Ya reyiz zaten çıkmışları çöz git sınava zahmet olacak . Adam ekstra bir şey yapmıyor ki.

• Güldürdun hocam
    Palmiye üniversitesi

• Şimdi size yaptığım bir eşekliği anlatacağım. Ben korsan bir insanım. Telegram'dan pdf'ler indirip eksik olduğum konuları ayırıp çözerim, ücretli videoları beleşe kullanırım vs. Denemelere para verdim çünkü geçen senenin denemelerini çözmek istemedim. Neyse, eşekliğe gelelim. Bekir Hoca'dan randevu aldım 50 liraya, evet maalesef. Çok matah bir adam sanıyordum. Heyecanlı heyecanlı skype'dan arama bekliyorum. Aradı. 20 dakika boyunca videolarında söylediği şeyleri söyledi bana. ALES'leri çöz, çıkmışları çöz, bıdı bıdı. Program yapacak falan sanıyorum. Konuşma bittiğinde mal mal bakıyordum ekrana. Videolarında hep "arkadaşınızla sene başından beri görüştük" falan diyince cidden koçluk yapıyor sanmıştım.
  • LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Bekir Hocaya Para Kaptıranlar Terapisti Ciddiyetsiz Mezun 50tl ücret karşılığı size terapi uygulamak isterim.
  • LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    E ne diyelim size geçmişler ona da haramlar olsun.Biz eşek oldukça semer vuranlar bol piyasada.

• Ders videoları çok kaliteli.Asıl sıkıntı rehberlik videolarını izleyince başladı.

• @ciddiyetsizmezun
    @Worried

Ne deseniz haklısınız. Normalde böyle saçma sapan kampanyalara, güleryüzlü tiplere hayatta inanmam ama adamın samimiyetine güvenmiştim. Kitaba para vermeyen ben gidip 50 lira bayıldım. Bir de insan kazanmak isteyince o hırsla ne yaptığını şaşırıyor. Etrafımda hiçbir hoca da yok, o da etkili oldu herhalde. Gaz verecek kimsem yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuciliusBagus -- 2 Temmuz 2020; 22:29:15 >
  • hocam kim fazlasını yapıyor ki bi eğitimci söyleyince aa bu doğruymuş kesin yapayım o zaman diyosun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.