Şimdi Ara

nasıl bir hayat istiyosun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl bir karaktersin nasıl bir hayat istiyosun bunu sorman lazım kendine, özgüvenli tuttuğunu koparacak iş bitirecek, finansta çalışıp parasını kazanıp akşam bi barda kızla takılacak bir tip de olabilirsin.

İnek, çalışkan, ben iyilik meleğiyim başkalarına yardımcı olmaktan çok keyif alırım diyen, gecenin köründe nöbet tutarken başka bir insanın hayatına dokunacak insan da olabilirsin.

Burda önemli olan hangisi seni tatmin edecek, hep aynı söylemler insana yardım insana yardım gerçekçi olun kaç kişinin umrunda bir insana yardımcı olmak, veya şu anki hayatın boyunca gönüllü bir şekilde birine yardım ettin mi bencillik mi yaptın. Ya da şu ana kadar mühendislik kafasına sahip birisi miydin bir şeyler üretebiliyor muydun ki mühendislik seçtin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• finansta çalışıp parasını kazanıp akşam bi barda kızla takılacak bir tip

İnek, çalışkan, ben iyilik meleğiyim başkalarına yardımcı olmaktan çok keyif alırım diyen tip

Betimlemeler yardı yine 🤣 Daha üniversite ortamını görmeden spor yapcan şöyle böyle yapcan yoksa kızlar bakmaz diyen elemanla aynı enerji tamamen.
  • Doğru.

• finansta çalışıp parasını kazanıp akşam bi barda kızla takılacak bir tip

İnek, çalışkan, ben iyilik meleğiyim başkalarına yardımcı olmaktan çok keyif alırım diyen tip

Betimlemeler yardı yine 🤣 Daha üniversite ortamını görmeden spor yapcan şöyle böyle yapcan yoksa kızlar bakmaz diyen elemanla aynı enerji tamamen.

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Bunlar genel betimlemeler ama doğru finansta çalışan adam parasına bakar pragmatisstir işinden çıkar hayatına döner tıp öyle değil başkalarının hayatı için kendi hayatından veriyosun

• Ben günde 15 saat çalışıp köyden gelen Mehmet emminin bozuk Türkçesiyle bana anlatmaya çalıştığı derdini uykusuz aç susuz halimle anlayıp çözmeye çalışacağım ihtiyar, çözemezsem de yerim dayağımı. Mesleki tatmin dediğin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

sen neden tıp okuyorsun ki hem tıpı gomuyorsun hem istemeden gıttın amacın ne ?

bi sürü muhendıslık var oraya git

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    yok

Karate jujitsu skillerimiz ne alemde hocam mehmet emminin tuglasini dodgelamak icinnasıl bir hayat istiyosun 

• konu sahibi şahıs karar veremedi ctis okuyor

• nasıl bir hayat istiyosun

böyle bir hayat istiyorum, ne okumam lazım nasıl bir hayat istiyosun 

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

amerikada doğman lazımdı nasıl bir hayat istiyosun 

• processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

nasıl bir hayat istiyosun nasıl bir hayat istiyosun 

• Nphexy N kullanıcısına yanıt
    Bartında tıp

• Hacettepede prof bi tanıdık var cerrahi bir branşta.Adam sürekli yurtdışında kongrelerde takılıyor böyle bir şey isterdim

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Calısmalarımız son hızla devam ediyor, önce refleks gelistirme sonra karşı atak icin dövüş sporları

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.