Şimdi Ara

ARKADAŞLAR HANGİ KASA 3 GÜNDÜR UYUMADIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HAF X özellik açısından iyi ama kasanın tipi kötü çok çirkin geliyor.
    Benim düşüncem XPredator yönünden olurdu.
  • pekela arkadaşlar kafam haf x te yoğunlaşmaya başladı peki Allah razı olsun şimdi aşağıda resimde benim ocz fatal1ty 700 w güç kaynağına iyi bakın lütfen..zira adamlar kabloyu sankı 10 000 volt şebeke kablosu gibi yapmışlar bu kablo toplulugu bizim kasanın kablo saklama yerınde etkisiz hale gelir mi biraz kalın sankı kablo??? buna da kullanan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim

ARKADAŞLAR HANGİ KASA 3 GÜNDÜR UYUMADIM

ARKADAŞLAR HANGİ KASA 3 GÜNDÜR UYUMADIM

• quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

HAF X özellik açısından iyi ama kasanın tipi kötü çok çirkin geliyor.
    Benim düşüncem XPredator yönünden olurdu.

teşekkürler amabiz onu neonlarla adam ederiz önemli olan işlevi malzeme ,mal sağlam olsun güzelleştiririz onu şu kablolardan bi kurtulum modda yapacam ona
  • Bütçeniz el veriyorsa kesinlikle Haf-X kasa derim. Dün iş çıkışı Uygar Elektronikde kasayı inceleme fırsatım oldu, ben desktopı satı alienware notebook aldım yazın ama eğer bir gün yine desktop sistem kuracak olsam Haf-x alırdım.
  • Su soğutma kullanmayı düşünmüyorsan @MÜŞAVİR'in de dediği gibi RC-692 Advanced güzel bi tercih olur. Kasanın içi ferah yeterli.
  • arkadaşlar yukarda resimli olan mesajda kablo saklama olayı ile ilgili bir soru yöneltmiştim sizere ??? bi göz atar mısnız size zahmet ???
  • Kabloların hakkından gelir. Çünkü sağ yan kapak dışarı doğru çıkıntılı. kalınlığı sorun olmaz rahatça alır kabloları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

Kabloların hakkından gelir. Çünkü sağ yan kapak dışarı doğru çıkıntılı. kalınlığı sorun olmaz rahatça alır kabloları.

sağol hakkın ödenmez @dj gamer

arkadaşlar burdan çıkan karar en kısa zamanda mali durum gözden geçirilip cooler master haf x modeli alınacaktır şu an kararm böyle vaktini ayıran herkese teşekkür ederim

• Anladığım kadarı ile haf x ile xpredator arasında kalınmış bir çok kişide haf x i tavsiye etmiş.
    Bende kasa alıcakken bu ikisi arasında kalmıştım ve xpredator ı tercih ettim.Xpredator tercih etmemdeki sebepler ise ölçüleri bakımından hafx den daha büyük olması,estetiğini kesinlikle daha güzel bulmam vede soğutması.
    Bence kasa estetik olarak mükemmel.Bu konuda kimseninde aksini iddia ediceğini sanmıyorum.Kaldı ki gene bence haf x in tasarımı berbat olmuş.Cm haf serisini giderek iyileştireceğine daha da berbat bir duruma getirmeye başladı.Ayrıca bi çok kişinin tercih ettiğini haf x de pcı slotları için vidasız montaj imkanı dahi yok.
    Malzeme kalitesi olarak cm nin daha önde olduğunu söyleyenler olacaktır ki bende kasa tercihimi yapmadan önce , haf x in aklımda bulunmasının en önemli sebeplerinden biri haf ın daha kaliteli malzemeden oluştuğunu düşünüyor olmamdı.Ancak xpredatoru yakından görüp inceleyince hiç de abartıldığı gibi teneke bir kasa olmadığını gayet kaliteli bir yapıya sahip olduğunu gördüm.( haf x den malzeme kalitesi olarak daha kalitelidir demiyorum çünkü haf ı yakından görmedim henüz )
    Kısacası benim görüşüm aslında her iki kasayı da alsan pişman olmazsın.Biri diğerinden daha yakışıklık ve kullanışlı o kadar :)
    Seçim senin...

