Neden sadece güzel insanlar sevgili buluyor? Biz cirkinlerin günahı neydi. Aşk kavramının işi boşaltıldı bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Madem aşk var
-
-
Aşkı insanlar çok kutsal birşeymiş gibi mi görüyorlar ne beklentiniz var ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan diğer konuda atıyorum bana burda sende agliyon olm harbi forum hepsi galiba benim gibi ama.ben sizden daha iyi olaca.
Bedenler birleştiğinde değil kalpler birleştiğinde aşkı yakalarsın zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisi
Ulan diğer konuda atıyorum bana burda sende agliyon olm harbi forum hepsi galiba benim gibi ama.ben sizden daha iyi olaca.Hocam ben yikigim sen benim aksime yikik flaan deilsin. Senin iyiliğin için konuşuyorum. O boyla çoğu kızı tavlarsin. Benim gibi cüce çirkin mallar napsin?
quote:
Orijinalden alıntı: White Death
Aşkı insanlar çok kutsal birşeymiş gibi mi görüyorlar ne beklentiniz var kiNiye hocam. Şu an sevgilin olsa, onu öpüp koklasan, ona sımsıkı sarilararak uykuya dalsan hoş olmaz mıydı
quote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisi
Ulan diğer konuda atıyorum bana burda sende agliyon olm harbi forum hepsi galiba benim gibi ama.ben sizden daha iyi olaca.Konu dışındaki herkes senin alt kişiliğin hocam Dissociative identity disorder var sende. Bunu bilen tek kişiliğin benim. Kabullen artık bizi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 6 Ağustos 2020; 0:20:42 >
@copyofacopy kardeşim yanlışın var. Sen hiç "lan şu kıronun veya madde bağımlısı tipli zıpırın yanındaki manken gibi hatuna bak..." tarzı sözlerle hiç karşılaşmadın mı? Ülke bunun nice örnekleriyle dolup taşıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Ağustos 2020; 2:14:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin bahsettiğin aşk değil zaten.Dış görünüşü beğenmek.
-
ben de bulmuştum sadece yakısıklılar bulmuyor
-
ne alaka birader aşkla senin çirkin olmanın? aşk var eşitlik ,adalet yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: riazne alaka birader aşkla senin çirkin olmanın? aşk var eşitlik ,adalet yok.
Çirkin olduğum için kimse aşık olmuyor bana. O zaman aşkın sadece yakışıklılar için var olduğunu söyleyebilir miyiz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: copyofacopyÇirkin olduğum için kimse aşık olmuyor bana. O zaman aşkın sadece yakışıklılar için var olduğunu söyleyebilir miyiz?
Alıntıları Göstersöyleyemeyiz, sen de çirkin kızlara aşık olmayı dene?
herkes manken gibi kız istiyor o zaman çirkin kızlara kim bakacak?
herkesi bir alıcısı var
-
Kadınlar kibar, nazik, saygılı erkek yerine güçlü erkeği tercih edeler. Tipin yoksa hayata 1-0 geriden başlarsın, bu yüzden bazı şeyleri senin kapatman gerekiyor. Kariyerin, özgüvenin vs. o yüzden her şey dengi dengine.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X