mühendislik nasıl daha konforlu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu sene hangi bölümler düşer (2. sayfa)
-
-
tıp 6 + 4 ya da 5 sene uzmanlık 2 sene zorunlu hizmet mühendislikte iyi bir üniden mezun ol ingilizce öğren evinden çıkmadan çalış konfor olarak kıyaslanamaz bile kaldı ki mühendislik 4 yıl
-
iyi de top mühendisliklerin kontenjanı çok çok az ve yine fazla rekabet var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 17 Temmuz 2024; 16:38:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam orası tabi öyle ama gazi müh mezunları ankara mezunları bile rahat iş bulabiliyorlar yani illa ilk 10k olmana gerek yok tamamen kendini geliştirmenle alakalı
-
Olm kim söylüyor bunları size ben anlamıyorumki KOÜ mezunları bile 25K-30K para alıyor onu geçtim düz memur 35K alıyor sence İTÜ ceng mezununun 35K ya çalışma ihtimali var mı dostum. İnanmayın sektör bu kadar kötü değil top okul mezunu adam her türlü yolunu buluyor.
troll bükücü reisim senin tıp sıralamaları hakkındaki öngörün nedir
-
-
Tıp bitti ceng yükselecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabit kalır aşağı yukarı
he kanka
yükselebilir
Hocam siz sıralamalarda da 23 benzeri olur diyordunuz bu tahmin konularında pek iyi değilsiniz 😀
olabilir. 2023x 0,75 gelmiş yaklaşık sıralamalar ben 0,9 diyordum. çok da uzak tahmin etmemişim bence. ama tercihlerde durum farklı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 17 Temmuz 2024; 19:4:41 >
Bana 0.65 geldi
iyi gelmiş. ben tıbbın eskisi gibi olacağını düşünüyorum öyle tahmin veriyorum. sizin de tıp sınırında galiba sıralamanız dimi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 17 Temmuz 2024; 18:49:15 >
29190 hocam siz sanırım bana gelmez diye düşünüyorsunuz
Müh.ler Tıbbın kaderini belirleyecek
yani ya çok az bi farkla girersin son girene göre ya da çok az bi farkla kaçırırsın gibi. dediğin gibi hayati sınırdasın.
Son alan da sanırım kars tıp değil mi
evet öyle oluyordu bi geçen sene adıyaman oldu galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X