Şimdi Ara

ARKADAŞLAR HANGİ KASA 3 GÜNDÜR UYUMADIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Böyle midtower olsun, çamurdan olsun.

ARKADAŞLAR HANGİ KASA 3 GÜNDÜR UYUMADIM

Harbiden ya böyle midtower mı olur? Kablo saklama işini çok güzel yapmışlar. Çoğu bigtower kasada bile bu kadar iyi yapılamıyor. Tabi insan, "CM 690 II bile böyleyse HAF-X nasıldır?" demiyor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeRHaT_ -- 30 Kasım 2010; 23:12:53 >

• quote:

Harbiden ya böyle midtower mı olur? Kablo saklama işini çok güzel yapmışlar. Çoğu bigtower kasada bile bu kadar iyi yapılamıyor. Tabi insan, "CM 690 II bile böyleyse HAF-X nasıldır?" demiyor değil.

beni korkutuyorsunuz korkarım cooler a doğru gidiyom zira 10 tane pcı yerine ki aerocool da var ama radyotör olayını kasıyor 9 tane kullanıp sağlam radyatör boşlugum olur zira 9 tane pci aygıt takacak quad sli-crossfire yapacak değilim

• Hocam sen HAF-X al gerisini unut.
  • Haf-X'e alternatif Aerocool Xpredator da harika bir kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Hocam sen HAF-X al gerisini unut.

• Bana sorarsın xpredator tabiiki.Ben hafx ile xpredator arasında kalmıştım hafx almaya karar vermiştim ama xpredator gözüme cok daha çarpıcı geliyordu kendimi dinleyip gidip xpredator aldım cokta memnunum akşamleyin odanın ışığını kapatıp o fanın ışıklarıyla oyun falan oynamak oldukça keyifli geliyor bana nedense Ama içinden ne geçiyorsa onu almalısın alcağın şey sonradan sana keşke dedirtmemesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychø

Bana sorarsın xpredator tabiiki.Ben hafx ile xpredator arasında kalmıştım hafx almaya karar vermiştim ama xpredator gözüme cok daha çarpıcı geliyordu kendimi dinleyip gidip xpredator aldım cokta memnunum akşamleyin odanın ışığını kapatıp o fanın ışıklarıyla oyun falan oynamak oldukça keyifli geliyor bana nedense Ama içinden ne geçiyorsa onu almalısın alcağın şey sonradan sana keşke dedirtmemesi lazım

2 sinide mi alsam içimde kalmasın

• Paran çoksa ikisini de al, rahat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Paran çoksa ikisini de al, rahat et.

hehe bende öyle dedim işte. bakalım içimden kendime söz verdim yarın bu iş bitecek diye yoksa yılbaşı gelir yenı haf x plus gelir biz alamayız yarın dananın kuyrugu kopacak

• bende lancool pc-k60 w modeli vr açıkçası şu vidasız montaj denilen olay gerçekten büyük kolaylık. kasa mid tower ve artık bana yetmiyor diyebiliriz. ben de yavaş yavaş full tower alayım diyorum kendi kendime. spedo advance hf x ve de predator arasında kaldım. tabii bir de kasa camiasından ayrı bir yerde tuttuğum lian li pc-x1000 modeli varama o biraz şart zorlayıcı. hatta sadece lian li tohumu olduğu için bile acaba değiştirmesem mi diye sormuyor da değilim kendime.

haf xgerçekten kaliteli bir kasa diyecek birsözümüz yok. vidalar benim tarafımca eksi. bendeki mandallar taş gibi. kıytırık değil.

predatorise yükseklik olayı ve de reset tuşu eksi hanesinde. anakartın tepde olması güç kablosu sorununu da beraberinde getirir.

haf x bir de pahalı. 400 civarı sanırım. diğerinde fan kontrol var iyi bir artı, haf ın karizması var (ne işe yarıyorsa)

ikisini de yanyana göreceksin. beğenip alıp eve gideceksin aslında...