• Vidasız montaj demek, sağlam olmayan montaj demektir, bunun artı olarak görülmesini bırak vidasız montaj aparatını kullanmak kötü birşeydir.
  • thermaltake element v black edition (vl200k1w2z)
    fazlasiyla yeter bence,otekiler de iyi kasa.
  • Buna kısmen katılıyorum.Şöyle ki ;
    Daha önce armor+ mx kasa kullanıyordum ve gerçektende pcı slotlarının vidasız montaj mekanizması güven vermiyordu.Ekran kartım, ses kartım yerinden sağa sola hareket edebiliyordu.Ancak xpredator da durum kesinlikle böyle değil.Zaten pclabs editörü de inceleme sırasında bu duruma değinmiş.Kasanın pcı slotlarının vidasız montajlama mekanizması kesinlikle çok sıkı bir yapıya sahip ve güven veriyor.Bu yüzden bir gün eğer xpredator kasayı yakından inceleme fırsatın olursa seninde bu kanının değişeceğine eminim
    quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Vidasız montaj demek, sağlam olmayan montaj demektir, bunun artı olarak görülmesini bırak vidasız montaj aparatını kullanmak kötü birşeydir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

Anladığım kadarı ile haf x ile xpredator arasında kalınmış bir çok kişide haf x i tavsiye etmiş.
    Bende kasa alıcakken bu ikisi arasında kalmıştım ve xpredator ı tercih ettim.Xpredator tercih etmemdeki sebepler ise ölçüleri bakımından hafx den daha büyük olması,estetiğini kesinlikle daha güzel bulmam vede soğutması.
    Bence kasa estetik olarak mükemmel.Bu konuda kimseninde aksini iddia ediceğini sanmıyorum.Kaldı ki gene bence haf x in tasarımı berbat olmuş.Cm haf serisini giderek iyileştireceğine daha da berbat bir duruma getirmeye başladı.Ayrıca bi çok kişinin tercih ettiğini haf x de pcı slotları için vidasız montaj imkanı dahi yok.
    Malzeme kalitesi olarak cm nin daha önde olduğunu söyleyenler olacaktır ki bende kasa tercihimi yapmadan önce , haf x in aklımda bulunmasının en önemli sebeplerinden biri haf ın daha kaliteli malzemeden oluştuğunu düşünüyor olmamdı.Ancak xpredatoru yakından görüp inceleyince hiç de abartıldığı gibi teneke bir kasa olmadığını gayet kaliteli bir yapıya sahip olduğunu gördüm.( haf x den malzeme kalitesi olarak daha kalitelidir demiyorum çünkü haf ı yakından görmedim henüz )
    Kısacası benim görüşüm aslında her iki kasayı da alsan pişman olmazsın.Biri diğerinden daha yakışıklık ve kullanışlı o kadar :)
    Seçim senin...

yaw işte 2 side güzel @Xallez arkadaşım ... boyut derken aerocoolun iç yapısı daha mı büyük?yahu birde xpredatörde reset butonu yokmuşbu nasıl iş mesela coolermasterda güç kayanağı kablolarını gizlemek için yuvar ..ne bilim arkadaş yukarı tükürsen haf x aşağı tükürsen xpredatör off offf kısmet ..dediğim gibi boyurt derken hangisi daha geniş iç hacme sahip biraz daha açar mısın ?? lütfen yahu nerde bu haf x i kullananlar nerde x predatoru kullananlar işimiz düştü yahu sütten(dark falcon 4 fanlı)ağzım yandı ondan üflüyorum biraz daha açın şu terimleri valla kafayı yedım

thermaltake i eledim arkadaşlar usb vs yok sadece bi ışık kontrolü var birde fon kontrolü onlar işime yaramaz bana alan lazım alan

• Xpredator'da 10pci slotu var ama en üstte alan az.
    HAF X'te ise 9pci slot ama yukarıda daha fazla alan var.

