Şimdi Ara

Tercih Sırası İstediğim Bölümün Gelmesini Etkiler Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba tercihleri yazarken sıralamanın önemi nedir? Ben hem TYT puanıyla hem de AYT puanıyla alan bölümler yazdım. İlk 3'e sıralamamın üstündeki bölümleri yazdım, 4.sıraya 2 yıllık TYT bölümü yazdım 5. sırada ise AYT bölümü var ve iki bölüme de puanım yetiyor.(TYT önceliğim ama riske atmamak için AYT de yazdım) Sistem gideceğim üniversiteyi belirlerken nasıl bir yöntem uyguluyor? AYT'ye mi öncelik verir TYT'ye mi tercih sırasının etkisi nedir beni aydınlatırsanız memnun olurum.

• 1. sıradan başlar tutmazsa 2 tutmazsa 3 4 diye gider ilk önce hangisi boşsa ona yerleşirsin

Yani sıranın baya bi önemi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekanosfer456

1. sıradan başlar tutmazsa 2 tutmazsa 3 4 diye gider ilk önce hangisi boşsa ona yerleşirsin

Yani sıranın baya bi önemi var
    Başlığı yanlış attım aslında. Tercih sıralamasının önemi var mı olacaktı. Yani ben 4.sıraya TYT yazdım 5. sıraya da AYT. İkisine de sıralamam yetiyor eğer sistem bu ikisi arasında seçim yaparken sıraya dikkat edecekse, AYT'ye öncelik tanımayacaksa sıkıntı yaşamam heralde. TYT bölümünü istiyorum.
  • 1 2 3 tutmadı diyelim. 4 ve 5 tutuyor. Sistem otomatik olarak 4. tercihe yerleştirir seni tyt ayt fark etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekanosfer456

1 2 3 tutmadı diyelim. 4 ve 5 tutuyor. Sistem otomatik olarak 4. tercihe yerleştirir seni tyt ayt fark etmez
    Tamam hocam çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.