Şimdi Ara

Bu yaz intihar edeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
5.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, hayatım hakkında fazla ayrıntıya girmeyeceğim. Temel özelliklerim: kısa boylu, düşük zekalı ve çirkin biriyim. Çirkinliğim yüzünden hayat bana tam bir cehennem oldu. Şu anda kendimi çaresiz hissediyorum ve elbette bu konuda yapabileceğim hiçbir şey yok çünkü bu saydıklarım kontrolüm dışındaki faktörler. Kontrolüm dışındaki faktörlere göre yargılandığım için değersizim. Ayrıca yaşamdan çok sıkıldım, artık hiçbir şey bana zevk vermiyor. Siyaset, ekonomi, dizi vb. şeyleri umursamıyorum. Bunlar benim son aylarım olduğundan, hayatım, ilgi alanlarım, önceki umutlarım, deneyimlerim hakkında konuşabilirim. Eğer yalan söylediğimi düşünen varsa intihar etmek için gerekli adımları attığımı kanıtlayabilirim. Silahla intihar etmeyi düşünüyorum. Bu başarısız olursa başka bir yol bulurum.

• Asla intihar edeyim deme. Her ne sebepten olursa olsun. Hele sırf dış görünüşten ötürü bunu yapacaksan, asla ve asla yapma. Eğer intihar edersen hayatındaki kötü şeylerin sonunu getirmiş olmazsın, olabilecek iyi şeylerin şansını sıfıra indirmiş olursun.

Elini kalbinin üstüne koy. Bir şey hissediyor musun? İşte bu senin amacın. Herhangi bir sebepten ötürü yaşıyorsun bu sebeple asla pes etme!

abi bişey diyim mi o kadar çirkin gördüm ki bu hayatta ve o çirkinlerin yanında hep hatun vardı hatundan girdim kusura bakma ama emin ol her şey konuşma ve öz güvendir. ben bi çocuk tanıyorum allah affetsin çelimsiz zayıf ve tipi olmayan bir insan ama ne konuşma ne sohbet ortamına katılma vs okul ortamı yani çocuğun 1 arkadaşı bile yok kızı geçtim yani e şimdi arada ki farka bak konuşma ve özgüven. bende bi ara aenin gibi düşüncelerim vardı şimdi boşver diyorum hayata amaan diyorum. not:yakışıklı ve zengin değilim.

Hocam çok değil bundan 3-4 ay önce aynı cümleyi kuruyordum kendime. 'Eylül ayında kendimi öldüreceğim' Her şeyim de hazırdı tek tek planlamıştım. Ama sonra bir şey oldu hayatı sevmeye başladım. Hatta her şey çok daha kötüye gitmesine rağmen ben hayatı inadına sevmeye başladım. Şimdi diyorum ki iyi ki bir hata yapmamışım hayat ne olursa olsun yaşamaya değer. Lütfen ama lütfen destek alın. Bu bir hastalık ve tedavisi var. Ve inanın iyileşeceksiniz.

Şimdi lütfen mhrs ye girip randevu alıp.

• Bu düşüncelerin hepsinin temeli fizyolojik. Bir doktora gitmeyi dene hocam, iyi bir tedaviyle pamuk gibi yapar seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni çok iyi anlıyorum, bu hayattaki en kötü şey çirkin doğmaktır.
    Büyük ihtimal çoğu çirkin gibi maddi durumunda pek iyi değildir, parasızlıkta adama hayatı yaşatmaz.

• Asla intihar edeyim deme. Her ne sebepten olursa olsun. Hele sırf dış görünüşten ötürü bunu yapacaksan, asla ve asla yapma. Eğer intihar edersen hayatındaki kötü şeylerin sonunu getirmiş olmazsın, olabilecek iyi şeylerin şansını sıfıra indirmiş olursun.

Elini kalbinin üstüne koy. Bir şey hissediyor musun? İşte bu senin amacın. Herhangi bir sebepten ötürü yaşıyorsun bu sebeple asla pes etme!

• Yasin kac ve eğitim durumun ne ? İnsanlar sana değer vermiyo diye intihar etmek istiyorsun anladığım kadarıyla o yüzden soruyorum.

• abi bişey diyim mi o kadar çirkin gördüm ki bu hayatta ve o çirkinlerin yanında hep hatun vardı hatundan girdim kusura bakma ama emin ol her şey konuşma ve öz güvendir. ben bi çocuk tanıyorum allah affetsin çelimsiz zayıf ve tipi olmayan bir insan ama ne konuşma ne sohbet ortamına katılma vs okul ortamı yani çocuğun 1 arkadaşı bile yok kızı geçtim yani e şimdi arada ki farka bak konuşma ve özgüven. bende bi ara aenin gibi düşüncelerim vardı şimdi boşver diyorum hayata amaan diyorum. not:yakışıklı ve zengin değilim.

