Var veya yok önemli olan bu değil önemli olan senin psikolojinin bu durumu ne kadarını kaldırabilir ne derece dayanıklısın kaldırabilir musun unutabilir misin olanları geçmişi silip hayatına devam edebilir misin sana söylenilenleri unutup devam edebilir misin hayatına bu kadar katılın arasında ne kadar daha dayanabilirsin sabrın nereye kadar önemli olan bunlardı işte kimi bunları atlatıp ders alarak hayatında çok başarılı olur kimi yaralı yaralı savaşmaya devam eder kimi ise ortalıkta ki kan gölünü görüp dayanamaz ve bu durumu kaldıramaz ve intihar eder işte benim en zayıf olduğum yer burası ben görebiliyorum olanları ve kendimi de tanıyorum kalkıp bu durumları düzeltecek ya da hiçbirsey olmamış gibi hayatıma devam edecek güçte birisi değilim görmem yeterli oldu bazı şeyleri hayal aleminde yaşamıyorum artık gerçekleri kaldıramadım hepsi bu ağır geldi bana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu yaz intihar edeceğim (4. sayfa)
-
-
herkeste var bu ve psikiyatriste git ben ilaç kullanmadan katlanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: darkolanVar veya yok önemli olan bu değil önemli olan senin psikolojinin bu durumu ne kadarını kaldırabilir ne derece dayanıklısın kaldırabilir musun unutabilir misin olanları geçmişi silip hayatına devam edebilir misin sana söylenilenleri unutup devam edebilir misin hayatına bu kadar katılın arasında ne kadar daha dayanabilirsin sabrın nereye kadar önemli olan bunlardı işte kimi bunları atlatıp ders alarak hayatında çok başarılı olur kimi yaralı yaralı savaşmaya devam eder kimi ise ortalıkta ki kan gölünü görüp dayanamaz ve bu durumu kaldıramaz ve intihar eder işte benim en zayıf olduğum yer burası ben görebiliyorum olanları ve kendimi de tanıyorum kalkıp bu durumları düzeltecek ya da hiçbirsey olmamış gibi hayatıma devam edecek güçte birisi değilim görmem yeterli oldu bazı şeyleri hayal aleminde yaşamıyorum artık gerçekleri kaldıramadım hepsi bu ağır geldi bana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben öyleyim ve biliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Boş boş 4 yılım gitti psikiyatriste hiçbir ilerleme kaydedemedik çünkü gerçekleri görmek bir hastalık değil gerçeklere katlanamamak bir hastalık değil psikatr lar biyolojik olarak beni düzeltemez verdikleri sakinleştirici ilaçlarla içimdeki alevi söndüremez ben yaşamak istiyorum gerçekten yaşamak bunun için intihar etmek istiyorum zaten şuan da yaşayamıyorum şuan da sadece ye iç sıç şeklinde yaşayan ölüden bir farkım yok gömenim yok sadece şuan her ölüm doğumla başlar ve her doğum bir ölüm kendime eziyet etmek bütün bunlara katlanmak istemiyorum yaşayamadığım yerde durmak çok saçma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 30 yasima kadar sinir koydum, istedigim hayata ulasamazsan intihar edecegim.
-
islamla tanış kardeş ne diyeyim beni bu hayatta ayakta tutan güç veren tek şey islam bu olmasa dizlerimin bağı çözülür yere düşerdim kaldıramazdım bu kadar yükü Allah bizleri zorluklarla sınar ama elbet aydınlık günler gelecektir herkesin bu dünyada derdi var en zenginide en fakiride önemli olan tutunacak dal bulmak ve bu dal benim için islamquote:
Orijinalden alıntı: darkolanBoş boş 4 yılım gitti psikiyatriste hiçbir ilerleme kaydedemedik çünkü gerçekleri görmek bir hastalık değil gerçeklere katlanamamak bir hastalık değil psikatr lar biyolojik olarak beni düzeltemez verdikleri sakinleştirici ilaçlarla içimdeki alevi söndüremez ben yaşamak istiyorum gerçekten yaşamak bunun için intihar etmek istiyorum zaten şuan da yaşayamıyorum şuan da sadece ye iç sıç şeklinde yaşayan ölüden bir farkım yok gömenim yok sadece şuan her ölüm doğumla başlar ve her doğum bir ölüm kendime eziyet etmek bütün bunlara katlanmak istemiyorum yaşayamadığım yerde durmak çok saçma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ali Ağaoğlu da kısa, çirkin, geri zekalı (umarım dava açmaz), ilkokul mezunu. Bunlar intiharı gerektirecek sebepler değil. Rotasız gibisin, bir pusulaya ihtiyacın var; bir silaha değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam
islamla tanış kardeş ne diyeyim beni bu hayatta ayakta tutan güç veren tek şey islam bu olmasa dizlerimin bağı çözülür yere düşerdim kaldıramazdım bu kadar yükü Allah bizleri zorluklarla sınar ama elbet aydınlık günler gelecektir herkesin bu dünyada derdi var en zenginide en fakiride önemli olan tutunacak dal bulmak ve bu dal benim için islam
Alıntıları GösterAynen kardeşim.Allah umudunuzu kaybetmeyin dediği için dayanıyorum.Umudu da yitirsem nerelere düşecem bilmiyorum.Her gün temiz misin murdar mısın sorusunun cevabını vermeye çalışıyoruz.
Bakara Suresi 214. Ayet : Yoksa siz, sizden öncekilerin başına gelenler, sizin de başınıza gelmeden cennete gireceğinizi mi sandınız? Peygamber ve onunla beraber mü’minler, “Allah’ın yardımı ne zaman?” diyecek kadar darlığa ve zorluğa uğramışlar ve sarsılmışlardı. İyi bilin ki, Allah’ın yardımı pek yakındır.
Ali İmran Suresi 179. Ayet : Allah, pisi temizden ayırıncaya kadar mü’minleri içinde bulunduğunuz şu durumda bırakacak değildir. Allah, size gaybı bildirecek de değildir. Fakat Allah, peygamberlerinden dilediğini seçer (gaybı ona bildirir). O hâlde, Allah’a ve peygamberlerine iman edin. Eğer iman eder ve Allah’a karşı gelmekten sakınırsanız sizin için büyük bir mükâfat vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 16 Temmuz 2020; 1:56:45 >
-
Kardeşim seni üzmek istemem ama eğer verdiğin sözler 1 ayı geçiyorsa bu tutmuyor hiçbir zaman istersen küçük lokmayla başlayıp küçük balık tutasın ki bir müddet sonra işi öğrendiğimizde büyük balıkları kolay tutabilelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaşadığın yeri söyle, kendine yaşıt arkadaş bulursun,eğlenirsin...
-
adam intihar etmiştir bile beyler boşa yazmayın
-
Birkaç yıldır çok sık görüyorum bu intihar konularını. Bu konular ciddi mi yoksa dalgasına mı açılıyor bilmiyorum ama psikolojiler iyi değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hayattan madem bıktın, neden bir çılgınlık yapmıyorsun ?
Hayat tarzını neden değiştirmiyorsun, Müslüman değilsen insanlara zarar vermeyen ama yasal olmayan birşey yapmıyorsun ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X