Feel HurricaneII den HAF932'e geçmiştim. Bileşenler küçücük gelmeye başlamıştı bana

Ama Feel Falcondan daha ferahtı. Geçende de birine Falcon kuruverdim de resmen çile sistem yerleştirmek. çok dar kasa
  • Boyle birsey icin 3 gun uyumadiysaniz, siz bu kafayla daha cok uykusuz kalacaksiniz demektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31
    yaw işte 2 side güzel @Xallez arkadaşım ... boyut derken aerocoolun iç yapısı daha mı büyük?yahu birde xpredatörde reset butonu yokmuşbu nasıl iş mesela coolermasterda güç kayanağı kablolarını gizlemek için yuvar ..ne bilim arkadaş yukarı tükürsen haf x aşağı tükürsen xpredatör off offf kısmet ..dediğim gibi boyurt derken hangisi daha geniş iç hacme sahip biraz daha açar mısın ?? lütfen yahu nerde bu haf x i kullananlar nerde x predatoru kullananlar işimiz düştü yahu sütten(dark falcon 4 fanlı)ağzım yandı ondan üflüyorum biraz daha açın şu terimleri valla kafayı yedım

thermaltake i eledim arkadaşlar usb vs yok sadece bi ışık kontrolü var birde fon kontrolü onlar işime yaramaz bana alan lazım alan

Senin için daralmış 3 vakte kadar CM HAF-X görüyorum falında

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Boyle birsey icin 3 gun uyumadiysaniz, siz bu kafayla daha cok uykusuz kalacaksiniz demektir...

ya bende bir huy var bişey alırken çok bakarım,araştırırım onu mesela 2006 senesinde logitech z 5500 ile creative gigaworks s 750 arasında kalmıstım o zamanda 1-2 gün araştırdım logitech aldım

• Bende kasa arayışlarımda thermaltake i netteki resimlerinden beyenmiş ve araştırmaya başlamıştım ve araştırmam kasayı yakından görünce sona erdi. Kasanın malzeme kalitesi çok dandik geldi bana, bunun dışında haf x e pek bakmadım çünkü tipi pek hoşuma gitmedi ve haf 922 ve 932 nin malzeme kaliteside pek iyi gelmeyince hafx içinde bir soğukluk olmuştu. En son hoşuma giden kasa xpredator oldu. Kasayı yakından inceleyememiştim ama forumdaki arkadaşların incelemeleri ve netten gördüğüm kadarıyla kasanın kullanışlılığı ve tasarımını beğenmiştim.Bu kasayı almaya karar vermişken bütçeyi aşıp Cosmos aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okean

quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

Senin için daralmış 3 vakte kadar CM HAF-X görüyorum falında

kısmet bakalım bmw -mercedes işi gibi oldu bizim iş

• quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

Bende kasa arayışlarımda thermaltake i netteki resimlerinden beyenmiş ve araştırmaya başlamıştım ve araştırmam kasayı yakından görünce sona erdi. Kasanın malzeme kalitesi çok dandik geldi bana, bunun dışında haf x e pek bakmadım çünkü tipi pek hoşuma gitmedi ve haf 922 ve 932 nin malzeme kaliteside pek iyi gelmeyince hafx içinde bir soğukluk olmuştu. En son hoşuma giden kasa xpredator oldu. Kasayı yakından inceleyememiştim ama forumdaki arkadaşların incelemeleri ve netten gördüğüm kadarıyla kasanın kullanışlılığı ve tasarımını beğenmiştim.Bu kasayı almaya karar vermişken bütçeyi aşıp Cosmos aldım.

cosmos bana pek performans kasası gelmedi ya haf x ya xpradator :DDDD silverstone vs tarzım değil

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.