< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu yaz intihar edeceğim (3. sayfa)
-
-
Bende askerden geldikten sonra etmeyi düşünüyorum önümüzdeki birkaç ay sonra askere gideceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yaşadın da intihara karar verdin? Siz zorluk görmemişsiniz, hayat zorluğu yaşamamışsınız, aile içi şiddet görmemişsiniz, yoksulluğun ne olduğunu zaten bilmezsiniz.
Daha fazla yazarsam ceza alabilirim. Sokağa çıkın da çevrenize bir bakın. Halinize de şükredin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 13 Temmuz 2020; 20:2:18 > -
Ben bu düşünceye katılmıyorum. Herkesin derdi kendine göre ağırdır ve taşıyabileceği kapasite farklıdır. Benden daha kötüleri olduğu için kendi durumuma sevinecek miyim yani? İnsan en iyisini ister.
Yanlış düşünüyorsun bence. Her insan istediği en iyi şeye ulaşamayabilir. Ben de sınırsız para, onlarca spor araç ve tüm kızların düşeceği vücut, tip isteyeyim ve bunlar olmadığı için intihar edeyim. Olur mu? Olmaz.
Hak etme çerçevesinde elinden geleni yapmaya devam et. Durumunu iyileştirebildiğin kadar iyileştir. Çok daha fazlası olmuyorsa da ağıt yakmanın anlamı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 13 Temmuz 2020; 23:42:50 > -
İntihar konusu ayrı ben insanların derdini hafife almamak lazım onu anlatmaya çalıştım.
Zaten ölecen niye acele ediyorsun.Onun dışında aynı sıkışmışlığı ben de yaşıyorum.Zamanında ben de kalkıştım bu işlere.Bir keresinde ölüme baya yaklaştım.Doktor yaşaman mucize demişti.Allah izin vermediği müddetçe ölemezsin.Bunu kulağına küpe et.Çok da takma hayatı.Bu dünyada en baba hayatı bile yaşasan bitecek eninde sonunda.Ben sonsuz olanın peşindeyim.Bir şeyleri elde ettikten sonra kaybetmek istemiyorum.Şu dünya altın olsa da bir değeri yok gözümde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 13 Temmuz 2020; 23:51:55 >
Silahla intihar kesin bir ölüm yöntemi değil. Bizim buradan bir polis intihar etti ve ölmedi sürünüyor. Silahla eğer başarılı olamayıp yatağa düşersen bir daha deneme şansı da yok.
etme
-
Kardeşim harbiden söylüyorsan belirteyim intihar etmek çözüm değil hocam asıl hayatı yaşamak gerek, insan 1 kere yaşıyor öyle değil mi be kardeşim Allah'ın verdiği canı Allah alır . Sorunun ne tam olarak ailevi mi başka meseleler mi?
-
Celonfix iyi bir bakış açısı tebrik ettim
-
Yazan şahsın zorbalığa uğrama ihtimali olabilir gerçekten bilmiyorum sormak lazım
-
Elon Musk çok mu yakışıklıydı adam sonradan topladı tipini, hiç kimse tanıdığın tipiyle değil hem tipin çirkin olsada psikolojikmen sana daha çirkin geliyor. Bende bana çirkin geliyorum fakat kendimi tamamlamaya çalışıyorum, boyum kısaysa basketbola giderim, kiloluysam kilo veririm, tek kaşsam kaşlarımı alırım, sivilceliysem kremle yavaş yavaş gideririm. Her şeyin bir yolu vardır, işin zor kısmı o yolu bulmak bulduktan sonra gerisi geliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Estetik almis basini gitmis ne cirkinligi yandir bi cuvara :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: darkolan
Bende askerden geldikten sonra etmeyi düşünüyorum önümüzdeki birkaç ay sonra askere gideceğimvazgeçersin o zamana kadar
-
Karar verdim de gitmeden yapacağım
quote:
Orijinalden alıntı: darkolanKarar verdim de gitmeden yapacağım
sebebin ne benden çok mu derdin var
-
depresyonun organik sebepleri olabilir. şu an bu konuşan sen değilsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X