Şimdi Ara

Bana ilgi göstermedikleri için kadınlardan nefret etmem normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkçası bu fikrimi birçok kez değiştirdiğim bir durum.Bazen bunun kadınların biyolojilerinde olduğunu düşünüyorum: Eğer bir kız olsaydım belki ben de çirkin adamlardan kaçınırdım, ben de yalan söylerdim ve ben de fırsatçı olurdum. Kadın olmamın verdiği ayrıcalıkla erkeklere eziyet çektirirdim, kocamı boşayıp nafakasından faydalanırdım. Feminizm adı altında türlü türlü erkek düşmanlığı yapardım işte erkekleri negatif olarak etkileyecek her türlü eylem.

Ama bir yandan da kadınlara olan nefretim hiç dinmiyor. İçinde kadın olan her şeyden nefret etmeye başladım: müzik, video, film... Güzel bir kadın görünce dayanamıyorum, seslerine, davranışlarına dayanamıyorum. Bence eğer yakışıklı bir erkek değilseniz kadınlardan nefret etmemeniz imkansızdır. Siz ne düşünüyorsunuz, sizce bu normal mi?

• Kız kardeşin var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Kız kardeşin var mı?

Var.

• quote:

Orijinalden alıntı: copyofacopy

Var.

Alıntıları Göster

Sebebi ona duyduğun gizli kıskançlık olabilir. Bana pek normal gelmedi çünkü anlattıkların.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Sebebi ona duyduğun gizli kıskançlık olabilir. Bana pek normal gelmedi çünkü anlattıkların.

Alıntıları Göster

Ailevi bir mesele değil hocam. Kadınlardan bir bütün olarak nefret ediyorum. Dişiliklerini kullanarak benden daha iyi hayat yaşamaları, melek muamelesi görmeleri, erkeği çıkarları için kullanıp, ikiyüzlülük yapıp kadın-erkek eşitsizliğinden yakınmaları gibi durumlar beni rahatsız ediyor. En basitinden askerlik ve sünnet örneği var karşımızda. Ben erkek doğdum diye devlet tarafından askerlik yapmaya zorlanıyorum. Sünnet edilerek tacize uğruyorum ve cinsel hayatım sonsuza kadar inanmayı kendim seçmediğim bir din yüzünden mahvoluyor. Ama kadınlar bunlardan hiçbirini yaşamadan gayet huzurlu bir şekilde hayatlarına devam edebiliyor. Ve bu benim kanıma dokunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copyofacopy -- 4 Ağustos 2020; 18:45:47 >

• copyofacopy kullanıcısına yanıt

Zaten öyle çok yüzeysel bir şekilde ailevi denmez. Anlattıkların biraz histeriklik barındırıyor gibi ama gündelik yaşamını etkilemiyorsa sıkıntı olmaz. Vücudunun herhangi bir yerinde gündelik yaşamını etkileyen bir sıkıntı var mı mesela?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.