Şimdi Ara

5 6 aydır yatan motor için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi motor yaklaşık 5 6 aydır yatıyor ve malesef akü de bağlı bir şekilde :) çalıştırdığımda farlar orta seviye yanıyor ama çok iyi değil. marşa bastığımda ise böyle yalandan bi tık sesi alıyorum gerisi fıs vurdurmayı denedik yokuş bulamadım :) 10 15km hızlarda 2.vitesde tam böyle çalışır gibi olup yine marş almıyor son çare bi motosiklet servisine ittire ittire gitcem sizlerin bi tavsiyesi varmıdır şunu yap bunu yap şu olmuştur şu tıkanmıstır falan filan.

Not :
    içindeki benzinde dahil herşey 5 6 aydır bekliyor motosiklet regal raptor 250 (karbüratörlü).

• benimde nerdeyse 1 yıldır yatan cup motor vardı. Bugün götürdük tamirciye. Motoruna baktı yağ kaçıran yerler varmış onları yaptı. Lambalar yanmıyodu kafası kırıktı vitesler atmıyodu frenler tutmuyodu şimdi sıfır gibi oldu motor. Sende en iyisi bi servise götür.
  • Senin akü gitmiş. Birde motorun benzin vanası açık konumda iken gazı 3-4 defa sonuna kadar getir ki benzin karbüratöre ulaşsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli ki akünün şarjı düşmüş, yapacağın tek iş servise götürüp akünü şarja bağlatmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.