Şimdi Ara

7 gündür büyük abdestimi yapamıyorum(YAPTIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
20.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğuştan kronik kabızlık sorunum var fakat hiç bu kadar süre tuvalete çıkmadığım olmamıştı.Dün eczaneye gittim kabız olduğumu söyledim duphalac verdi. Günde 30 ml içilmesi gerekiyormuş ilk gün 30 ikinci gün 60 diktim işe yarasın diye.10 güne kadar(3 günde yani) etki olmazsa tekrar gidip lavma alcam nasıl yapıldığınıda hiç bilmiyorum.

Evet arkadaşlar ilacı 30 ml içmem gerekirken 60ml içtiğim için bağırsaklar hızlı çalıştı ve yumuşattı hayatımda gördüğüm en büyük dışkıyı yaptım yumuşak olduğu için canım fazla yanmadı ama çıkmak bilmedi tıkandı bi ara ilaçsız yapmak imkansızdı bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 17 Ocak 2018; 16:53:39 >

• Y
    E
    D
    İ

• bakın aklıma geldi tekrar konuya girdim

yatmadan önce yaklaşık 400ml su için ve kaltıktan sonra da 250ml civarı su için. bağırsaklara yardımcı oluyormuş duyduğum kadarıyla. ben alışkanlık zaten su içmeden yatamam şimdiye kadar hiç kabız olmadım hayatımda belki bundandır ehe konuyla alakası yok ama ben bir de küçük abdestimi yapmadan uyuyamam söylemesi ayıp gözlerimi kapattığım gibi açarım. sırf bunun için saatlerce geç yattığım bazen uyumadığım oldu
  • Hayatım boyunca yatmadan 2 bardak su içtim hatta 3 lediğimde oldu sabah 1-2 bardak içerim dediğim gibi kronik doğuştan bağırsak tembelliği var zaten bende bu yüzden sürekli kabız olurum ama hayatımda hiç bu kadar başıma gelmedi eczacı stresde kabızlık yapar demişti stresliyim ondan olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 17 Ocak 2018; 14:19:34 >
  • büyük abdest ne olum? onun adı ''sı.mak'' takır takır sı.mak bam bam bam
  • quote:

Orijinalden alıntı: United States

büyük abdest ne olum? onun adı ''sı.mak'' takır takır sı.mak bam bam bam

Sı.mak ne lan onun adı sıçmaktır

Bam bam bam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arpa suyu iç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Hayatım boyunca yatmadan 2 bardak su içtim hatta 3 lediğimde oldu sabah 1-2 bardak içerim dediğim gibi kronik doğuştan bağırsak tembelliği var zaten bende bu yüzden sürekli kabız olurum ama hayatımda hiç bu kadar başıma gelmedi eczacı stresde kabızlık yapar demişti stresliyim ondan olmuş olabilir.

sağlık şakaya gelmez bak bu yorumu yazarken boynum tutuldu. bence işe falan gitme 1-2 gün eğer mümkünse, ev ortamında açılırsın. gerçi ben anlatıyorum ama sen zaten biliyorsundur
  • Ya bende sabahları 2 sefer tezek çıkartıyorum. Ara ara oluyor bu. Bir sabah kalktığımda diğeride kahvaltıdan sonra. Neden böyle oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mide bulantısı sorunun varmı
  • Yarım çay bardağı zeytin yağı iç.
    Sonra rahatlarsın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

mide bulantısı sorunun varmı

Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatinde kalkmak ve düzenli beslenmek çok önemli...
    Erken kalk 7 gibi
    23 gibi yat bu arada 6 öğün ye 3 ana öğün 3 ara öğün ara yemeklerde mutlaka salata ye bolca
    Kuru kayısı tavsiye edilir.

Gıda intoleransın olabilir.
    Nişastalı ürünler yeme patates pirinç gibi...

3 hafta bunu yap sonra alışacaksın ve düzene gireceksin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Duphalac 2 tatlı kaşığı iç , üzerine baya bi su iç her türlü mıçtırıyor

• duphalac yerine dulcolax alsaydın şimdiye yardırıyordun.
  • plastik çubuk işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

Duphalac 2 tatlı kaşığı iç , üzerine baya bi su iç her türlü mıçtırıyor

Aynen hocam 30 yerine 60 ml içtim 2-3 saat sonra karın ağırısı biraz sonrada tuvalete gittim.Hayatımdaki en kocaman dışkıyı ilacın yumuşatması sayesinde hafif canım yanarak yaptım.İlaçsız bunu dışkılamak imkansızdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Ya bende sabahları 2 sefer tezek çıkartıyorum. Ara ara oluyor bu. Bir sabah kalktığımda diğeride kahvaltıdan sonra. Neden böyle oluyor.

Tezek: Yakıt olarak kullanılan kurutulmuş sığır dışkısı

• edite güldüm kusura bakma çok geçmiş olsun allah kimseye yaşatmasın inşallah
  • Acı çehre al ...

Nekadar kabız olursan ol 1-2 tane yediğinde yarım saat sonra etkisini gösteriyor , bağırsak hareketleri hızlanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.