Şimdi Ara

BENİ REDDEDEN KIZ ŞİMDİ PEŞİMDE KOŞUYOR [OKUYUN]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
21.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık biraz fazla iddialı. Ama kendi kanatimce bu başlık doğru geldi ve herkesin okuması için dikkat çekici bir başlık kullanmam gerekiyordu. Çünkü herkesin okuması gereken bir yazı olduğuna inanıyorum.

Kesinlikle CSB Değildir. Sadece bu durumdan muzdarip bazı arkadaşlar ders alabilirler diye yazdım. Normalde yazmazdım.

--------------

Sevdiğim bir kız var. Lise sona gidiyorum. O ise benden bir alt sınıfta lise3e gidiyor. Kızı sadece gördüm ama görür görmez oldu birşeyler. Bi kaç hafta kızı araştırmaya başladım. Sevgilisi var mı? İyi biri mi? Hakkında söylentiler var mı? Arkadaş çevresi kim? gibi bir çok sorunun cevabını aradım. Çoğu sorunun cevabını buldumda sevgilisinden yeni ayrılmış. Ama ne yazıkki arkadaş çevremizden hiç kimse uyuşmuyor.

Arkadaş ortamından tanışamıcağımız kesinleşince onunla birebir tanışmam gerekiyordu. Bu yüzden twitterdan takip etmeye başladım. Böylelikle son durumlarınıda ordan öğrenebiliyordum. Ne sever nerelere gider vs.

Aradan 2 gün geçti. Twittera girer girmez. Onunda beni takip ettiğini gördüm. Basit bir şeydi ama o an çok hoşuma gitmişti bu olay. Bu bana iyice cesaret verdi.

Ertesi hafta okulda yanına giderek tanıştım.. Hoşlandığımı söylemedim. Telefonunuda istemedim. Sadece arkadaş olmak istediğimi tanıdığım kadarıyla iyi, hoş biri olduğunu söyledim.

Başta anlamadım vs diye tepki koyar gibi oldu. Ama biraz konuştuktan sonra yumuşadı. Bende çok sıkmak istemeden sonra görüşmek üzere diyip yanından ayrıldım.

İlerleyen günlerde oda beni gördüğünde selam vermeye bana bakmaya başladı ve bende yanına gidip onunla rahatlıkla konuşuyordum. Kantinde bahçede onunda arkadaşlarıyla iyi bir ortam oluşturdum. Bunlar hep 2 hafta içinde oldu. Bu sırada telefondanda whatsapptan da mesajlasmaya basladık. Herşey iyi gidiyordu.

Ama ona hiç sevdiğimi söylemedim. İlk adımı ondan bekledim ben gerektiği kadar ilk adımı atmıştım. Sıra ondaydı.

-------------------------------------------

Bir süre sonra benden etkilenmeye başladığını cümle arasında dile getirdi. Bende gayet olumlu karşıladım herşey yolundaydı. Artık birbirimize herşeyi söyler olduk. İçimden bu iş kesin olacak demeye başlamıştım.

Ama tam ona çıkma teklif etmeye karar verdiğim gün bana mesaj attı, Mesajda üzgün olduğunu ama eski sevgilisiyle barıştığını ve sevgilisine saygısından dolayı benimle konuşmasının uygun olmadığını dile getirdi. Özür diledi.

Cevap vermedim. Baya koymuştu çünkü. Sonra beni aradı ağladı bir süre. Sonra bende ona biz sadece arkadaştık. Aramızda arkadaştan öte birşey olmadı. Sadece hemen bu kadar silmene şaşırdım. Tarzında bir tepki verdim. Üzüldüğümden daha çok şaşırdığımı yansıttım ona. Ama içten içe dehşet bir şekilde koymuştu bana.

-----------------------------------

Oysa 2 gün sonra sinemaya gidicektik. Planlarım bugun çıkma teklifini edip sinemaya sevgili olarak gitmekti. Ona küçük bir hediye almayı bile düşünmüştüm. İşin garip yanı bu planlarım hep kendimce "kesin" olan planlardı. Ama hayat benim düşündüğüm kadar kesin değildi.

Bir kaç gün kendime gelemedim. Ne yapıcağımı bilemedim. Ona olan saygımıda kaybettim. Çünkü ona gerçekten çok iyi davranmıştım. Hiç bir kıza bu kadar ilgiyle şevkatle yaklaşmamıştım ben.

Belkide kendimden çok emin olduğum için çok koymuştu bilemiyorum.

----------------------------------

Bir kaç gün kendi halimde boş boş dolandım. Kendimi oyuna derslere verdim. Geçer dedim pek takmamaya çalıştım. Çünkü yapılması gereken en sağlıklı şey buydu. Beni 1 mesajda silen biriyle üstelik şuan sevgilisi olan biriyle ilgilenemezdim. Kişiliğime tersti.

Saat gece 2ye geliyordu. Canım her zamanki gibi sıkkındı. Olayın üstünden 5 gün geçmişti ama hala kızgın ve üzgündüm. Twittera girdim. Ana sayfamda onun en yakın arkadaşının (kız) c2 hesabı açtığını konuşmak için paylaştığını gördüm. Biraz zaman geçsin diye mesaj attım.

