Arkadaşlar şu an başlıkta belirttiğim denemeyi çözüyorum ve 5.denemesinde aşırı zorlanmaya başladım bu normal mi? Normalde yetiştirdiğim 30 netin altına düşmediğim matematiği yetiştirememeye başladım ve 30un üzerine çıkamıyorum. Ne yapmalıyım sorun nedir? Dilciyim ve matematiği ne kadar yüksek yaparsam o kadar iyi. Endemik gene bir tık daha kolay geliyor yetiştiriyorum fakat onda da 25-30 arası kalıyorum. Dün 2018 tyt matematiğinde 33D 6B 1Y yaptım. Fakat bu denemelerde böyle çakılıyorum. Her türlü öneriniz için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar sınava az bir süre kaldı bu yüzden çözdüğüm denemelerin kalitesini biraz arttırmam gerektiğini düşündüm fakat matematik adına ne çözsem bir türlü karar veremedim. Aklımda hız ve renk, acil ve orjinal var. üçdörtbeş, bilgisarmal çözdüm. Tyt adına konuşuyorum sadece çünkü dilciyim. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Grammer çalışmak için
Arkadaşlar merhabalar. Ben sınava normalde sayısaldan hazırlanıyorum. Fakat bu sene olduğu gibi önümüzdeki sene de yığılma olursa diye akşamları 1-2 saat dil çalışmak istiyorum. Okumam gayet iyi dilde. Kelimeleri halletmede bir sorun görmüyorum zaten. Fakat grammeri nereden çalışabilirim? Biliyorum az soru çıksa da soru sorudur. Önerdiğiniz bir kitap veya youtube kanalı var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
PKOB NEREDEN ÇALIŞILIR?
|
SINAV SÜRECİNDE TELEFONUN ETKİSİ
|
SINAVI PARASI OLANIN KAZANDIĞI GERÇEĞİ
|
TYT KAREKÖK MAT SB RUTİN OLMAYAN SORULAR
|
YAZIN FEN ÇALIŞMAK
|
VIPFİZİK VS FİZİKLEBARIŞ
|
Bekir Hoca ile Çalışanlar?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 145
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.885 (Bu ay: 142)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 137 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar