Herhangi bir doktora gitmeden sadece belirtilerden yola çıkarak kendime teşhis koymam mümkün mü? Kalınlaştırdığım her semptom bende var.
|
Doktora gitmeden düşük zekalı olduğumu nasıl anlarım?
-
-
Düşük zekalı olduğunu neden dusunuyosun ya da neden taktin buna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu konuyu açmandan
-
quote:
Orijinalden alıntı: olishernandezbu konuyu açmandan
Belki takıntısı olduğu için açtı?
-
iq testi yap hocam internetten
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiiq testi yap hocam internetten
Gerçeği yansıtmıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBGerçeği yansıtmıyorlar.
Alıntıları Gösterneden hocam yüksek mi çıktı
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisineden hocam yüksek mi çıktı
Alıntıları GösterLaf soktuğunu mu zannettin.İlkokulda söylüyorduk.Biz bu lafları
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBLaf soktuğunu mu zannettin.İlkokulda söylüyorduk.Biz bu lafları
Alıntıları Gösterhayır hocam her konuda zekam çok düşük yazıyorsunuz ondan dedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisihayır hocam her konuda zekam çok düşük yazıyorsunuz ondan dedim.
Alıntıları GösterKendinden bahsetmeyi bırak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBKendinden bahsetmeyi bırak.
Alıntıları Gösteramma alınganmışınız hocam ya kendiniz demiştiniz zekam düşük diye. şimdi de iq testi tutarsız diyorsunuz. ne düşünmemi bekliyordunuz anlamadım?
-
quote:
Orijinalden alıntı: olishernandezbu konuyu açmandan
Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5
Düşük zekalı olduğunu neden dusunuyosun ya da neden taktin bunaİnsanlarla etkileşimim iyi değil akademik anlamda da elle tutulur bir başarı elde edemedim. Haliyle insan kendini sorguluyor ben gerizekalı mıyım diye, ki bence öyleyim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiamma alınganmışınız hocam ya kendiniz demiştiniz zekam düşük diye. şimdi de iq testi tutarsız diyorsunuz. ne düşünmemi bekliyordunuz anlamadım?
Alıntıları GösterBir kere bile öyle bir cümle kullanmadım forumda.Başkasıyla karıştırdın büyük ihtimal.Bakış açını geliştirmeni öneriyorum.Belki ne demek istediğimi anlarsın.
-
hop ya efsanemanx hocam ben sizi konuyu açan arkadaş sanmışım ya kusra bakmayın şimdi farkettim :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisihop ya efsanemanx hocam ben sizi konuyu açan arkadaş sanmışım ya kusra bakmayın şimdi farkettim :)
Dikkat etseydin keşke.Bu kadar uzamazdı mevzu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBDikkat etseydin keşke.Bu kadar uzamazdı mevzu.
Alıntıları Gösterolsun hocam uzasa da çabuk kapandı
-
Bütün belirtiler var bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BeforeIforget
Bütün belirtiler var bendeNe yapmayı planlıyorsun?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu konuyu açmandan |
G Guest-BC95874BB demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
neden hocam yüksek mi çıktı |
Benzer içerikler
- takside unutulan eşyalar nasıl bulunur
- aynı banka şube değişikliği nasıl yapılır
- ankara"da kaç tane otogar var
- msi vs monster
- diş teli varken cips yenir mi
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
- elektrikli bebek arabası
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X