Anonim olarak baya konuştum. Hiç bir şey umrumda olmadığından çok rahat konuşmuş olacağım ki kız benim yazdıklarımdan etkilendi. Kimsin vs dedi. Sizin okuldan biri dedim fazla bilgi vermedim. Konuşmanın en eğlenceli yerinde de işim olduğunu söyleyerek kapatmam gerektiğini söyledim. Oda "yine gel olur mu?" diyerek iyi geceler dedi. Saate baktığımda yaklaşık 3 saat konuştuğumuzu gördüm. Sabaha doğru uyudum

Ne yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yoktu. Ot gibi okula gidip gelmeye başladım. Ot gibi yaşadım. Ama eskiye nazaran daha iyiydim.

4 gün sonra gece dota2 oynamak için bilgisayara geçtim. Gelen bir patch yüklenirken c2ye girdim. Tekrar onun açık olduğunu gördüm. Yazdım. Benim olduğumu anlayınca sevindi baya hiç gelmiceğin sandım vs dedi. Konuşmamız bu sefer 7 saat sürdü. Oyuna girmedim. Sabaha doğru bana telefonunu verdi. Ama hala anonimdin. Benim kim olduğum hakkında bir ton soru soruyordu ama ben cevaplamıyordum.

Mesaj atsam benim olduğumu anlardı. Çünkü telefon numaram onda vardı. Ama şuan beni başka biri olarak görüyordu. Ne yapıcağıma karar veremedim. 2-3 gün daha c2den konuşmaya devam ettik.

Benden hep mesaj beklediğini vs dile getirdi bende burdan daha iyi dedim. Ama o git gide bana bağlanıyordu. Güzel denilebilecek bir kızdı ama ona karşı bu tarz duygularla yazmadım, yaşamadım.

Bir kaç gün sonra ona telefondan mesaj attım. İlk mesajımdan o anonim olduğumu anladı. Bana biraz kızdı. Adını baştan söylemen gerekirdi vs dedi. Biraz soğudu gibi oldu ama bir kaç gün sonra tekrar ısındı.

Sonra bana bir itirafta bulundu. BOMBA BURDA

Seninle konuşmak doğru olmaz. Sen benim arkadaşımla konuşurken ben sizin ilişkinizi hiç onaylamamıştım dürüst olmak gerekirse.. Ama şuan seninle ben konuşuyorum bunu O öğrenirse bana çok kızar ve bu yaptığımız doğru olmaz dedi.

Peki dedim. Üstelemedim.

Sonra öğrendiğime göre c2den konuştuğum sevdiğim kızın en yakın arkadaşı olan bu kız, sevdiğim kıza giderek c2den biriyle tanıştığını ondan çok hoşlandığını dile getirmiş. Sevdiğim kız ise destek vermiş. Tavsiyelerde bulunmuş.

Ama gel görki o hoşlandığı kişi bendim. Bunu sevdiğim kız öğrenince. Arkadaşıyla araları bozuldu. Bana da hayırlı olsun ben seni böyle bilmezdim diye mesaj attı.

Mesajına iyimser cevap verdim. Teşekkür ederim ama ortada hayırlısı olucak pek bir şey kaldı mı bilemiyorum :) diye cevap verdim.

Sonrasında konuşmaya devam ettik. Bana eskisinden daha iyi davranıyordu. Ben değil o benimle konuşmak istiyordu. Sevgilisindende çıktıktan 2 gün sonra ayrıldığını ama bana olan utancından dolayı mesaj atamadığını söyledi.

2-3 hafta boyunca onunla ve arkadaşıyla konuşmaya devam ettim. En sonunda benden hoşlandığını söyledi. Ama cevap olarak en yakın arkadaşından hoşlandığımı ve onunla çıktığımı söyledim. Ve arkadaşın seninle konuşmamı istemiyor üzgünüm dedim. Halbuki arkadaşıyla çıkmıyordum.

O gün arkaşını aradım dışarda buluşmak istediğimi söyledim. Buluştuk ondan hoşlandığımı söyledim. Sevgilim olmasını istedim. Olanlar kafamı karıştırdı vs dedi. Ama ikna etmesini bildim. 6 Aydır çıkıyoruz ve herşey yolunda.

Yazıyı çok uzatmak istemedim. 6 Ay süreçte beni 1 mesajda silen kız bana yapmadığını bırakmadı. İlk aylar beni çok sevdiğini gurur yapmamam gerektiğini en azından benimle arkadaş olmamı istediğini söyledi. Ama kabul etmedim.

Sürekli twitterdan pişmanlık ve özlem konulu twit attı. Takmadığımı görünce sinirlendi takipten vazgeçti laf sokan twitleriyle devam etti. Pek umrumda olmadı şuan gayet mutluyum.

Şuan ona dönsem yine olur birşeyler. Ama bu saatten sonra iyice gözümden düştü.

Ve şuan sevgilimle de mutluyum.