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

bende lancool pc-k60 w modeli vr açıkçası şu vidasız montaj denilen olay gerçekten büyük kolaylık. kasa mid tower ve artık bana yetmiyor diyebiliriz. ben de yavaş yavaş full tower alayım diyorum kendi kendime. spedo advance hf x ve de predator arasında kaldım. tabii bir de kasa camiasından ayrı bir yerde tuttuğum lian li pc-x1000 modeli varama o biraz şart zorlayıcı. hatta sadece lian li tohumu olduğu için bile acaba değiştirmesem mi diye sormuyor da değilim kendime.

haf xgerçekten kaliteli bir kasa diyecek birsözümüz yok. vidalar benim tarafımca eksi. bendeki mandallar taş gibi. kıytırık değil.

predatorise yükseklik olayı ve de reset tuşu eksi hanesinde. anakartın tepde olması güç kablosu sorununu da beraberinde getirir.

haf x bir de pahalı. 400 civarı sanırım. diğerinde fan kontrol var iyi bir artı, haf ın karizması var (ne işe yarıyorsa)

ikisini de yanyana göreceksin. beğenip alıp eve gideceksin aslında...

öyle bir mekan var mı ki 2 sinide yan yana görelim ahhh ahh bakalım bakıcaz bi çaresine saat 1 oldu hala yabancı forum sitelerini geziyoruz ardı arası bir pc kasası alacağız Araba alsam bu kadar uğraşmazdım o belli subaru ımpreza stı
    şaka bir kenara hayırlısı arkadaşlar ilginiz ve alakanız için teşekkür ediyorum dediğiniz gibi aerocool da coolermaster da güzel 2 sinde de eksıklıkler var bence coolerda vidalı pcı montajı öbüründe vidasız sağlam montaj tutucu ,coolarda radyotör koyma sıkıntısı yok aeroda var , coolerda kablo saklama muhazası diğerinde yok vsvsvs bunları hesaplayıp ortaya bir full tower çıkarcam...hayırlı geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

buda donanımın yerleşmiş hali şu sıkışılığa bak akşam saatindeki iett otobüsü bile daha ferah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testq -- 1 Aralık 2010; 5:23:05 >

• her ne kadar kasanın içi önemli olsa da,bunu soğutacak ve kalitesini göstercek kasa şart.
    Bu benim yorumum değil.2ay civarınca dahili bileenleri takip ediyorum.hafx herkesin dilinde.e güzel olmasa raabet olmazdı...
    Bu benim yorumum :) ocz fatal1ty 700watt ile kullanıcam inş demişsin.ikisi de kırmızı ledli.hafx'te kablonun yetmeme sorunu çok olmuyormuş mesela.fan kontrolcusu diyorsun ama onu da sonradan alabilirsin.

Benim gönlümde hafx var.alıp pişman olcağımı bilsem bile(mesela yani) yine onu alıcam.sen de gönlünden geçeni al
  • thermalın element S modelıne bır bak bence,ben 2 senedır kullanım olarak cok memnunum..kasada 2 egsoz+3 hava gırıs fanı bulunmakda ve sogutma ıslemınde cok basarılı...

http://www.rwlabs.com/article.php?cat=&id=123&pagenumber=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArenaMaster -- 1 Aralık 2010; 14:13:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

sevgili dh yoldaşlarım sistem panelimdeki dark falcon 4 fanlı kasadan nefret eder oldum.zira bilgisayarı toplarken bir arkadaşım almış bana fotosunu göndermiş...bende ledlerın ihtişamına kapılıp almıştım hepsiburada.com dan ..sonuç bu kasayı atasım geliyor resimlerden anlarsınız ne demek istediğimi.kasa seçimini doğru yapmadım kabul ediyorum şimdi ben full tower kasa alacağım...ortada 3 tane ürün var kafamda dolaşan ...

1.cooler master haf x

2. thermaltake element v black edition (vl200k1w2z)

3. aerocool xpredator (7 fanlı)

arkadaşlar kasa ile ilgili bir hata yapdım bir daha yapmak istemiyorum...hepsinin kendine özgü yönleri var..aerocool xpredatörde pcı tutma mandalları thermaltake de fan hız kontrolü ve değişik renklerde yanabilen fanlar hatta tamamen söndürülebilen ve bir düğmeyle renk değişiyor vs...cooler master zaten sade ama kablo saklama olsun sağlamlık olsun o da süper bu 3 ü arasında seçim yapamıyorum.zira haf x te ve xpredatorde usb 3.0 var thermaltake cepesinde bunlar yok resimlerde kablo saklama ile ilgili bişey göremedim...ekteki resimdeki ocz 700 w powerı kullanacağım bu 3 kasadan birinde...şimdi de aklıma dark evo geldi ama zira kullandığım dark beni o markadan bezdirdi ve middle tower ama onda da adamlar yeri değişebilen 3.5" disk kızakları sayesinde maksimum 43cm ekran kartı derinliği vs demiş arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen kafayı yemiş durumdayım evdekiler beni pc başımdan kalkmadığım için sanal aşk peşinde olduğumu zannediyorlar tavsiyeleriniz üzerine resimde gördüğünüz middle tower baş belası dark falconu paketleyeceğim yardımlarınız ve ilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum

