Şimdi Ara

ARKADAŞLAR HANGİ KASA 3 GÜNDÜR UYUMADIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: saintroyo

ya zaten boşu boşuna elektronik şans işi demiyoruz...

neyse konu kaydı nerelere.. inşallah burdan haf x incelemeni de okuruz..

haf-x i alacağım Allah nasip ederse incelemeye gelirsek tabiki iyi bir ürün incelemesi yapacağım hemde yüksek makro çekimlerle hele bir alalım hayırlı ile.tarafsız bir inceleme olacak.
  • hocam hayırlı olsun iyi güzel her şey de 3 gündür niye uyumadın ben ona takıldım bi kasa için değmez yapma ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

hocam hayırlı olsun iyi güzel her şey de 3 gündür niye uyumadın ben ona takıldım bi kasa için değmez yapma ya

beni tanımadığın için sana bu garip geliyor konu haf-x ve xpredator olunca değer sonuca vardım zaten HAF-X

• Hadi bakalım o zaman düzeltilmiş kasa içi düzenlemesi ile bi foto artarsın artık. Falcon'u da çöpe atarsın artık
  • Bencede haf-x ne derler sütten çıkmış ak kaşık tek eksiği var gözümde 10kg oluşuVe fiyatı ucuk ama alıyorum bende inventusdan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

Hadi bakalım o zaman düzeltilmiş kasa içi düzenlemesi ile bi foto artarsın artık. Falcon'u da çöpe atarsın artık

inşallah fotoğraf atıcam tabi....falcona gelince ya biraz fazla yüklendik bu kasaya kasa midtower zaten çöpe atılcak bir ürün değil aslında ..bize bigtower lazım mesele bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_TaSaRıMCı_X

Bencede haf-x ne derler sütten çıkmış ak kaşık tek eksiği var gözümde 10kg oluşuVe fiyatı ucuk ama alıyorum bende inventusdan :D

hayırlısı
  • dostum kasalardan birini tercih ettin mi ?

şuanda aynı konumda ve aynı sıkıntıdayım.. hatta bendeki paçalarla sendeki parçalar bile aynı bu nası iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxiforum

dostum kasalardan birini tercih ettin mi ?

şuanda aynı konumda ve aynı sıkıntıdayım.. hatta bendeki paçalarla sendeki parçalar bile aynı bu nası iş

yukarda haf x dedim ya iyi araştırdım ne olursa olsun haf x i alcam tank gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

quote:

hocam hayırlı olsun iyi güzel her şey de 3 gündür niye uyumadın ben ona takıldım bi kasa için değmez yapma ya

beni tanımadığın için sana bu garip geliyor konu haf-x ve xpredator olunca değer sonuca vardım zaten HAF-X

hadi hayırlısı o zaman. uyku işini de ihmal etme ama . nihayetinde haf-x de bir gün arıza verecektir. bizimle yaşamayacak bu meret şeyler senden değerli değil bırak bozulsunlar

• quote:

quote:

quote:

hadi hayırlısı o zaman. uyku işini de ihmal etme ama . nihayetinde haf-x de bir gün arıza verecektir. bizimle yaşamayacak bu meret şeyler senden değerli değil bırak bozulsunlar

eyvallah yüzbaşı işte bende öyle bir hastalık var bişey alırken çok araştırrım.ama aldıktan sonra gıkım çıkmaz kimi insan var hemen alır sonra aaa bu böylemi şöylemi der ben dememek için araştırıyom sağol tekrar

• tt armor kasa nasıl sizce ben kullanıyom cok memnunum o aldığınız kasadaki güç kaynağının kabloları cok normal sen onları kasana göre ayarlıyacaksın bide alttan takılınca böyle oluyordemekki en iyisi üstten takmalı güç kaynaklarını bu arada tt armor 380 lira gibi bi fiyat bütcen yeterse bunu al bide 1adet fan üst tarafına takarsan güzel olur zaten o ledi bozuk olması sorun deyil deyişirde fanlarda dayanıksız oluyor cabuk kırılıyor kablo düzenini sen ayarlıyacaksın ben mid tower ile hiç kablo sorunu yaşamıyorum 4adet fan takılı olmasına rağmen
  • HAF X ...NOKTAYI KOYDUM ARTIK Bİ DAHA Kİ SEFERE İNCELEME ATARIM İLERLEYEN GÜNLERDE...İLGİLENEN ARKADAŞLARA AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM...
  • arkadaşlarım kasayı aldığımı söylemiştim bi resim koyayım dedım..ve hergeçen gün daha çok seviyorum bu kasayı...ağır olsada

ARKADAŞLAR HANGİ KASA 3 GÜNDÜR UYUMADIM
  • quote:

arkadaşlarım kasayı aldığımı söylemiştim bi resim koyayım dedım..ve hergeçen gün daha çok seviyorum bu kasayı...ağır olsada

güle güle kullanın hocam bende dark falcon kullanıyorum kasanın sogutmsından memnunum fakat tek eksisi kablo saklama yeri olmaması

bu arada kasanın içinden foto eklerseniz güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony Tony

quote:

arkadaşlarım kasayı aldığımı söylemiştim bi resim koyayım dedım..ve hergeçen gün daha çok seviyorum bu kasayı...ağır olsada

güle güle kullanın hocam bende dark falcon kullanıyorum kasanın sogutmsından memnunum fakat tek eksisi kablo saklama yeri olmaması

bu arada kasanın içinden foto eklerseniz güzel olur

kasanın on hali burada

http://www.youtube.com/watch?v=0_7_cZFTnoY

• cooler master v6 gt ile...

• Before:

After:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 17 Ağustos 2011; 4:55:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Before:

After:

hocam gecenın 4ünde nerden geldi aklına bu Allah aşkına nerden dikkatini çekti güzel bir tespit olmuş saygılar üstteki youtubedaki video daha açıklayıcı ama bilgine

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.