Şimdi Ara

11 gündür mastürbasyon yapmıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
22.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 saat sonra 12 gün olucak. Hafızam kuvvetlendi ama ota b*ka kalkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mastürbasyon Yapmamanın Etkileri

Mastürbasyon, birçok yetişkin arasında yaygın bir faaliyet olsa da, yapmamanın bazı etkileri olabilir. İşte mastürbasyon yapmamanın potansiyel sonuçları:

• Cinsel İsteğin Artması: Mastürbasyon yapmayı bırakmak, geçici bir süre için cinsel isteğinizi artırabilir. Bu normal bir tepkidir ve genellikle zamanla azalır.

• Sabırsızlık ve Huzursuzluk: Bazı kişiler, mastürbasyon yapmadıkları dönemlerde sabırsız ve huzursuz hissedebilirler. Bu, cinsel gerilimin birikmesinden kaynaklanabilir.

• Uyku Sorunları: Mastürbasyon, bazı kişiler için uykuya yardımcı olabilir. Mastürbasyon yapmamak, uykuya dalmayı veya uykuda kalmayı zorlaştırabilir.

• Fiziksel Rahatsızlık: Mastürbasyon yapmayı bırakmak, bazı kişilerde prostat rahatsızlığı gibi fiziksel rahatsızlıklara neden olabilir.

Uzun vadeli mastürbasyon yapmamanın etkileri konusunda yeterli bilimsel çalışma bulunmamaktadır. Ancak, çoğu uzman, mastürbasyon yapmanın veya yapmamanın genel sağlık üzerinde önemli bir etkisi olmadığına inanmaktadır.

Bazı kişiler, mastürbasyon yapmamanın "wet dream" (rüyalanma) yaşama olasılığını artıracağına inanmaktadır. Bununla birlikte, bu iddiayı destekleyen bilimsel bir kanıt yoktur.

Mastürbasyon yapmamanın etkileri kişiden kişiye değişebilir. Eğer endişeleriniz varsa, bir sağlık uzmanına danışmalısınız.

İlgili Anahtar Kelime Kullanımı:

• 1 hafta mast yapmamak
    • 20 gündür mast yapmıyorum
    • 2 hafta mast yapmamak
    • 1 haftadır mast. yapmıyorum
    • 3 aydır mast. yapmıyorum
    • 2 haftadır mast yapmıyorum
    • 10 gündür mast. yapmıyorum
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de bırakmak istiyorum ama olmuyor, tüm gün evde olunca eli gidiyor insanın

• İyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5. Haftadayım. Sorularınızı alabilirim

• arkadasın yokmu yardım al

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

5. Haftadayım. Sorularınızı alabilirim

Formül nedir
  • Ben de şu aralar sıklaştırdım, kurtulamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GrandTiger kullanıcısına yanıt
    Formül şudur. Günlük hayatınıza devam edeceksiniz kendinizi kısıtlamayacaksınız. Mesela malûm videoları izleyin ama çok değil haftada 1 yada 2 haftada bir.

Duş alırken normalde yaptığınız gibi hemen asılmak yerine sadece ona ilgi gösterin ve onu unutmadığınızı hatırlatın.

Yerli yersiz hopladığı zamanlarda seri olun derin nefes alın , en sevdiğiniz hareketli müziği açın ve gerekirse dans edin. Arabesk ve T-Rap dinliyorsanız (Elbette rap dinlemiyorum) kesinlikle bu dönemde dinlemeyi bırakacaksınız çünkü insan rahatlama gereği duyuyor ister istemez. Zaten o hoplama ilk 20 gün yaşanıyor ve en çok canınız çektiği dönemde ilk rüyalanmayı yaşayana kadar olacak. Sabredin sabredin sabredin.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Bence video izlenmemesi daha iyi. Çünkü beyin o kareleri kolay kolay akıldan silmiyor ve zor durumda kalındıgında sürelli çağrışım yapıyor.

• Kriko gibidir o şimdi

• ah zavallılar :(
  • kalktığı an aklına bülent ersoyu getir geçer hocam
  • Ben napım kardeşim bende istemiyorum ama 1 hafta yapmadıktan sonra rüyalanıyorum üstelik 1 haftada 4-5 kere rüyalanıyorum bazen sabah kalk onla uğraş falan çok zor oluyor.
  • Bu kafayla devamı zor gelir yakında devrilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superspecial -- 23 Şubat 2017; 23:43:48 >
  • 1.5 yıldır yapmıyorum soruları alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

1.5 yıldır yapmıyorum soruları alayım

bundan uzak durun
  • Hacı ben bi hafta çekmedim. Etekli bi teyze gördüm ona 31 çekmiştim. Dikkat et. Bende abazalığı artırdı

• Testislerinizi aldırın beyler. Hiç uğraşmazsınız cinsellikle. Kesin çözüm

• 5 aydan fazla oldu bırakalı. Aseksüel olmanın faydaları.

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.