< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu sene hangi bölümler düşer (5. sayfa)
-
-
ben katılmıyorum minimum 1k öne çekecek tıp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dışardan çok ilgi çeken bir bölüm değil o yüzden düşüyor bence, daha yükseklerden alması gereken bölümlerden ama gerek fakülte sayısının hızla arttırılması gerek de kontenjanların azaltılmaması gayet zor olan eğitimi sıralama olarak aşağılara itiyor.
Türkçe anlatırken bile bazı derslerde dönemin yarısı kalırken İngilizce anlatımda düşünmek bile istemiyorum
-
sizin geçen seneki yorumlarınızı da gördüm orada da tıp çok ileri çekecek falan demişsiniz sadece 50 kişi çekmiş o yüzden pek takmıyorum
-
29678den tıp gelmeyecek kanka sana
hiçbir mühendis bir uzman doktor maaşına ulaşamıyor artık sosyal medyada çok dillendiriliyor
kendini kandırma realist ol
bir yalan avutacağına kendine bırak hakikat incitsin.
tamam hocam size 15000 gelmedi sanırım o yüzden tyt başlayın derim
-
Siz de duymak istemediğiniz şeyler söylendiğinde ad hominemlemeye devam edin.
Umarım doktor olursun.
arkdaşın tepkisi biraz sert olmuş hocam evet ben de sınırdayım tıp konusunda sanırım biraz aile baskısı v.s gibi durumları var belli ki umarım siz de o da istediği yere yerleşir kalp kırmaya gerek yok
-
sizin sıralama ne hocam neler düşünüyorsunuz
-
İibf düşer mi yükselir mi
net yükselir
-
sayısal 178k hacettepe aktüerya gelecek muhtemelen veya estü ctis
178k halinle ordan ne konuşuyorsun dersen de
ben bu endüstriye yeni gelmedim xd
benim çektiğim sağlık sorunlarını çeken adamın benim kadar sıralama yapması bile mucize
est hocam bu sınav çalışma artı şans sınavı hayırdır inşallah sağlık sorununuz nedir
-
2 yıldır geçmeyen kronik bel boyun ağrısı + sol bacak uyuşma
hocam buna benzer bir kaç semptom bende de vardı gittim 2 kez emg çektirdim boyun beyin emrı cart curt ama bir şey çıkmadı bazen hala elektrik çarpması gibi bir ağrı oluyor d vitamini b12 cart curt ama hiç biri işe yaramadı
-
İü işletme 182 iü maliye 213 ile kapatmis bu yil sence kaç olur?
sıklığı azaldı mı?
geçmesi için neler denedin?
Valla en son ayıptır söylemesi özele gittim profa hocam klinik nörofizyoloji doktoruna baktı baktı bir şeyin yok dedi en azından sinir sistemi ile ilişkin. Strese bağlı olarak vücut nöropatik ağrılar gösterebiliyormuş fiziken bir şey bulunamasa da. En son antideprasan vardı onu da kullanmadım açıkçası bu tarz ağrılara iyi geliyormuş ama kullanıcı yorumlarına da bakmıştm
-
2. öğretimler de kapandı sert bir düşüş olabilir buralarda bence 150 ile falan kapatabilir istanbul
-
Maliye peki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X