öncelik soğutma seviyesi,kablo saklama,ekran kartı derinliği, çıkış sayıları vsvs bunları göz önünde bulundurun lütfen şimdi size yan kapağında vida yerınde çatlak olan ve bir ledi sönmüş bir kasa resmi göstereceğim yan panel şu an akortekte serviste hani savaş uçağı diyorlarmıs uçak kalkmadan düştü dark falcon 4 fanlı kasa = 0 bence

edit:sevgili arkadaşlar bir düzeltme yapmak istiyorum.konuyu başlattığım bu mesajda dark falconu yerden yere vurdum.aslında biraz kendimi yokladığımda sorunun kasada değil benim donanımın kasaya fazla gelmesinden kaynaklandıgını gördüm.yani misal verirsek biz kalkıpta bir mini tower,htpc kasa begenelim sonra..bizim parçalar buna sığmasını düşünelim bu yanlış olurdu.bu benim hatam donanıma göre kasa bakmadım.bende öyle yaptım yukardaki resimlere gelirsek sonuçta bu ürünler haşa Allah yapısı değil.kul yapısı hata olabilir.zira bu hatayı gidermek için kanunlarda ürün garantisi var. fotoğrafta sizlere aktardığım şeyler aslında tabiki kasa değişme nedeni değil.zira AKORTEK beni utandırdı.belkide o fotoğraftaki çatlağı ben yaptım bilemem orasını kasayı şirketten eve götürürken araçta zarar görmüş olabilir.sonuca gelelim Akortek istese bu ürünü değişmezdi.zira şöyle diyebilirdi kasayı kargodan teslim alırken attığınız imza bu ürünün sağlamlığını tescil etmiş olup kırık vb hasarlar garanti kapsamında değil diyip bize kapağı verebilirdi.bu firma iyi çalısıyor zira saadete gelelim kasanın yan kapağını komple değişecekler.kasa da genel olarak bir sorunum yok.yani isteyen alabilir bence fiyatına göre iyi..bana gelirsek dediğim gibi ihtiyaçların karşılanması meselesi şimdi gene gönül rahatlığı ile söylüyorum HAF X alacağım ve bunu akortekin bünyesinde olan teknobiyotik'ten alacağım.buradan istemeden tüketici arkadaşları yanılttığım için herkesten özür diliyorum.buna akortekte dahil.savunma mekanizması devreye girmiş,suçu kendimizde arıyacağımıza başkalarına yüklemişiz ...sonuçta yeni bir kasa alacağım full tower. bu cooler master haf-x olacaktırdark ise kasa midtowerdırbunu adamlar söylemişdediğim gibi sorun bende..başka markanın midtowerını alsak farklı bir görüntü olacağını sanmıyorum.yanisorun seçimden benden kaynaklı.iyi forumlar arkadaşlar.

• ilginç oldu bu şimdi. bir anda bu derece dönmek bu kadar muhabbetten sonra... akortek ten pm falan mı geldi? . neyse haf x te karar kıldıysan hayırlı olsun.
  • quote:

ilginç oldu bu şimdi. bir anda bu derece dönmek bu kadar muhabbetten sonra... akortek ten pm falan mı geldi? . neyse haf x te karar kıldıysan hayırlı olsun.

akortek ten pm felan gelmedi dostum biraz olayı abarttık.yok yok adamlar kapıma silahlı adamları yolladı sadece biraz düşünüp buna karar verdim.kimseyi karalamayalım diye.ne yani şimdi alacağım haf x şn ön fanının ledinin sönük olmayacağını kesinlikle bir hata olmayacağını kimse garanti edemez zira ben 2006 yılında logitech z5500 almıştım logitech firmasını bilen bilir...gold computer ın kapanmasına saniyeler kala gittim o akşam sene 2006 orada duran son ürünü aldım gece saat 2 lere kadar kurdum vsvs sonuç çalışmadı neden çünkü içindeki 2A sigorta bozuk çıktı.şimdi biraz kendime sordum o olayı hatırlayıp dedim hatasız ürün olmaz yukarda da belirttiğim gibi haşa Allah yapısı değil..önemli olan bu hataları giderebilmek ki Akortek bunu yaptı beni dediğim gibi utandırdı.logitech demiştik sahi o hoparlörü hala kullanıyom hem de ilk günkü gibi tertemiz hatta kontrol paneli ledi sönmüştü bi ara..garantisi bitik olduğu halde logitech europa bana panel yollayacağını söylemişti adamlar bana panel yerine komple seti yolladılar vallaha. tek olarak panel çıkmıyor tek panel 1 ay sonra gelir efendım siz mağdur olmayın diye komple seti yolladık dediler.kısaca hata bende dostum bu dönmekse döndüm doğru bi ayıptan döndük.kimseyi karalamak değildi amacım iyi forumlar arkadaşlar zira hata bizim yanlış seçimimiz şimdi full tower haf x alacağız...

