Şimdi Ara

11 gündür mastürbasyon yapmıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
23.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 gün rekor :) rüyalanma hiç yaşamadım lan ben 20 yaşıma geldim.Yok olmuyor ama öyle çok uğraşmıyorum pijama üstünden hallediyorum :) bu ara baya sık cidden bu bir hastalık günümüzde tv yi açtığımız zaman yarı açık hatta çıplak kadın görüyoruz.Markete gidiyoruz yarı çıplak dışarı cafe falan hiç gitme okul kampüs podyumdan farksız evde dursan 1-2 saat sonra ya youtube aradığım şeyden farklı bir yöne gidiyor bizede yazık lan motor mu bu....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

1.5 yıldır yapmıyorum soruları alayım

nirvanaya ulaştın mı

• Albinoluzenci A kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hocam

• 3.yılımdayım beyler Allah nasip ederse seneye marsa uçuyorum üstün zekamdan dolayı nasadan teklif aldım. birde kız görünce kalkmıyor artık gay oldum sanırım kankama karşı birşeyler hissediyorum ama olsun devam beyler bozmak yok
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Biraz olsun şehvetini gidermek için. Zaten zamanla onuda bırakacaksın ilk haftalar izlemiştim bende şuan izlemiyorum.

• ben hayatımda hiç yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

Kriko gibidir o şimdi

Ya hocam sjsjsjsjhs

• Size inanmıyorum bu olay ERKEK BİYOLOJİSİNE aykırı
  • Çekmeden yaşamak imkansız değil ama niçin bu çabaya girdiklerini pek çözemedim.

Yani ya ultra dindar olmalısın ya aseksüelsin falan onun haricinde bi insanın bunla uğraşma sebebini bilmiyorum.
    Not: Tabii çekmeyip gerçek kızlarlaysan o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oramakomaburamako1 -- 24 Şubat 2017; 12:19:36 >
  • duvarlara tırmanıyorum nasıl bıraktınız olm

• quote:

Orijinalden alıntı: Oramakomaburamako1

Çekmeden yaşamak imkansız değil ama niçin bu çabaya girdiklerini pek çözemedim.

Yani ya ultra dindar olmalısın ya aseksüelsin falan onun haricinde bi insanın bunla uğraşma sebebini bilmiyorum.

Sayamayacağım kadar çok zararı var, malum videolarla kombine edilince bu zararlar katlanarak artıyor.
    Not= Çekiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Size inanmıyorum bu olay ERKEK BİYOLOJİSİNE aykırı

Peki kalca deligine dokunmaktan hoslanmak erkek biyolojisine uygun mudur hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Size inanmıyorum bu olay ERKEK BİYOLOJİSİNE aykırı

Peki kalca deligine dokunmaktan hoslanmak erkek biyolojisine uygun mudur hocam?

Değildir tabikide
  • Dostum dayanamazsan atış poligonuna git 12 günden sonra 50 metreyi görürsün heralde

• Hll kardeş bunu bi el osbir patlatarak kutlamalisin

• Yolunu bulur çıkar o.

Özet: Akacak kan damarda durmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Sayamayacağım kadar çok zararı var, malum videolarla kombine edilince bu zararlar katlanarak artıyor.
    Not= Çekiyorum.

O okuduğunuz zararlar vs. hepsi palavra. Yaptığı tek zarar unutkanlıktır ve sivilcedir, ne erken boşalmaya ne başka bir şeye sebep olur. İnsanları cinsellikten uzaklaştırmak için uydurulmuş şeylere inanmayın. Ama video izlemenin zararı var elbette. Düşünerek yapmak daha sağlıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

Not= Çekiyorum.

O okuduğunuz zararlar vs. hepsi palavra. Yaptığı tek zarar unutkanlıktır ve sivilcedir, ne erken boşalmaya ne başka bir şeye sebep olur. İnsanları cinsellikten uzaklaştırmak için uydurulmuş şeylere inanmayın. Ama video izlemenin zararı var elbette. Düşünerek yapmak daha sağlıklı.

Pubmedden arastirabilirsiniz, malum eylemin degil ancak erotik video izleyen erkeklerin beyninde bazi bolgelerdeki gri madde oraninin azaldiginin calismalari var. Muhtemelen mezolinbik odak(sevk) ve dopaminsel odaklar(sigara gibi mutluluk)dadir. Tam hatirlamiyorum simdi vakti zamaninda okumustum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

Not= Çekiyorum.

Pubmedden arastirabilirsiniz, malum eylemin degil ancak erotik video izleyen erkeklerin beyninde bazi bolgelerdeki gri madde oraninin azaldiginin calismalari var. Muhtemelen mezolinbik odak(sevk) ve dopaminsel odaklar(sigara gibi mutluluk)dadir. Tam hatirlamiyorum simdi vakti zamaninda okumustum...

Zaten ben de aynı şeyi demiştim dostum. Eylemin değil de izlemenin zararı olduğunu belirttim ben de.

• Ucuna ip diz kapagina bagla birde tedbir olarak ucuna mandal tak daha sorun yasamazsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.