Şimdi Ara

Bu sene hangi bölümler düşer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir şey yükseliyorsa başka bir şeyin de düşmesi gerekir sizce hangi bölümler düşer?

ikinci öğretimler düşmeyi çok engeller mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam yüksek lisans dallarını bile lisans programı diye veriyorlar ayrietten de bir sürü önlisans programı açtılar her geçen gün teknolojide yazılım sektöründe iş gücü ucuzlayacaktır donanıma kayılmadığı taktirde mantıklı olmayabilir artık. Senin yapacağın aynı işi önlisans yapay zeka öğrencisi de yapınca şirketler onu alıp dahq ucuza çalıştıracak. Rekabetin ne kadar fazla olduğunu görüyor artık insanlar uzman doktor olup kafadan 150k almak varken kim mühendislik yazıp bu rekabete atlasın? Umarım haksız çıkarım ama haklı çıkacağım.
  • tıp yükselir gerisi düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • processustransversus23 P kullanıcısına yanıt
    Ankara tıp yükselir mi?

başta ben de öyle düşünüyordum da 2.öğretimler kalınca buralara gidecekler de 1.öğretime gidince gene diğer bölümler de düşer diye düsündüm. 2.öğretimlerin kalkması 1.öğretimleri çok düşürüyor mudur?

• muhtemelen tıpların hepsi fazla yükselecek insalar bazı şeylerin farkına vardılar daha düşük puandan olan tıpları yazıp işi garantiye almak gerek

Tıp diş düşer eczacılık kontenjandan dolayı yükselir mühendislikler azalan ivmeyle artmaya devam

• YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt

İmkansız

• Tıp sabit kalır veya azıcık yükselir mühendisliklerin geneli ve eczacılık yükselir diş düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 17 Temmuz 2024; 20:17:58 >
    Hocam en yüksek 2.öğretim Kocaeli bilgisayar diye biliyorum yaklaşık 50k alıyor. 50k üstünü etkiler ama altında sorun olacağını sanmıyorum.

• behindhand kullanıcısına yanıt
    hocam uzman doktorun kazandığı parayı 10 yıl deneyimli mühendis anca rüyasında görüyor ve bu info tüm sosyal medyada dolanıyor tıp radikal bir çekiş yapmazsa çok şaşırırım

• Benim 178k dersek o civardaki bölümleri tahmini kaç k öne çekmesine vesile olur sizce 10k etkiler mi ikinci öğretimler tek başına?

O kadar bilemem hocam hedefinize de bağlı biraz genelde 2. öğretimler makine elektrik bilgisayar mühendisliğinden oluşuyor eğer bu alanda bölüm istiyorsanız daha çok etkilenirsiniz.

Yıllardır bu durum böyle, bu yıla özel değil ki?

• Vet düşüyor düşer yine

Mühendislik çok genel konuşuyorsunuz top okul mezunu adam aynı paraları çok daha rahat kazanıyor 10 yıllık deneyimli KOÜ mezunu da vardır ODTÜ'de.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    itü ceng başlangıç maaşı 35kya kadar gerilemiş

bilkent itü mezunları genelde 3k dolar alıyor trde ve bu rakam hâla uzman doktorun altında kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 17 Temmuz 2024; 15:52:59 >
  • Yigido058000 kullanıcısına yanıt
    vetin düşme sebebi ne

cerrahpaşa ingilizce vet acılmış matrixte yarık oluşur da girerim diye yazsam mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 17 Temmuz 2024; 16:2:16 >

insanlar mühendisliğin daha konforlu olduğunun farkına vardılar asıl tıp artan kont. ile düşecektir

İnanın bilmiyorum hocam geçen sene düştü

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.