< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu yaz intihar edeceğim (2. sayfa)
-
-
hepimiz ölücez zaten merak etme
ben de hayatımdan hiç ama hiç memnun değilim ve seninle aynı kaderi paylaşan bir arkadaşınım kimsem yok o kadar çaresiz kaldım ki baktım elimden hiçbir şey gelmiyor ben de hiçbir şeyi sallamama kararı aldım ve hiçbir şeyi ama hiçbir şeyi önemsemiyorum artık hayatta kendimden başka. Diğer insanların benim hakkında ne düşündüğüzerre umrumda değil artık öyle bir koyvermişlik var üzerimde. Anı yaşıyorum geçiyorum. Ben de bir an önce ölmek istiyorum ama bunu kesinlikle intihar yoluyla yapmam çünkü o kadar enayi değilim. Diğer insanlar yüzünden kendime niye zarar vereyim? Bırak onlar intihar etsin. Sen niye ediyosun ki? Azcık aklı çalışan adam zaten intiharın i sini düşünmez. Yaşa geç hayatı. Zaman su gibi akıp giden bir şey zaten, istesen de durduramazsın. Ölüm nasıl herkese adım adım yaklaşıyorsa sana da yaklaşıyor merak etme. Ölüm dediğin şey dün bir adım daha uzaktı bugün bir adım daha yakın. Yarın daha da yakın olacak. Sana son bir şey söyliyim, bok gibi olsa da yaşa bu hayatı eğer sana ızdırap ve acı veren amansız bir hastalığın yoksa yaşa bu hayatı. Sadece yaşa. Nasıl yaşıyorsan yaşa ama yaşa mutlaka. Ha sonuçta o beden senin bedenin senin aklın senin kararın. Sen fikrimde kararlıyım ben ne yaptığımın farkındayım diyorsan saygı duyarım ama böyle bir şeyi yapmadan önce gerçekten iyi düşün çünkü geri dönüşü olmayabilir bu yapacağın şeyin. Bir büyüğüne danış ve fikir al bence eğer mümkünse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Unutma alnının ortası veya çene altından yukarı doğru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
silah olsa anında intihar edicem,bıçakla falan uğraşamıyorum ev de 2.katta atlasam ölmem,nasıl buldun silahı
-
"Çirkinim." derken? Sanki bu ülkede senin haricinde herkes Brad Pitt, bir sen çirkinsin. Güzellik gelip geçicidir, bir gün güzel/yakışıklı bulduğun insanlar da çirkinleşecek zaten.
Ama bana kalırsa senin problemin "çirkin olmak" değil, sen "hiçbir şeyden zevk alamıyorum" dediğine göre "anhedoni" denilen belirtiye sahipsin.
Bence şansını bir psikiyatrist ile dene, belki daha mutlu olacaksın?
-
sern gene sağlıklısın ben hep senin gibiyim hem sağlığım yok :) sürekli nefes darlığı ve göğüs sıkıntısı ayağa kalktığımda bile oluyor. doktorlar bişey yok tetkiklerde temiz çıkıyor ama hayat ızdırap oluyor. bu tarz sorunlar psikolojik kaynaklı. ama tabi hayattan zevk almayı ciddi şekilde engelliyor. ama intiharda saçma bence
-
İntihar edersen ölürsün,
-
Çirkin olduğunuzu dusunuyor ve bu kadar kafaya takıyorsanız estetik cerraha gidin sorunuz çözülmüş olur .
-
Hayat olduğu sürece umut vardır
Yakışıklı uzun boylular gene önemli olan özgüven ve çene demeye başlamış. Ya arkadaş neden gerçekleri konuşmuyosunuz? Herkes siz değil bunu idrak edemiyo musunuz? Toksunuz açın halinden anlamazsınız gelmiş buraya boş yapıyosunuz. Konuyu açan arkadaş haklı. Çirkin birini kimse kaale almaz istediği kadar özgüvenli ve ağzı laf yapan olsun. Belki sohbeti hoş olabilir ama sadece kendisini işleri düştüğünde ararlar ne bi yere çağırırlar ne de karşılaştıklarında selam verirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 13 Temmuz 2020; 7:50:51 >
Aga bu yazanları dinleme sen sana yazma ayağına kendilerini avutuyorlar .d kimsenin seni taktığı yok.
Eğer bir gün intihar edecek olsaydım, bütün bankalardan kredi çeker, paraları çatır çutur yer öyle intihar ederdim.
Düşük zekalı bir insan bu paragrafı yazamazdı, fiziksel görüntü ise geçicidir, seni bu noktaya getiren şey psikolojik durumun. Psikolojini düzeltmeyi basarabilirsen olumsuz düşüncelerden uzaklaşacaksın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bundan 100 yıl once olsa gıt kendını oldur ama soylediklerin cozumsuz seyler degil. Kadinlar bunu anladi. Guzelligin bir matematigi var. Bunu uyguladiginda tum kusurlari gizleyebiliyorsun.
bak bu abimiz bunun bir ornegi. Sport + diyet ile harika bir vucut elde etmelsin. kasli demiyorum. dengeli. karsi cins icin dusun. Harika bir fizik en cirkin yuzu bile kapatir.
Ancak iyi bir tarz + gerekiyorsa estetik cerrahi ile yuz guzelligi de halledilebiliyor. Sonra sen bile inanamazsin. Dogal guzellik yalan. Guzellik veya yakisiklilik caba ile elde edilen birsey.
-
gülsem mi üzülsem mi bilemedim
CSB
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X