• dark falcon bir aralar bu forumda en popüler kasalardan bir tanesiydi. ee tabi yeni yeni kasalar çıktıksa öneriler de değişti.senin konu açımındaki sözlerin beni zaten şaşırtmıştı. bu kadar yüklenilmez demiştim kendi kendime. akortek in bütün ürünleri fason. hepsinin aynısını başka marka adı altında bulabilirsiniz. senin zaten ilk yorumların sertti bayağı. bu kadar mesajtan sonra ki özürün garip geldi bana. onun için sordum. yoksa akortek miş a mış b miş marka benim için önemli değil. servis ve insana karşı davranışları iyi olsun gerisi mühim değil

ürünlerin şansı ile ilgili sana şu örneği vereyim. ocz platinum ram ler var bende. 4 gb 1333 kit. 2 kere gönderdim. sıfır olan ram leri 2 KERE servise gönderdim ve lanet ettim ocz firmasına. hele 2. sinde 3-4 hafta beklemiştim. Allahtan yedek ram lerim vardı da kullandım. ocz nin de distribitör ü de akortek. hee ne yaptım alışverişi kestim mi hayır. 2 ay kadar çnce hem hdd istasyon aldım hem de wi-fi adaptör. elbette artık önyargım var ama onları yerin dibine sokacak bir kin de beslemiyorum.

• quote:

dark falcon bir aralar bu forumda en popüler kasalardan bir tanesiydi. ee tabi yeni yeni kasalar çıktıksa öneriler de değişti.senin konu açımındaki sözlerin beni zaten şaşırtmıştı. bu kadar yüklenilmez demiştim kendi kendime. akortek in bütün ürünleri fason. hepsinin aynısını başka marka adı altında bulabilirsiniz. senin zaten ilk yorumların sertti bayağı. bu kadar mesajtan sonra ki özürün garip geldi bana. onun için sordum. yoksa akortek miş a mış b miş marka benim için önemli değil. servis ve insana karşı davranışları iyi olsun gerisi mühim değil

ürünlerin şansı ile ilgili sana şu örneği vereyim. ocz platinum ram ler var bende. 4 gb 1333 kit. 2 kere gönderdim. sıfır olan ram leri 2 KERE servise gönderdim ve lanet ettim ocz firmasına. hele 2. sinde 3-4 hafta beklemiştim. Allahtan yedek ram lerim vardı da kullandım. ocz nin de distribitör ü de akortek. hee ne yaptım alışverişi kestim mi hayır. 2 ay kadar çnce hem hdd istasyon aldım hem de wi-fi adaptör. elbette artık önyargım var ama onları yerin dibine sokacak bir kin de beslemiyorum.

bende olsam senın gibi düşünürdüm haklısın.ama kamyonete komyon yükü yüklemeye çalıştık galiba ondan oldu bu şaka bir kenara şans olayını aman anlatma abdestsiz adam da değiliz hiç hiççççççç hatırlatma ben 2 kere hdd değiştim seagate 1 tb st31000528as olanından hepsinde bad sector ve smartta çeşitli hatalar çıktı şansıma3. de sağlamı buldum.senin ramler gibi yani olabilir böyle şeyler ne kadar banttan geçsin kontrolden geçsin hata olmama olasıgı %0 a asla çekilemez.en basit benim z5500 sigortası yüzünden çalışmadı sigortayı logitech yapmıyor vsvs.kin besleme demişsin ben kin beslesem o kin bitmez
    biz ona kırgınlık diyelim iyi forumlar binbaşım

• ya zaten boşu boşuna elektronik şans işi demiyoruz...

neyse konu kaydı nerelere.. inşallah burdan haf x incelemeni de okuruz..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.