• Kesinlikle bir dövüş sporuna başla özgüveni hissedeceksin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GayrimeşruDanışmanıÖzgür

Kesinlikle bir dövüş sporuna başla özgüveni hissedeceksin

Hocam yaratığa benziyorum ne dövüş sporu allah aşkına. İnsanlar dalga geçiyor diye dışarı bile çıkamıyorum.

• copyofacopy kullanıcısına yanıt
    Kendine bakmassan tabi benzersin. Kendini sevmeden insanlar seni nasıl sevsin? Git bir tıraş ol dandik yerde olma güzel kıyafetler al dövüş sporu yap dik duruşun olur vücudun şekillenir yüzündeki yağlar gider daha güzel durur

• Buradaki birçok insan benzer durumda hocam, mesela ben 5 dakika sonra doğmuş olsaydım şu anda bir hayvanat bahçesinde maymun olarak bedavaya çalışıyor olurdum. Kendi ilgi alanını yaratıp orada mutlu olmayı dene, ben öyle yapıyorum.

• copyofacopy kullanıcısına yanıt
    Bırakın geçsinler hocam umursamayın. Boşverin başkalarını, siz ne düşünüyorsunuz o önemli olan. Dünyada 7-8 milyar insan var bunlardan 5-10 tanesi dalga geçse sizce ne kadar önemli. Ayrıca şuan Türkiye'de yaşayan herhangi bir kişi başka birisiyle dalga geçemez, önce dönüp yaşadığı yerin haline baksın. Dışarda mutlu gibi gezen yapmacık insan sürüsüne aldırmayın, hepsi borç harç içinde sadece günü kurtarma derdindeler.

• Hocam çok değil bundan 3-4 ay önce aynı cümleyi kuruyordum kendime. 'Eylül ayında kendimi öldüreceğim' Her şeyim de hazırdı tek tek planlamıştım. Ama sonra bir şey oldu hayatı sevmeye başladım. Hatta her şey çok daha kötüye gitmesine rağmen ben hayatı inadına sevmeye başladım. Şimdi diyorum ki iyi ki bir hata yapmamışım hayat ne olursa olsun yaşamaya değer. Lütfen ama lütfen destek alın. Bu bir hastalık ve tedavisi var. Ve inanın iyileşeceksiniz.

Şimdi lütfen mhrs ye girip randevu alıp.

• asla çok geç değildir.

jeff bezos çok mu yakışıklı sence? çok mu zeki?

sürünerek ilerleyeceğiz tırmanacağız pes etmek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayattan zevk alamadigin için böylesin oda fizyolojik problemden kaynakli bendede öyle durum hicbirsey zevk vermiyor cok zor durum.Doğru doktor harici düzelme şansi yok.

• Dogal seleksiyon der gecerim kusura bakma

Tipsizim diye kendimi öldürecegim demek ne demek la

Yasin 22den ufaksa zaten sakin yapma ergenlik bizde 10 yasinda baslar bazen 25 26ya kadar gider olgunlasamayan bir milletiz

• Bence de et gitsin çekilmez bu hayat

• equallyworthless kullanıcısına yanıt

Bence silin hocam cidden ederse intihara teşvikten ceza alırsınız.

• İlk intihar düşüncesi aklıma 6. sınıfta gelmişti, şimdilik de en son bu öğlen geldi. 1 metre ötemdeki camdan atlasam bu iş biter, bu kadar basit bir şey dedim. Fakat hayallerim ve hedeflerim bunu yapmami engelliyor, hedeflerime ulaşırsam,hayallerimi gerçekleştirirsem hayattan zevk alabilirim, mutlu olabilirim, bir şeyler değişebilir umudu beni burada tutuyor. Bunlar dışında beni hayatta tutan şeyleri düşünüyorum da hiçbir şey bulamıyorum.

Sana da tavsiyem kendine ne kadar uçuk olursa olsun kendine hayal ve hedef koyman, hangi konuda olursa olsun. O hayal ve hedefleri başarmadan hiçbir yere gitmiyorum diyeceksin kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 11 Temmuz 2020; 4:9:18 >
  • Zorbalığa falan mı uğradınız :( buradan da hiçbir şey anlatmamışsınız ki bi yorum yapabilirdik belki.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.