Şimdi Ara

Kız arkadaşıma yalan söyledim yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler, hatta özellikle bayanlar yardımınıza ihtiyacım var. Kız arkadaşımla 11 aydır ilişkimiz var. İlk tanıştığımızda mesleğimle ilgili bi yalan söylemiştim aslında yalanda değil Mimar Sinan Güzel Sanatlarda iç mimarlık okuyordum, babamın hastalığından dolayı bitiremedim. Kıza iç mimarım demiştim neden böyle bir yanlış yaptım bilmiyorum. Bu arada yaşım 24 yorum yapacak arkadaşlar lütfen buna dikkat ederek yorum yapsın. İyi geceler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 11 Ay sonrami aklina geldi reis ?

• Aslında sürekli aklımdaydı kardeş ama kimseye açamadım yanlış düşünürler hakkımda diye. Kız arkadaşımın bundan haberi olacak diyede korkuyorum. Yardım edin ya kafamı yiyecek gibiyim iyice...

• Cok ciddi yorum yazicam kardesim beni bilen bilir az ciddi yazarim.

Eline cok guzel bir firsat gecmis.

Biraderim şimdi ne yapıyorsun biliyor musun 33 liraya güzel bir protein tozu alıyorsun karıştırıyorsun muz falan işte gidiyorsun salona tam 11 kere şınav çekiyorsun bak burası çok önemli. Ondan sonra gidiyorsun 7 kere dambıl kaldırıyorsun 3.5 kilogram olacak ondan sonra duvarları kırabilirsin tek yumrukla kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

Cok ciddi yorum yazicam kardesim beni bilen bilir az ciddi yazarim.

Biraderim şimdi ne yapıyorsun biliyor musun 33 liraya güzel bir protein tozu alıyorsun karıştırıyorsun muz falan işte gidiyorsun salona tam 11 kere şınav çekiyorsun bak burası çok önemli. Ondan sonra gidiyorsun 7 kere dambıl kaldırıyorsun 3.5 kilogram olacak ondan sonra duvarları kırabilirsin tek yumrukla kardeşim
    Sevgiline bu yalanı itiraf edersen sana karşı büyük bir güven sorunu yaşar, bu sebepten ilişkinizde çok sorun çıkacak gibi. Paranoyak olacak yüksek ihtimal. Uygun bir zaman kolla ve neden yalan söylediğini güzelce anlat, seni seviyorsa eminim terk etmez. Ama sorunlar olacak bahsettiğim gibi
  • quote:

Cidden komik degilsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

quote:

Cidden komik degilsiniz

Hepinizden tiksiniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Canım hocam. Sıkma canını. Sen zaten o bölümü okuyorsun. Mezun olunca zaten iç mimar olacaksın. Sıkınt olmaz büyütme. Zaten Allah şifa versin, ortada hayat memat meselesi sağlık olayo varmış. Eğer babanın sağlığından söz edersen ve kız bir şey ederse umut etme ondan. Unutma kimse ailenden önemli değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 1 Eylül 2016; 0:03:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydogans

Beyler, hatta özellikle bayanlar yardımınıza ihtiyacım var. Kız arkadaşımla 11 aydır ilişkimiz var. İlk tanıştığımızda mesleğimle ilgili bi yalan söylemiştim aslında yalanda değil Mimar Sinan Güzel Sanatlarda iç mimarlık okuyordum, babamın hastalığından dolayı bitiremedim. Kıza iç mimarım demiştim neden böyle bir yanlış yaptım bilmiyorum. Bu arada yaşım 24 yorum yapacak arkadaşlar lütfen buna dikkat ederek yorum yapsın. İyi geceler...

Benim gibi açık sözlü olsaydın da bir sene sonra terk edilirdin boşver moruk

• quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

quote:

Cidden komik degilsiniz

Alıntıları Göster
    Bence daha fazla gecikmeden söylemelisin. Her geçen gün senin zararına diye düşünüyorum.

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Anlayışlı birisi fakat ben düşünmekten kafayı yicem ya. Ciddiyiz ayrıca kızın ailesi falanda biliyorlar beni iyi tanıyorlar. İki ucu ... değnek vallahi ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Beyler, hatta özellikle bayanlar yardımınıza ihtiyacım var. Kız arkadaşımla 11 aydır ilişkimiz var. İlk tanıştığımızda mesleğimle ilgili bi yalan söylemiştim aslında yalanda değil Mimar Sinan Güzel Sanatlarda iç mimarlık okuyordum, babamın hastalığından dolayı bitiremedim. Kıza iç mimarım demiştim neden böyle bir yanlış yaptım bilmiyorum. Bu arada yaşım 24 yorum yapacak arkadaşlar lütfen buna dikkat ederek yorum yapsın. İyi geceler...

Yakayım mı sigarayı kardeşim şimdiden?

• İş ciddiyse rahat ol. Evlenmek isteyen kız böyle bir şeyi pek dert etmez...

• Yalanı asla sevmem ama söylemiş bulundum. Ve bu yalan başka yalanlarıda doğuruyor kişiliğime zararı çok fazla oldu kendi içimde çelişiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Yakayım mı sigarayı kardeşim şimdiden?

Yak gitsin ben ne sigaralar yaktım

seviyorsa anlayış gösterir paran da mesleğinde olmasa sever.Mecbur kaldığından bahset.Baktın büyüttü Allah yolunu açık etsin de.Yoksa o diyecek.

Bana dedi ordan biliyorum.

• Eyvallah kardeş hadi gecen iyi olsun canını sıkmadım umarım eskiyi hatırlatıp.

• Ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle

• Yalani yalan cözer.
    Ona soyledigin zaman okulu bitirmene qz kaldigini,sen de buna guvenerek ic mimarim dedigini,amma velakin Düsmez bir Allah,babanin olayi ile devam edemedigini soyle.uzgun oldugunu samimiyetle gosterirsin.sen isini bilirsin reiss.
    Iyi adamsin.yanindayim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

Yalani yalan cözer.
    Ona soyledigin zaman okulu bitirmene qz kaldigini,sen de buna guvenerek ic mimarim dedigini,amma velakin Düsmez bir Allah,babanin olayi ile devam edemedigini soyle.uzgun oldugunu samimiyetle gosterirsin.sen isini bilirsin reiss.
    Iyi adamsin.yanindayim
    Ona de ki; ben her zaman doğruları söylerim, yalan söylediğim zamanlarda bile.
    Bu sözü de şöyle açıkla. Yalan söylediğimde bu diğer insanlar veya senin için bir yalan olabilir ama benim için doğru olan buydu ve doğrular değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Sevgiline bu yalanı itiraf edersen sana karşı büyük bir güven sorunu yaşar, bu sebepten ilişkinizde çok sorun çıkacak gibi. Paranoyak olacak yüksek ihtimal. Uygun bir zaman kolla ve neden yalan söylediğini güzelce anlat, seni seviyorsa eminim terk etmez. Ama sorunlar olacak bahsettiğim gibi

Aşk doktoru mübarek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.