----

ÇIKARILACAK DERS: Size tavsiyem bir kızı çok sevdiğiniz zaman sadece ona muhtaç olduğunuzu onsuz bir şey yapamıcağınızı sadece onu sevdiğinizi dile getirmeyin. Onun köpeği olursunuz.

Onun yerine çevrenizde güzel kızlar güzel arkadaşlarınız olsun. Böylelikle sevdiğiniz kız rekabetten dolayı sizi elde etmek ister. Sizi olduğunuzdan değerli görür. Unutmayın bir malın alıcısı ne kadar fazla ise O, o kadar özeldir.

Ve hiç bir zaman kesin konuşmayın. Bazen ne olacağı hiç belli olmuyor. Ne olursa olsun kendinizide üzmemeye çalışın. İnanın şuan çok mutluyum. Sevgilim beni deliler gibi seviyor. Ama ilk çıktığımızda ben onu sevmiyordum bile,

Ama zamanla duygularına davranışlarına ona aşık oldum.

Sağlıcakla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FpsMachine -- 12 Temmuz 2013; 18:17:38 >

• sıktı şu her şeyi 10 parçaya bölerek anlatmak ha amma inci özentisi doldu her yer. ne bu popülerlik çabası, part mı vardı eskiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 12 Temmuz 2013; 17:33:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

sıktı şu her şeyi 10 parçaya bölerek anlatmak ha amma inci özentisi doldu her yer. ne bu popülerlik çabası, part mı vardı eskiden

İnci sözlüğü hiç kullanmadım.

Çok uzun yazılar yazınca okuma oranı ciddi düşüyor.

Ve devam etmem şuan mümkün değil. Bir şey yazmak için yazma havasına girmek gerekiyor. Yoksa yazamıyorsunuz. Şimdilik bu geldi elimden.

Popüler olmaya çalışsam emin ol DH'de çalışmazdım.

Eskiden olmadığı şimdi olmayacağı anlamınada gelmez.
  • salla gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

sıktı şu her şeyi 10 parçaya bölerek anlatmak ha amma inci özentisi doldu her yer. ne bu popülerlik çabası, part mı vardı eskiden
    eee sonra noldu en heyecanlı yerde bölmüşsün ,
  • Boş işlerle uğraşıyorsun. O kız iki gün sonra ayrılır sonra geri sana döner. Sen kabul edersin. Sonra ayrılırsınız ve başka şehirlerde ünilere gidersiniz. Orda yeni birilerini tanırsınız vs . Onun için hiç kendini üzme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercyas

Boş işlerle uğraşıyorsun. O kız iki gün sonra ayrılır sonra geri sana döner. Sen kabul edersin. Sonra ayrılırsınız ve başka şehirlerde ünilere gidersiniz. Orda yeni birilerini tanırsınız vs . Onun için hiç kendini üzme.
    Devamını yazdım isteyen okuyabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

Devamını yazdım isteyen okuyabilir.

Alıntıları Göster
    En iyisini yapmışsın, o kız seni yine satardı sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D37FC5D75

En iyisini yapmışsın, o kız seni yine satardı sonra

Alıntıları Göster
    Etkilendim hocam baya güzel yazmışsın .Kafam bozuktu bu aralar kız konusu yüzünden iyi geldi

• Bir yastıkta kocayın
  • Yazar felan mısın ? Olayları çok akıcı anlatmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

Bir yastıkta kocayın
    Konu dışı özel ama dayanamıyorum:

hll knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Konu dışı özel ama dayanamıyorum:

hll knk

Alıntıları Göster
    okudum yukarda arkdaşın dediği gibi o kız seni gene satardı hocam çok iyi yapmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: deliics

okudum yukarda arkdaşın dediği gibi o kız seni gene satardı hocam çok iyi yapmışsın

Alıntıları Göster
    İmzandaki blogun tam urlsi nedir merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasanyus

Alıntıları Göster
    Hayırlısı olsun kardeşim. Şu anki yengemizle mutluluklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanyus

Alıntıları Göster
    Ciddiyim,her erkeğin yapması gereken şeyi yapmışsın.Tebrik ediyorum seni,umarım bir gün tüm erkekler sen,ben gibi olur da şu Türkiye'deki kızların egosu bir nebze olsun azalır,karakterleri,beyinleri geri gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Ciddiyim,her erkeğin yapması gereken şeyi yapmışsın.Tebrik ediyorum seni,umarım bir gün tüm erkekler sen,ben gibi olur da şu Türkiye'deki kızların egosu bir nebze olsun azalır,karakterleri,beyinleri geri gelir.

Alıntıları Göster
    Alayını okudum . İyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: brspower

Alayını okudum . İyimiş

Alıntıları Göster
    hocam forumda o kadar konu açılıyor..bazılarıda kız konusu tabi ki.. son yazdığın yazıyı kopyalayıp o konulara yapıştırmak lazım bence
  • Tipin nasıl merak ettim açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Tipin nasıl merak ettim açıkçası
    helal reis liselerde ders olarak okutulması lazım bu anının

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.