Şimdi Ara

11 gündür mastürbasyon yapmıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
22.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Oramakomaburamako1

Çekmeden yaşamak imkansız değil ama niçin bu çabaya girdiklerini pek çözemedim.

Yani ya ultra dindar olmalısın ya aseksüelsin falan onun haricinde bi insanın bunla uğraşma sebebini bilmiyorum.
    Not: Tabii çekmeyip gerçek kızlarlaysan o ayrı

beyindeki depomin reseptörlerini ciddi manada köreltiyor basit mutluluk sağladığı için. Yaşım 20 haftada 2 defa yapıyorum 1 günde 2 kere üstelik. Benimee acil bırakmam lazım.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben rüyalanamiyorum, çok nadir yani, oda doğru düzgün değil ,, fırsat bulursam yaparım, aklımda yoksa fakat çok azarsam yaparım,,,

• Ben tam 3 hafta çekmemiştim geçenlerde birşey de değişmemişti yani istekte de artış yoktu fakat 1 gün acayip istek geldi dayanamadım bozdum pişmanım. Değişiklik olmadı ama yine pişman oluyor insan.
  • Fırsatım olsa günde düzenli olarak iki kere vururum hiç de yormaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok gereksiz bir şey olduğunu fark ettim. 45 gün yapmadım (hastanelik işlerden ötürü) fazla bir işe yaramıyor eziyet etmekten başka. Onun yerine eskiden olduğu gibi her gün yapmak yerine artık haftada bir yapıyorum. Hiç unutkanlık, yorgunluk ya da özgüven eksikliği yok.
  • ben hergün çeken adamdım.spora başladım.ilk başladığımda 1 ay hiç çekmedim enerji düşmesin güçleneyim diye.sonrasında 3 ay çekmediğim oldu...
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Benim rüya fena oluyor ya, yılda bir defa filan görürüm ama en fena şekilde olur senaryo, hani film olsa 9 oskara aday olur neyse sapıklaşmayacağım, erkek erkeğeyiz diye rahatça anlattım dostum

• Arada bir iyi gelir, boş verin yaa

"sözüm sadece tek olanlara" ..

Banyodan banyoya mesela,,,

hani dün banyo yapıp asılıp,, aynı gece hine asılıp, banyo yapmak zorunda kalmak, abartidir tabi..

Moral bozukluğu sizede etki ediyormu, veya evdekilerin sesi, o sırada

• quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

Kafayimi yediniz 1 2 ay cekmiyolarmis zorun ne asil gitsin

Bende gunde 3 4 gunde 1 defa yapiyodum ama zamanla insan vazgeciyo simdi 4 5 oda aklima gelcekte anca oyle he izlerkende 4K izlerim tadi baska olur

4K'yı nereden buluyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulenn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oramakomaburamako1 kullanıcısına yanıt
    Hocam tecrübe ettiniz sanırım
  • eemirr kullanıcısına yanıt
    Zaten kökü bizde. Arada hobi olarak aldırın yumurtaları. Sonra yenisi çıkar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.