Er
Tarihinde Katıldı
Toplam: 365 (Bu ay: 2)
356098 gün 7 s. 16 dk. kaldı
|
Günde 4 posta atanlara soru
Nasıl beceriyorsunuz bunu? Benim ikinciden sonra testislerime ağrı giriyor ve çekme isteği falan kalmıyor. Sanırım günde 4-5 posta atıyorum diyenler ya yalan söylüyor ya da mazoşistler.
Uzaktan Öğretim harçları ne kadar?
|
Doktora gitmeden düşük zekalı olduğumu nasıl anlarım?
Herhangi bir doktora gitmeden sadece belirtilerden yola çıkarak kendime teşhis koymam mümkün mü?
Kalınlaştırdığım her semptom bende var.
- Delays in reaching, or failure to achieve milestones in motor skills development (sitting, crawling, walking)
- Slowness learning to talk, or continued difficulties with speech and language skills after starting to talk
- Difficulty with self-help and self-care skills (e.g., getting dressed, washing, and feeding themselves)
- Poor planning or problem-solving abilities
- Behavioral and social problems[11]
- Failure to grow intellectually, or continued infant childlike behavior
- Problems keeping up in school
- Failure to adapt or adjust to new situations
- Difficulty understanding and following social rules
Kendini joker gibi hisseden var mı
Hayatımı jokerinkine çok benzetiyorum. İkimiz de fakiriz, düşük zekaliyiz, psikolojik sorunlarimizdan ötürü mutlu değiliz, sevgili bulamıyoruz bu yüzden hayali kız arkadaş yaratma gereksinimi duyuyoruz. Bir gün joker gibi delirip katliam yapmaktan korkuyorum.
Madem aşk var
Neden sadece güzel insanlar sevgili buluyor? Biz cirkinlerin günahı neydi. Aşk kavramının işi boşaltıldı bence.
Yalnızlık beni öldürüyor
Her geçen gün daha kötü hissediyorum. Vücudumun her yerinde sürekli ağrı var, yüksek ateş, kötü uyku düzeni. 2 yıldır böyle durumum. 30 'a kadar yaşayabilir miyim acaba.
Bana ilgi göstermedikleri için kadınlardan nefret etmem normal mi?
Açıkçası bu fikrimi birçok kez değiştirdiğim bir durum.Bazen bunun kadınların biyolojilerinde olduğunu düşünüyorum: Eğer bir kız olsaydım belki ben de çirkin adamlardan kaçınırdım, ben de yalan söylerdim ve ben de fırsatçı olurdum. Kadın olmamın verdiği ayrıcalıkla erkeklere eziyet çektirirdim, kocamı boşayıp nafakasından faydalanırdım. Feminizm adı altında türlü türlü erkek düşmanlığı yapardım işte erkekleri negatif olarak etkileyecek her türlü eylem.
Ama bir yandan da kadınlara olan nefretim hiç dinmiyor. İçinde kadın olan her şeyden nefret etmeye başladım: müzik, video, film... Güzel bir kadın görünce dayanamıyorum, seslerine, davranışlarına dayanamıyorum. Bence eğer yakışıklı bir erkek değilseniz kadınlardan nefret etmemeniz imkansızdır. Siz ne düşünüyorsunuz, sizce bu normal mi?
Bu yaz intihar edeceğim
Merhaba, hayatım hakkında fazla ayrıntıya girmeyeceğim. Temel özelliklerim: kısa boylu, düşük zekalı ve çirkin biriyim. Çirkinliğim yüzünden hayat bana tam bir cehennem oldu. Şu anda kendimi çaresiz hissediyorum ve elbette bu konuda yapabileceğim hiçbir şey yok çünkü bu saydıklarım kontrolüm dışındaki faktörler. Kontrolüm dışındaki faktörlere göre yargılandığım için değersizim. Ayrıca yaşamdan çok sıkıldım, artık hiçbir şey bana zevk vermiyor. Siyaset, ekonomi, dizi vb. şeyleri umursamıyorum. Bunlar benim son aylarım olduğundan, hayatım, ilgi alanlarım, önceki umutlarım, deneyimlerim hakkında konuşabilirim. Eğer yalan söylediğimi düşünen varsa intihar etmek için gerekli adımları attığımı kanıtlayabilirim. Silahla intihar etmeyi düşünüyorum. Bu başarısız olursa başka bir yol bulurum.
Low IQ olmaktan nefret ediyorum
-Sosyal hayatım sıfır, iki kelimeyi bir araya getiremiyorum ve tuhaf konuşuyorum. Konuşmayı yeni öğrenen bir mağara adamı gibiyim. Düşüncelerimi ifade edemiyorum, basit bir şey söylemek için bile gereksiz saçma sapan cümleler kuruyorum.
- Girdiğim ortamın en düşük IQ'suna sahip olan hep ben oldum, lisede zar zor sınıfı geçtim
- Bazen birisi bana bir şey söylüyor ve denilen şeyi yanlış anlıyorum. Bir şeyi anlamak için 3-4 kez okuyorum.
- Aptalca hatalar yapıp kendimi küçük düşürüyorum. Tipsiz olduğum için hiçbir zaman sevgilim olmadı.
Keşke beynimde neyin eksik olduğunu veya nasıl bir bozukluğa sahip olduğunu biliyor olsaydım. Otizm midir nedir artık bilemiyorum gerçekten bıktım neden normal insanlar gibi olamıyorum anlamıyorum. Düşük IQ'lu çulsuz bir insan olmaktan nefret ediyorum.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 177
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.437 (Bu ay: 954)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 236 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı