Şimdi Ara

ANTALYA konyaaltndaym tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

plaj disinda boyle klublerin o tarz yerlerin oldugu bir yer yok araba var

aksam ve gece neler yapabilirim nerelere gidebilirim girisi ucuz olan disko klub.gibi ortamlar varmi varsa nerede kisaca nerelere gidebilirim bilen varsa tavsiye iyi olur

• rus kizlarin felan takildigi mekanlar nereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

rus kizlarin felan takildigi mekanlar nereler
    kaleiçi ne git
    yada hazır konyaaltındasın yol kenarında duran ablalarla konuşabilirsin
    ama sahil bölümünde abileri duruyo genelde dikkat et
  • [KaLoNa] kullanıcısına yanıt
    haha yol kenari derken neresi hic gormedimde oyle ablalar :D ayrica giris ucuz olan rus kizlarin takildigi disco veya klub fln olsa iyi olur ama bilmiyorum hic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 10 Ağustos 2014; 1:44:51 >
  • Kaleiçi güzeldir bu saatlerde cıvıl cıvıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

Kaleiçi güzeldir bu saatlerde cıvıl cıvıl oluyor
    kale içinden geldım az önce oturacak yer yok zar zor bir yer bulduk piyasada iyi konya altında fazla bir şey yok zaten
  • quote:

haha yol kenari derken neresi hic gormedimde oyle ablalar :D ayrica giris ucuz olan rus kizlarin takildigi disco veya klub fln olsa iyi olur ama bilmiyorum hic

konyaaltı yolun sahil kısmında oluyorlar genelde
    araçların arasında falan takılırlar bi araç gelince yola doğru çıkarlar

dediğim gibi kaleiçi iyidir hem turist vardır hem yerli gençlerimiz takılırlar şuan tam güzel saatleri
    hem mekanlara falan girmek zorundada değilsin dışarda takılsan bile kalabalıktır yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: [KaLoNa]

quote:

konyaaltı yolun sahil kısmında oluyorlar genelde
    araçların arasında falan takılırlar bi araç gelince yola doğru çıkarlar

dediğim gibi kaleiçi iyidir hem turist vardır hem yerli gençlerimiz takılırlar şuan tam güzel saatleri
    hem mekanlara falan girmek zorundada değilsin dışarda takılsan bile kalabalıktır yani

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 1.5 haftadır 2 arkadaş takılıyoruz. Geceleri kale içi amfi tiyatrosuna gidip 2-3 şişe bira içip sohbet ediyoruz. Kale içi canlıdır ama mekanlar biraz tuzlu ve damsız almıyorlar genellikle, geçen yıllara nazaran damsız takılan kız sayısı da çok az. Herkesin kolunda bir erkek var istisnasız(Sevgili veya arkadaş).

Hangi mekanlardan kız ayarlayabiliriz ? Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 10 Ağustos 2014; 2:02:21 >

• Rus ve eglence istiyorsan Aura club kemer kesinlikle
  • evet girisi ucuz olan ve hangi mekanlardan rus ayarlariz tavsiye bekliyoruz :)

biraz zengin olup bi mekana girip kendini gosterdnmi tamam ama imkan olmayinca.boyle takiliyoruz ciddiyim yardimci olabilicek bi arkadas olsa cok iyi olur
  • Antalyadaysan aynı anda nasıl konyanin altında oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuizegetsu

Antalyadaysan aynı anda nasıl konyanin altında oluyorsun
    araba aralarına dikkat et rahatsız eden olur varyanttanda uzak dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E5D0A4D -- 10 Ağustos 2014; 4:20:04 >
  • araba aralari derken ne varki bu araba aralarinda sahil boyu gezdm bsy goremedim kim rahatsz edebilir
  • Beach park sahil yolu diskoları burda koluna en az 2 yavru takamıyosan ağır asosyal ve içinde gram erkeklik yok demektir . (:
  • quote:

yalniz basimayim konyaaltni gezdim ama

aksam ve gece neler yapabilirim nerelere gidebilirim girisi ucuz olan disko klub.gibi ortamlar varmi varsa nerede kisaca nerelere gidebilirim bilen varsa tavsiye iyi olur

Lara beach 3 yada 4 de Club Havana var. Normalin az üstündedir ama ortam çok iyidir. Kemer inferno aura ya gidebilirsin aslında arabanda varmış rahat olur hemde sağlam eğlenceyi görürsün. Özellikle Aura yı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: safakantalya

quote:

Lara beach 3 yada 4 de Club Havana var. Normalin az üstündedir ama ortam çok iyidir. Kemer inferno aura ya gidebilirsin aslında arabanda varmış rahat olur hemde sağlam eğlenceyi görürsün. Özellikle Aura yı tavsiye ederim

Club auramı birader içeri bi giriyosun mübarek tribün gibi ne dans edicek kadar geniş alanı nede bi bayanla tanışmak için boş bir alan var , cebine 100 lira koyan kekoların uğrak yeridir (: tam manitanın
    Ceza sahasına girmeye çalışırken tak travesti çıktıkdan sonraki durum insanlığa kusma krizine sokar ve bu çok okur + Rus kızlarına yaranmak için şekilden şekle girmeler parayı başından aşşa dökmeler v.s
    Ama İnferno tek kelime mükemmel köpük partisi ve dağılmış mekandan rusların sana servis olması inferno verilen her kuruşa değer (:
    Öte yandan crystalide övmek isterdim ama ağır ve elit bir mekan davetiye veya referans yoksa girmek imkansız gibi birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceninGizemi -- 10 Ağustos 2014; 6:00:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TornadoATX

quote:

Orijinalden alıntı: safakantalya

quote:

Club auramı birader içeri bi giriyosun mübarek tribün gibi ne dans edicek kadar geniş alanı nede bi bayanla tanışmak için boş bir alan var , cebine 100 lira koyan kekoların uğrak yeridir (: tam manitanın
    Ceza sahasına girmeye çalışırken tak travesti çıktıkdan sonraki durum insanlığa kusma krizine sokar ve bu çok okur + Rus kızlarına yaranmak için şekilden şekle girmeler parayı başından aşşa dökmeler v.s
    Ama İnferno tek kelime mükemmel köpük partisi ve dağılmış mekandan rusların sana servis olması inferno verilen her kuruşa değer (:
    Öte yandan crystalide övmek isterdim ama ağır ve elit bir mekan davetiye veya referans yoksa girmek imkansız gibi birşey

Crystal i o yüzden yazmadım. Aura kücük evet ama infernonunda auradan kalır yanı yokki. Hiç olmadı kaleiçinde ally ye gitsin ne bileyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

kale içinden geldım az önce oturacak yer yok zar zor bir yer bulduk piyasada iyi konya altında fazla bir şey yok zaten

• merkezde rus ne arar la

alanyaya git heryer rus.
  • infernodaki ucretler ne kadar acaba grs icki vs :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.