|
Bildirim
|
ama herkesin derdi ayasofya
|
Özel okullarda şişirme OBP liler var bir de haksız yere öne geçiyorlar
|
Sınavı zeki olan kazanır. Kitap almaya yetecek parası olmayan adam indirir PDF ordan çalışır zeki olduktan sonra her türlü kazanılır. Benim gibi özürlünün önde gidenlerindenseniz 100 kitap bitirseniz de kazanamazsınız.
|
Benim aşırı zengin arkadaşım her dersten saatlerce özel ders alıp dershaneye gitti 15k yaptı, diğer arkadaşım özel derssiz pdflerle youtube' la10k yaptı. Çalışan kazanır arkadaşlar istediğiniz kadar özel ders alabilirsiniz, fark etmez.
|
olay sadece özel ders-kolej mevzusu da değil bence, parası olan adamın kazanabilir miyim,bu bölümü bitirdikten sonra ne olur halim,ne kadar masrafım olur ünide derdi olmuyo adam rahat kafayla giriyo zaten çok iyi imkanlar sağlanmıs ona ragmen en kötü ihtimal kazanamazsa özele gider ama parası olmayan bu rahatlıkta giremez sınava
|
kapitalist sistem aldıgın nefes için bile vergi ödemek zorundasın
bi yarıs pistindesin porsche ferrari var pistin ortasında pistin basındaysa onların 2 katı yolu daha kısa sürede gitmeye çalısan sen varsın bisikletle |
Katılmıyorum. Mezuna kalmış biri olarak dershanelere para verdim o kadar, devlet okulunda kalan arkadaşlarım benden daha iyi sonuç aldı. Gerçekten isteniyorsa bir şekilde çalışıp çoğu kişinin önüne geçilebiliyor. Durumu kötü olan arkadaşlarım sürekli fotokopi çektirerek hallediyolardı. Hatta çözümlü örneği olan yayınların videolarını durdurup çözen bile tanıdım ben. Artık bilgiye ulaşmak zor değil, artık dershaneler eskisi gibi önemli de değil. Eğer evinde internet olmayacak kadar durumu kötüyse evet o zaman epey zorlanır ama parası olan kazanıyor demek bana çok saçma geliyor.
|
Burada welcome to turkey falan yazanlar olmuş onlara ithafen söylüyorum. Bazı Avrupa ülkeleri hariç dünyanın her yerinde sistem parayla malesef. Eğitime paranın girmediği ülke yok. Burada amerika hayalleri kuranlar eğer amerikada alt seviye gelirli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelseydiniz hayat daha kötü olurdu emin olun. Hiçbir şey göründüğü kadar toz pembe değil. Ayrıca derece öğrencileri çoğunlukla zengin çocuklarından değil orta gelirli ailenin çalışkan çocukları oluyor.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucy13 -- 12 Temmuz 2020; 15:56:35 > |
|