Şimdi Ara

ARKADAŞLAR HANGİ KASA 3 GÜNDÜR UYUMADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili dh yoldaşlarım sistem panelimdeki dark falcon 4 fanlı kasadan nefret eder oldum.zira bilgisayarı toplarken bir arkadaşım almış bana fotosunu göndermiş...bende ledlerın ihtişamına kapılıp almıştım hepsiburada.com dan ..sonuç bu kasayı atasım geliyor resimlerden anlarsınız ne demek istediğimi.kasa seçimini doğru yapmadım kabul ediyorum şimdi ben full tower kasa alacağım...ortada 3 tane ürün var kafamda dolaşan ...

1.cooler master haf x

2. thermaltake element v black edition (vl200k1w2z)

3. aerocool xpredator (7 fanlı)

arkadaşlar kasa ile ilgili bir hata yapdım bir daha yapmak istemiyorum...hepsinin kendine özgü yönleri var..aerocool xpredatörde pcı tutma mandalları thermaltake de fan hız kontrolü ve değişik renklerde yanabilen fanlar hatta tamamen söndürülebilen ve bir düğmeyle renk değişiyor vs...cooler master zaten sade ama kablo saklama olsun sağlamlık olsun o da süper bu 3 ü arasında seçim yapamıyorum.zira haf x te ve xpredatorde usb 3.0 var thermaltake cepesinde bunlar yok resimlerde kablo saklama ile ilgili bişey göremedim...ekteki resimdeki ocz 700 w powerı kullanacağım bu 3 kasadan birinde...şimdi de aklıma dark evo geldi ama zira kullandığım dark beni o markadan bezdirdi ve middle tower ama onda da adamlar yeri değişebilen 3.5" disk kızakları sayesinde maksimum 43cm ekran kartı derinliği vs demiş arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen kafayı yemiş durumdayım evdekiler beni pc başımdan kalkmadığım için sanal aşk peşinde olduğumu zannediyorlar tavsiyeleriniz üzerine resimde gördüğünüz middle tower baş belası dark falconu paketleyeceğim yardımlarınız ve ilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum

öncelik soğutma seviyesi,kablo saklama,ekran kartı derinliği, çıkış sayıları vsvs bunları göz önünde bulundurun lütfen şimdi size yan kapağında vida yerınde çatlak olan ve bir ledi sönmüş bir kasa resmi göstereceğim yan panel şu an akortekte serviste hani savaş uçağı diyorlarmıs uçak kalkmadan düştü dark falcon 4 fanlı kasa = 0 bence

• buda donanımın yerleşmiş hali şu sıkışılığa bak akşam saatindeki iett otobüsü bile daha ferah

• H A F X
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

H A F X

teşekkürler ... diğer arkadaşlarda paylaşssın düşüncelerini burda paylaşacağım sonucu hatta inceleme de olur inşallah gerçi inceleme olmus ama biz de görüş bildirelim

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

İdealimdeki Kasa.

http://www.teknobiyotik.com/cooler-master-rc-690-ii-advance-bilgisayar-kasasi-692-kkn2-cm.html

sevgili müşavir...paylaşımın için teşekkürler kasa hoş bir kasa ma midtower bir kasa ben full tower bir model bakıyorum

• http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/silverstone-raven-rv02-pencereli-atx-kasa.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 1 Aralık 2010; 0:42:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/silverstone-raven-rv02-pencereli-atx-kasa.html

üstad bahsettiğin kasa middtower tabi montah şekli bu açıgını örtüyor fakat senın mesajlarını inceden inceye takip ettım forumda zira dediğim gibi 3 gündür uyky girmiyor gözüme aerocoolun xpredatörü överken neden silverstone dedin
    zira ben big tower alacağım yineliyim önerin için teşekkürler Allah razı olsun bu 3 model den biri bide thermaltake e kımse bişey dememiş

• Böyle midtower olsun, çamurdan olsun.

• quote:

Böyle midtower olsun, çamurdan olsun.

sayın müşavir ozaman şöyle bir soru yönelteyim size haf x bundan daha mı kötü veya onun hakkında ne düşünüyorsunuz zira şu an ben 2. kez kasa masrafına gircem bu darktan sonra ...bir daha midtower almak istemıyorum açıkçası zira bigtower daha ferah öyle değil mi sizce ???
  • Yer sorunu yoksa elbette big tower ve big towersa da cooler master derim.
  • quote:

Yer sorunu yoksa elbette big tower ve big towersa da cooler master derim.

teşekkürler ilgin ve alakan için Allah razı olsun kafamda yavas yavas bişeyler şekillenmeye başlıyor ....daha kımsenın bişey dediği yok aerocool ve thermaltake için ne oldu bunlara kimse kullanmıyor mu

bekleyelım görelim

• Tartışmasız HAF X
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtremee

Tartışmasız HAF X

teşekkürler yarına kadar siz değerli arkadaşlardan yorumları alıp ona göre değerlendirme yapacağım ...gönlüm yavas yavas coolera gidiyor thermaltake bakınca değişen ısık renklerının b, faydası olmadıgını düşündüm...zira onda usb 3.0 bir çıkışta yok şu an %60 haf x %40 xpredatör ü düşünüyorum
  • hafx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

hafx

bişeyler şekillenmeye başladı arkadaşlar...
  • ilginiz için teşekkürler
  • Full towerda ışıktı,ledti vesaire bunlara takılmana hiç gerek yok aslında Alper.

-Malzeme kalitesi
    -İç hacim
    -Montaj kolaylığı
    -Kablo saklama vs.
    -İyi soğutma
    -Modlama olanağı.

Full towerda bakacağın bunlar olsun derim.Hepsi HAF ta mevcut ondan kafadan HAFX dedim yazdığın 3 ü arasından.
    CM in 932 sini kullanıyorum.Notum 10/10. HAF X 932nin eksikleri giderilmiş hali sayılır.Onada gözüm kapalı 10 derim.
    Sonuçta kalite ortada.İçin rahat olsun.
  • quote:

Full towerda ışıktı,ledti vesaire bunlara takılmana hiç gerek yok aslında Alper.

-Malzeme kalitesi
    -İç hacim
    -Montaj kolaylığı
    -Kablo saklama vs.
    -İyi soğutma
    -Modlama olanağı.

Full towerda bakacağın bunlar olsun derim.Hepsi HAF ta mevcut ondan kafadan HAFX dedim yazdığın 3 ü arasından.
    CM in 932 sini kullanıyorum.Notum 10/10. HAF X 932nin eksikleri giderilmiş hali sayılır.Onada gözüm kapalı 10 derim.
    Sonuçta kalite ortada.İçin rahat olsun.

teşekkürler
  • quote:

H A F X

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.