Şimdi Ara

ANTALYA konyaaltndaym tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu diskolar hangi mevkide konyaaltindami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konyaaltı'nda öyle mekan bulamazsın. öyle mekanlar arıyorsan kemer'e doğru yola çık.
    diğer yandan kaleiçi'nde barlar var. olmadı sokağın ortasında oturup içen şarkı çalan gruplara eşlik et.
  • tesekkur ettim zaten anlasildi konyaaltindam umidi kestim ya kemer yada kaleicine gidicegim.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

infernodaki ucretler ne kadar acaba grs icki vs :)

Localar ücretli rezervasyon yaptırıyorsunuz hpcam giriş ücreti :25 Tl
    0242 814 53 32 bu numaradan rezerve edebilirsin bira :20 vodka :25 Tl çakaldan kendini tur şirketinden gösterip beleşe girip indirimli içki içebilirsin ama bu harbi sosyal mühendislik ister (:

• rusça biliyon muda rus kız istiyon ingilizce bilsen bile zor :(
    ben haftanın 4-5 günü kristaldeyim rusçam iyi benim bile arada düşürmediğim oluyo
    bence eğlenmek için gidiceksen git 1 - 2 defa eğlen ama çok bişey umma.daha geçen çocugun birini gördüm rus kız yanında bir erkek türkün biri geldi dans fln ettiler çocuga heasbı geçirdiler çocuk zaten kendinden geçmiş üzüldüm valla :(
  • zaza1903 Z kullanıcısına yanıt
    tip ve vucut var ingilzce ve rusca cat pat antalyaya kadar geldm bos donersem icim sizlar hep

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

yalniz basimayim konyaaltni gezdim ama

plaj disinda boyle klublerin o tarz yerlerin oldugu bir yer yok araba var

aksam ve gece neler yapabilirim nerelere gidebilirim girisi ucuz olan disko klub.gibi ortamlar varmi varsa nerede kisaca nerelere gidebilirim bilen varsa tavsiye iyi olur

tavsiyem kemer tarafına git en kral clublar orada kaleiçine takılma bence ergen mekanı biraz
  • günlük oda fiyatları nedir
  • Heja-Maica kullanıcısına yanıt
    kaleiçi çok güzel ama haklısın tam bi ergen ve keko mekanıymış doğudan gelenler ortamı rezalete çevirmiş keko keko konuşmalar çakmak varmı bahanesiyle geldi biride amacı sataşmak çakacaktımda milletin içinde tatilimi rezil etmiyim polis felan uğraşmıyım diye uğraşmadım heryerde aynılar be
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.