Hayatımı jokerinkine çok benzetiyorum. İkimiz de fakiriz, düşük zekaliyiz, psikolojik sorunlarimizdan ötürü mutlu değiliz, sevgili bulamıyoruz bu yüzden hayali kız arkadaş yaratma gereksinimi duyuyoruz. Bir gün joker gibi delirip katliam yapmaktan korkuyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendini joker gibi hisseden var mı
-
-
Joker düşük zekalı değil. Aksine dahi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-06D4C1909Joker düşük zekalı değil. Aksine dahi.
Son joker filmindeki Arthur Fleck bildiğin düşük zekalı hocam. Ben o filmi baz alarak açtım konuyu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayali kız arkadaş hariç hepsi var
zaten hayali sayılır o da geçen senekini takıntı yaptığım için
ben bildiğin joker olmuşum awk
Incel
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi
IncelIncel ne demek?
quote:
Orijinalden alıntı: copyofacopySon joker filmindeki Arthur Fleck bildiğin düşük zekalı hocam. Ben o filmi baz alarak açtım konuyu.
Alıntıları GösterHocam düşük zekalı değil saf, aşırı özgüvensiz ve çekingen biri. Kullandığı tonlarca ilacın da etkisinde. Zaten yaşadığı değişimle ve ilaçları bırakmasıyla hem özgüven kazanıyor hem çekingenliği kalmıyor hem de insanları tanıyıp suç işlemekten zevk aldığı için dahi bir suç makinasına dönüşüyor. Filmde düşük zekalı olduğunu gösteren bir olay yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: iamburakHocam düşük zekalı değil saf, aşırı özgüvensiz ve çekingen biri. Kullandığı tonlarca ilacın da etkisinde. Zaten yaşadığı değişimle ve ilaçları bırakmasıyla hem özgüven kazanıyor hem çekingenliği kalmıyor hem de insanları tanıyıp suç işlemekten zevk aldığı için dahi bir suç makinasına dönüşüyor. Filmde düşük zekalı olduğunu gösteren bir olay yok.
Alıntıları GösterHocam yapmayin cidden bu adamda çocuk mentalitesi var film boyunca filmin sonlarina dogru bile murray ile olan diyaloglarında çok çocuksu bir tavır takiniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O filmi defalarca kez izledim her sahnesinde her detayinda hayatimi gördüm
Kiz meselesi haric zira benim kiz meselesi farklı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: copyofacopyHocam yapmayin cidden bu adamda çocuk mentalitesi var film boyunca filmin sonlarina dogru bile murray ile olan diyaloglarında çok çocuksu bir tavır takiniyor.
Alıntıları Gösterİçinden geldiği gibi davranmaya başlıyor çünkü. Bu onun aptal olduğunu değil zincirleri kırdığını gösterir. Başlarda sürekli kendini frenlemeye çalışırken, hastalığı yüzünden topluma karşı mahçup hissederken en sonunda içinden geldiği gibi davranmaya başlıyor. Bunun zekayla bir alakası yok. Kendisi gibi olabildiği sahnelerde konuşmasının tavırlarının bile değiştiğini fark edebilirsin. Adamın içinde gayet akıllı biri yatıyor aslında
-
Kardeş Joker'den kastın HEALT LEDGER'mi ?
2008 yılında vizyona giren Kara Şövalye'deki Joker karakterini, film çekimleri bittikten sonra hayatını kaybeden Heath Ledger canlandırmıştır. Jack Nicholson'un canlandırdığı Joker rolüne oranla daha çok şiddetten yana ve karanlık tarafı ağır basan yenilenmiş bir Joker'i oynamıştır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: iamburakİçinden geldiği gibi davranmaya başlıyor çünkü. Bu onun aptal olduğunu değil zincirleri kırdığını gösterir. Başlarda sürekli kendini frenlemeye çalışırken, hastalığı yüzünden topluma karşı mahçup hissederken en sonunda içinden geldiği gibi davranmaya başlıyor. Bunun zekayla bir alakası yok. Kendisi gibi olabildiği sahnelerde konuşmasının tavırlarının bile değiştiğini fark edebilirsin. Adamın içinde gayet akıllı biri yatıyor aslında
Alıntıları GösterBence tam tersi ama hocam neyse sizin görüşünüze de saygı duyarım.
-
Sen
En şaşırdığım sahne ufak adama bir şey yapmadı, yanındakini kevgir yapmıştı. Bir de cüce kapıyı açamayınca, açmasına yardım etmişti. Joker filmi bence bb ile çok benzer. İkisinde de özünde iyi olan bir karakter, toplum ve hayat şartları sebebiyle kötülüğe itiliyor. Kendilerine göre haklı sebepleri var. Yaptıkları şey kötü bile olsa saygı ve şöhret kazanıyorlar ama sonunda yine kaybeden oluyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiSen
Tamam
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı
En şaşırdığım sahne ufak adama bir şey yapmadı, yanındakini kevgir yapmıştı. Bir de cüce kapıyı açamayınca, açmasına yardım etmişti. Joker filmi bence bb ile çok benzer. İkisinde de özünde iyi olan bir karakter, toplum ve hayat şartları sebebiyle kötülüğe itiliyor. Kendilerine göre haklı sebepleri var. Yaptıkları şey kötü bile olsa saygı ve şöhret kazanıyorlar ama sonunda yine kaybeden oluyorlar.Bazı seri katillere sempati beslememin sebebi de bu. Çoğu genelde toplum tarafından zorbalığa ve ayrımcılığa maruz kalıyor sonra dayanamayıp insanlara karşı saldirganlasinca sapik psikopat olarak tanimlaniyor. Toplumun sorunu da bu illa birilerinin canı yanması gerekiyor ciddiye alinman için.
Fazla film izliyorsun izleme, dışarıdaki hayat çok farklı veya çevrende ne oluyor bilemiyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Joker düşük zekalı değil. Aksine dahi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X