Şimdi Ara

ANNEM İNTİHAR EDECEĞİM DİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarım saat bi saat öncesine kadar kavga ettiler, babamla annem. Babam 1 hafta önce işten çıktı.Çünkü yeni bir yere girecekti.Ama o yeni gereceği yerin patronuna da geçen hafta pazartesi günü haftaya pazartesi başlarım dedi.(Sırf evde yatmak için.) tembelin teki.ne evimiz ne arabamız var.ev babaannemim onla kalıyoruz.aslında annemler evlendiğinden beri böyle babam hiç kiraay vb. çıkmadı.halimiz iyi ama babaannem vefat etse çok zor durumda oluruz.(faturaları babaannem ödüyor)

neyse işte 1 hafta evde yattı.mutluydu. yan gelip yattı. dün işten geldi.sinirli değildi.bugün geldi sinirliydi.pek konuşmuyordu.sonra laptoptan birşeyler araştırdı heralde.internette 1 saat kadar baktı.yobazın tekidir babam.anneme dedi ki sen kaşlarını mı alıyorsun? allah sevmez, kötüdür. istersen şu kadar namaz kıl değeri yok vb. saçma sapan şeyler.annem de artık çıldırdı, çünkü babamı 20 yıldır çekiyor.

annem dedi, allah belamı versin ki almıyorum ne biçim adamsın, işe gidiyorsun diye sinirlenip benden alıyorsun öfkeni, bıktım senden... öleyim de kurtulayım dedi. yeter artık boşa beni ya da intihar edicem diyor.babam da tabi sustu kaldı.

annemin çalışmasını da istemiyor.tam yobaz pislik.nefret diyorum babamdan.şu zamana kadar ne bir kurs taksitimizi ödedi ne başka birşey.6-7 yıl amcamın yanında çalıştı.yoksa 6 ayda bir iş değiştirir.kardeşi diye en uzun burada kaldı.

adamın hayatta bir amacı yok.ilahi dinlesin, sohbet dinlesin.namaz kılmaz cumaya bile gitmez, oruç size yemin ediyorum en son 10 yıl önce tuttu.ama sorsanız herşeyi o bilir.sürekli kapalı kadınların yaptıklarından söz eder.internette gördüğü fotoğraflarda kapalı kadınlar var ya hani açık seçik.kıskançtır.

annem dedi ki senin bir sorunun yok ne fatura ödersin ne bir ev alayım derdin var(ev babaanemden bize kalcak) ne bir araba alayım.derdin olmadığı için bana sarıyorsun dedi.haklı da annem.ablam ve benim için çalışıyor kadın.neler çekti bir bilseniz.dayak da yedi babamdan. 6 yıl önce hiç unutamadım, annemin yüzündeki morlukları şişlikleri... şimdi bile gözlerim doluyor.

size içimi dökmek istedim.daha kimseye söylemişliğim yoktur bu ailemde olanları.
    bir insanın babasından nefret etmesi kadar berbat bir şey olabilir mi? arkadaşlarımın yerinde olmayı çok isterdim.bakıyorum da babalarına nasıl ilgililer çocuklarıyla.benim babam hayatında bizi yemeğe götürmemiştir, ciddiyim.okuluma hayatı boyunca 1 kere gelmemiştir.

nolur bi fikir verin.annemin kendine bişey yapmasından çok korkuyorm.

• Annen babanın gözünü korkutmak için öyle demiştir, siz okuyun iş bulun da annenizi de alıp taşının derim ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para kazanmaya başlayınca alırsın anneni yanına gül gibi geçinir gidersiniz, şimdilik yapacak bişey yok Allah sabır versin ne diyelim, o adam o yaşından sonra değişmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simple Man

Annen babanın gözünü korkutmak için öyle demiştir, siz okuyun iş bulun da annenizi de alıp taşının derim ben.

zaten öyle yapıyorum çalışıyorum.bu sene lise sondayım.inşallah iyibiryere girerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Para kazanmaya başlayınca alırsın anneni yanına gül gibi geçinir gidersiniz, şimdilik yapacak bişey yok Allah sabır versin ne diyelim, o adam o yaşından sonra değişmez.

evet hocam ben de iyibir meslek sahibi olmaya bakıyorum
  • valla ben yatırır çökerim öyle babaya ama tabi seni bilemem...
  • Eğer annen intihar ederse ölür, benden söylemesi,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam yanımda küfür ediyor.
    13 yıl önce açıldı
    Sevgilim oldu yardım edin
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olduğu gibi tüm ayrıntılarıyla babamı anlatmışsın. Yazının yarısına geldiğimde nicke bakıp acaba kardeşim mi yazmış bunları dedim. (kendisi foruma üye) Ama değilmişsin.

Sana tavsiyem kendini bir işte geliştir ve işini çok sev. Zorluklar seni bekliyor olabilir. Hazırlıklı ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Olduğu gibi tüm ayrıntılarıyla babamı anlatmışsın. Yazının yarısına geldiğimde nicke bakıp acaba kardeşim mi yazmış bunları dedim. (kendisi foruma üye) Ama değilmişsin.

Sana tavsiyem kendini bir işte geliştir ve işini çok sev. Zorluklar seni bekliyor olabilir. Hazırlıklı ol.

umarım sevdiğim mesleği yaparım. üniversiteden sonra annemi bu evde bırakmayacağım.
  • Gelir simdi dua et baban var . Babamin kıymetini bil diyenler

Boyle babanın kıymeti mı olur ? Zor kardeşim zor öldürsen hapse girersin bos yere

Bu adam değişmez de ancak senin maddi durumun iyi olursa veya ablanın anneni kurtarabilirsiniz annen boşanmaz ise bu hayatı devam eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babanın derdi din değil, annen onu aldatmasin terk etmesin diye dini öne sürüyor.

