Şimdi Ara

Doktora gitmeden düşük zekalı olduğumu nasıl anlarım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: copyofacopy

İnsanlarla etkileşimim iyi değil akademik anlamda da elle tutulur bir başarı elde edemedim. Haliyle insan kendini sorguluyor ben gerizekalı mıyım diye, ki bence öyleyim.

Alıntıları Göster

insanlarla çok fazla etkileşimi olup, akademik basarili olup çok fazla moron tanıdığım var. Ayrıca tarihte de bunlara sahip olmayip zeki olan bir cok insan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başkasının koyduğu kurallara göre kendine limitler koymayı bırak. kuralları umursama limitleri zorla.

• Zeki olmak başarılı olmak için yeterli değildir.Çalışkan değilsen istediğin kadar zeki ol bir halta yaramaz.Varsayalım düşük zekalısın fakat çok çalışırsan belli bir yere gelebilirsin.Ben düşük zekalıyım hiçbir şey başaramam diye bir şey yok.Zekayı önemsizleştirmiyorum tabii ki.Zeki insanın potansiyeli daha çoktur.Hem zeki hem çalışkan olursan işte o zaman fark yaratırsın.Ayrıca zeka geriliğini internetten bakarak anlayamazsın.Doktora gitmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 7 Ağustos 2020; 0:33:50 >
  • Öyle birsey cikmaz da ciksa ne yapican eline birsey gecmeyecek düşünme sadece ani yaşa.

• Bu konuyu açarak

• Bir suru zeka tipi var illaki sana uyan da vardir
    Fonetik matematiksel sozel.....
    Bunlardan kendinde olani tespit et ona gore yasa hayatini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Dikkat etseydin keşke.Bu kadar uzamazdı mevzu.

Alıntıları Göster

Kayra sen misin la

• Bence bunu kafaya takmanız biraz saçma. başarınızın olmaması derken? okulu bırakma veya atılma oldu mu? insanlrar ile anlaşamıyor musunuz?

Kafaya takılacak birşey değil. Ben kendimi zeki yada gerizekalı, yakışıklı veya aptal, başarısız veya başarılı diye görmüyorum. kendimi olduğum gibi kabullendim öyle kafama estiği gibi düşünmeden yaşıyorum. peki siz niye bunu kafaya takıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-35D866EA7

Kayra sen misin la

Alıntıları Göster

Allah korusun  

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSilentGhost-T

Bence bunu kafaya takmanız biraz saçma. başarınızın olmaması derken? okulu bırakma veya atılma oldu mu? insanlrar ile anlaşamıyor musunuz?

Kafaya takılacak birşey değil. Ben kendimi zeki yada gerizekalı, yakışıklı veya aptal, başarısız veya başarılı diye görmüyorum. kendimi olduğum gibi kabullendim öyle kafama estiği gibi düşünmeden yaşıyorum. peki siz niye bunu kafaya takıyorsunuz

Hocam nasıl desem, bir kitap veya internetten herhangi bir yazı okuduğumda kelimeleri anlıyroum, kelimelerin ne anlama geldiğini biliyorum. Ama okuduğumda tam olarak ne okuduğumu bilmiyor gibiyim.(yani okuduğum şey hakkında kafamda bir argüman yaratamıyorum.) Kelimeleri hecelemekte çok sorun yaşadığımı fark ettim.(özellikle ingilizcede) Okuduğunu anlama yeteneğim neredeyse 0. Çoğu zaman bunu tek bir cümleyi okurken bile yaşıyorum. Her şeyi defalarca tekrar okumam gerekiyor ve bu yüzden kendimi gerizekalı gibi hissediyorum sürekli intiharı düşünüyorum.

• quote:

Hocam nasıl desem, bir kitap veya internetten herhangi bir yazı okuduğumda kelimeleri anlıyroum, kelimelerin ne anlama geldiğini biliyorum. Ama okuduğumda tam olarak ne okuduğumu bilmiyor gibiyim.(yani okuduğum şey hakkında kafamda bir argüman yaratamıyorum.) Kelimeleri hecelemekte çok sorun yaşadığımı fark ettim.(özellikle ingilizcede) Okuduğunu anlama yeteneğim neredeyse 0. Çoğu zaman bunu tek bir cümleyi okurken bile yaşıyorum. Her şeyi defalarca tekrar okumam gerekiyor ve bu yüzden kendimi gerizekalı gibi hissediyorum sürekli intiharı düşünüyorum.

Alıntıları Göster

Beynin tembelleşmiş hocam o sebepten sana beyin jimnastiği lazım sadece. Bir de ilgi alanın olmayan şeyler hakkında yazılar ve kitaplar okumak herkes için eziyet vericidir okuduğundan kimse birşey çıkaramaz. İlgin olacak kitap tarzlarını okumayı denersen o kadar vahim olmadığını görürsün. Bir de okuduktan sonra beklentiyi de çok büyütmüş olabilirsin. Ünlü kitap eleştirmeni bay bilmemne gibi çıkarımlarda bulunmana gerek yok.

• Toxoplazma Hastalığı belirtileri bunlar

• sen yıkık ve biraz -üzülme ama- salaksın. mesela bazı kişiler sırf yıkıktır sosyal anlamda 0dırlar ama derslere kafası basar sınavlarda iyi alırlar. bazıları maldır ama sosyaldir dersleri kötüdür ama ağzı laf yapar gibi..

basit anlatımlı kitaplar oku yıkıklığının geçmesi için de başta internetten insanlarla konuş sonra çık gez tanımadığın birine yol sor mesela

• quote:

Alıntıları Göster

Kral adam intihar sana yakışmaz. Büyüdükçe kendi paranı kazandıkça mutluluk seçimlerine göre gelecek şimdi gençlik bir yere bağlısın çekip gidemiyorsun insanlar berbat kişiliklere sahip olunca kendine böyle yükleniyor olabilirsin.

• Kardeş bi rahat bırak kendini.

İşine yoğunlaş, İşin yoksa bul çalış. Kız arkadaş, hobi mobi bi meşgale bul kendine.

Çok zekileri de görüyoruz, ortaokul zamanı bi çocuk vardı, Koç'ta burslu okurken intihar etti sebepsiz. onun yarısı kadar çalışkan arkadaşlar sene kaybetmeden uzman doktor oldu diyeyim sen anla. benden 6 yaş büyük, ortaokul terk ev sahibimin 4 apartmanı ve cadde üzeri 6 dükkanı var. şimdi kpss alanda 31. oldum diye ondan daha mı zekiyim?

• "Doktora gitmeden nasıl doktora giderim" sorusunu düşünerek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.