Çektiğim aşk acıları mı dersin, kafamı meşgul etmeleri mi dersin, kadınlardan çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim, şimdi de vizeler kol gibi gelmek üzere, ben yine işi gücü bıraktım kızlarla yazışıyorum, başıma gelen her şeyden kadınlar sorumludur, tarihe not düşülsün. |
Kadınlar beni mahvetti
-
-
30 dan sonra geçer -
KADINLAR ilgi manyağıdır çoğu sana bağlılık hissetmiyorlar ilgi için elinin altında tutmak istiyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: ponçiklovecraftKADINLAR ilgi manyağıdır çoğu sana bağlılık hissetmiyorlar ilgi için elinin altında tutmak istiyorlar
Bir kadından duymak daha önemli her zaman, hemcinslerin gerçekten böyle midir yasemin
-
öyle valla en güzel olanlar da böyle
erkekler salak güzel kızları görünce melek zannediyor
-
Peki ponçik, bana bir meslek sırrı versene konuştuğum kızın düzgün biri olup olmadığını en basidinden nasıl çözebilirim? yine kalbime hançer yemek istemiyorum
-
üstün olduğunu hisssettir
her kadının içinde hipergami dürtüsü vardır en melek gibi olanın bile
-
Yok o zaten malum, kadın milletiyle öyle bir karşılıklı ilişki içinde olmazsam olmuyor. Ama sizinkiler o kadar sinsi ki her an ne yapacakları belli olmuyor, ayrılık ve sonrası da adamı hasta ediyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X