• din mutluluktur kardeş öyle deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acildeyim

quote:

Olduğu gibi tüm ayrıntılarıyla babamı anlatmışsın. Yazının yarısına geldiğimde nicke bakıp acaba kardeşim mi yazmış bunları dedim. (kendisi foruma üye) Ama değilmişsin.

umarım sevdiğim mesleği yaparım. üniversiteden sonra annemi bu evde bırakmayacağım.

Annene çok bağlanmamanı şimdiden tavsiye ederim. O sana bağlansın ama kendin ona bağlanmaya izin verme.

Kendini geliştir. Hangi mesleğe meraklıysan o meslekte işini çok iyi yap. Gerisi gelecektir.

Ne olursa olsun öncelik kendin olsun. Babanı tasvip etmediğim gibi anneni de çok tasvip etmiyorum. Bir ilişki sorunluysa iki tarafın da hatası vardır, asla tek taraf sorumlu tutulmamalı.

Ha mağdur olan tarafı kolla tabi, ama çok bağlanma.

• anneni yalnız bırakma hep destek ol manevi olarak çocuğundan güç alır

• benim babamında bundan aşağı kalır yanı yok, annemle bunca yıldır evliler birgün aynı odada oturup sohbet ettiklerini görmedim, Allah'ın hergünü kavga ederler,sürekli küserler ama babam 5 vakit namaz kılar, yani bu iş namaza dine imana bakmaz, insanın içinde olmadıktan sonra sırf eğilip kalktan ibaret olur, babamı sokakta görsen dünyanın en nazik en kibar adamıdır, ama dışı seni içi beni yakar hesabı, yapabileceğin birşey var mı diye sorarsan maalesef yok, değiştirebileceğini sanmıyorum, kendi hayatına odaklan. hayat herkese adil davranmıyor ne yazık ki.

anenin de intihar edeceğini sanmam ama temkinli olmakta fayda var, üzmemeye çalış. kafasını dağıt biraz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Acildeyim

quote:

Annene çok bağlanmamanı şimdiden tavsiye ederim. O sana bağlansın ama kendin ona bağlanmaya izin verme.

Kendini geliştir. Hangi mesleğe meraklıysan o meslekte işini çok iyi yap. Gerisi gelecektir.

Ne olursa olsun öncelik kendin olsun. Babanı tasvip etmediğim gibi anneni de çok tasvip etmiyorum. Bir ilişki sorunluysa iki tarafın da hatası vardır, asla tek taraf sorumlu tutulmamalı.

Ha mağdur olan tarafı kolla tabi, ama çok bağlanma.

tavsiyeler için saolun hocam uyacağım dediklerinize. bu sene üni. sınavım var, annemle babam ayrılsa onları düşünmekten nasıl ders işini yapacağım bilmiyorum. iyi de gidiyorum derslerde.ygs'de 400 üstüyüm ama emeklerim boşa gidebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

valla ben yatırır çökerim öyle babaya ama tabi seni bilemem...

Aynısını demeye gelmiştim, nefret ederim o tip insanlardan.

20 yıl değil 20 saniye çekilmez. Sabrınıza hayran kaldım, umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

valla ben yatırır çökerim öyle babaya ama tabi seni bilemem...

Aynısını demeye gelmiştim, nefret ederim o tip insanlardan.

20 yıl değil 20 saniye çekilmez. Sabrınıza hayran kaldım, umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.

babam benden güçlü. onu devirmem çok zor.hem yere yatırsam dövsem bayıltsam ya sonra?
  • Yaşım 14 iken "Senden bi halt olmaz." lafları işittim.
    Yaşım 16 iken babamdan ilk yumruğu yemiştim ağzıma.
    Yaşım 18 iken evlatlıktan reddedildim. Sırf babamın mesleğini devam ettirmeyeceğim için.
    Yaşım 19 iken babam zengin olmasına rağmen part-time işe girdim ve babamdan para almadım.
    Yaşım 20 iken bir kızla tanıştım. Babam o kızın bize layık olmayacağını söyleyip benimle küstü.
    Yaşım 21 iken babamla ilk ciddi kavgamı ettim ve elemanları tarafından her tarafım morarana kadar dayak yedim.
    Yaşım 22 iken hiç beklenmedik bir şey yaptım ve dostlarımı kaybettim.
    Yaşım 23 ve nişanlımdan başka kimsem yok. Şu an ailemin yüz karası olarak görülüyorum.

• Bu gibi durumlar her aile içi ortamda olabilir. Bende ablamın yüzünden bir takım şeyler yaşadım. Ablamın annemin tartışması, babamla olan küslüğü evde huzur denen bişeyler kalmamıştı. Bu söylediğim olaylar üniversiteye hazırlıkta oldu düşün sen halimi hangisiyle ilgileneceğimi şaşırdım. Bir gün sinir krizi geçirdim bütün herşeyi kırdım döktüm öyle korkmuştular ki bir hafta boyunca tek bir tartışma çıkmadı. O piskolojik durumumla herşeyi düzeltmeyi çalıştım. Sana tavsiye anneler her zaman çocuklarını dinler oturup konuş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.