Her geçen gün daha kötü hissediyorum. Vücudumun her yerinde sürekli ağrı var, yüksek ateş, kötü uyku düzeni. 2 yıldır böyle durumum. 30 'a kadar yaşayabilir miyim acaba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yalnızlık beni öldürüyor
-
-
Forumda bile kimse tarafindan iplenmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abartıyorsun bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBAbartıyorsun bence.
Abartmiyorum hocam hatta bir makale vardı yalnızlık ve sekssizlik erken ölüme sebep ölüyor diye. Düzeltilemez bir durumdayim gençliğimi yaşayamadım normal insanlar gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: copyofacopyAbartmiyorum hocam hatta bir makale vardı yalnızlık ve sekssizlik erken ölüme sebep ölüyor diye. Düzeltilemez bir durumdayim gençliğimi yaşayamadım normal insanlar gibi.
Alıntıları GösterO saydıkların bence senin kuruntun.Yalnızlık döngüsünden çıkmaya bakmalısın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBO saydıkların bence senin kuruntun.Yalnızlık döngüsünden çıkmaya bakmalısın.
Alıntıları GösterDeğil.
yaş kaç
-
quote:
Orijinalden alıntı: copyofacopyDeğil.
Alıntıları GösterPsikologa gidip içini dökmelisin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessyaş kaç
20
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBPsikologa gidip içini dökmelisin.
Alıntıları GösterPsikolog gencligimde yoksun kaldığım anların oluşturduğu yaraları iyileştiremez yalnızlığıma merhem olamaz yapacağı tek şey beni daha da kötü hale getirecek antidepresan yazmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copyofacopy -- 5 Ağustos 2020; 0:52:30 >
ben de yasayamiyorum hocam.ergenlikten beri gelen sosyal fobi,gereksiz seylere asiri takinti yuzunden gencligim mahvoldu.ayrica rahat bi sekilde yasamama ragmen.
quote:
Orijinalden alıntı: copyofacopyPsikolog gencligimde yoksun kaldığım anların oluşturduğu yaraları iyileştiremez yalnızlığıma merhem olamaz yapacağı tek şey beni daha da kötü hale getirecek antidepresan yazmak.
Alıntıları GösterHayır psikolog seni dinler sadece ilaç yazma yetkisi yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBHayır psikolog seni dinler sadece ilaç yazma yetkisi yok.
Alıntıları GösterBana kız arkadaş bulabilir mi hocam onu söyle?
Ben de benzer durumdayım ama alışıyorum, kabulleniyorum sanırım. Hiç mi konuştuğun arkadaşın yok hocam?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBAbartıyorsun bence.
Yanlız olduğundan dikkat çekmeye çalışıyor. İlgi alaka bekliyor. Ruhun gıdası olan muhabbeti arıyor.
Bence çok yanlış yapıyorsun yanlızken kötülüğü hiç ummadığın kişiden hiç beklemediğin bir zamanda nerden ne şekilde geleceğini bilemezsin seni zayıf gördüklerinden zarar vermekten konuşurken üzmekten rencide etmekten çekinmezler. Masum çocuğa bir tokat vurmaktan onun babasının varlığı alı koyar.
Off aman neyse gece gece efkar bastıı merhameti olmayan insanlardan vicdan bekleme.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7
Ben de benzer durumdayım ama alışıyorum, kabulleniyorum sanırım. Hiç mi konuştuğun arkadaşın yok hocam?Yok hocam. Lisede takıldığım birkaç arkadaşım vardı ama mezun olunca onları da kaybettim. Su an ise evden temel ihtiyaçlarım hariç dışarı çıkmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: copyofacopyBana kız arkadaş bulabilir mi hocam onu söyle?
Alıntıları GösterZorunluluk değil zaten seni anlayabilen bir insan yeterli.
-
Üniversite arkadaşların falan yok mu ? Eğer onlarda yoksa herhangi bir kursa git sanat,spor,kişisel gelişim vs. Bu sayede bir sürü insanla kaynaşırsın kız arkadaşının da olabilme ihtimali yüksek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozcnnov
Üniversite arkadaşların falan yok mu ? Eğer onlarda yoksa herhangi bir kursa git sanat,spor,kişisel gelişim vs. Bu sayede bir sürü insanla kaynaşırsın kız arkadaşının da olabilme ihtimali yüksekhocam çok klişe bu tavsiye
salsa bachata kursuna gittim bir şey düşmedi
Benzer içerikler
- kuzen seks
- kudret narı kullananların yorumları
- kafamı sert vurdum başım ağrıyor
- zamana bırakalım diyen erkek
- e okul not değiştirme
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X