quote:Orijinalden alıntı: kelcikne de şeytan bir günahıfenerin türkiye kupasını almasını beklediği kadar
quote:Orijinalden alıntı: volkanfenerin türkiye kupasını almasını beklediği kadar Alıntıları Göster @kemalton hep böylemisindir...
quote:Orijinalden alıntı: s.reca@kemalton hep böylemisindir...Alıntıları Göster blue night,güzel yazmış yazan böyle derken sonundaki gülücüğü koymasam duygusal,duyarlı insan oluyorum işte
quote:Orijinalden alıntı: kelcikblue night,güzel yazmış yazan böyle derken sonundaki gülücüğü koymasam duygusal,duyarlı insan oluyorum işteAlıntıları Göster Valla beklemek sabır gerektirir galiba , sanırım
quote:Orijinalden alıntı: PoseDnValla beklemek sabır gerektirir galiba , sanırım Alıntıları Göster Bi daha geri gelmeyecek olan zamanı beklemekle geçirmek...
quote:Orijinalden alıntı: Akçalı.Bi daha geri gelmeyecek olan zamanı beklemekle geçirmek...Alıntıları Göster Ne için beklemeğe değer...Zaman çok kısa değilmi
quote:Orijinalden alıntı: Akçalı.Bi daha geri gelmeyecek olan zamanı beklemekle geçirmek...Alıntıları Göster Beklediğin gerçekten beklemeni hakkediorsa, en güzel şeydir beklemek...
quote:Orijinalden alıntı: E.A.Beklediğin gerçekten beklemeni hakkediorsa, en güzel şeydir beklemek...Alıntıları Göster beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
quote:Orijinalden alıntı: E.A.Beklediğin gerçekten beklemeni hakkediorsa, en güzel şeydir beklemek...Alıntıları Göster Bir bekleme konusu daha mı Blue hepsi senin başının altından çıktı bunların
quote:Orijinalden alıntı: simurgBir bekleme konusu daha mı Blue hepsi senin başının altından çıktı bunların Alıntıları Göster başlığı açan kişiyi tanımıyorum bile herkes bekliyor bekleyecek bir kişinin olması ne güzel bir duygu ya.. hele bide gelecekse..
quote:Orijinalden alıntı: blue nightbaşlığı açan kişiyi tanımıyorum bile herkes bekliyor bekleyecek bir kişinin olması ne güzel bir duygu ya.. hele bide gelecekse.. Alıntıları Göster @blue tanımıyonmu benii
quote:Orijinalden alıntı: s.recelar @blue tanımıyonmu benii ben fazla kimseyi tanımıyorum ki tanımak isterim
quote:Orijinalden alıntı: s.recelar quote:Orijinalden alıntı: greenhell bakışlarınız beni ürkütüyor hanımefendi. sebeb-i celaliniz nedendir acaba?
quote:Orijinalden alıntı: blue night quote:Orijinalden alıntı: s.recelar @blue tanımıyonmu benii ben fazla kimseyi tanımıyorum ki tanımak isterim tanıman gerekenlerin arasındayım diye düşünüyorum
quote:Orijinalden alıntı: s.recaquote:Orijinalden alıntı: blue night quote:Orijinalden alıntı: s.recelar @blue tanımıyonmu benii ben fazla kimseyi tanımıyorum ki tanımak isterim tanıman gerekenlerin arasındayım diye düşünüyorumAlıntıları Göster kısmetse oda olur ben biraz daha çeşitli topiclere yazarsam belirli topiclere yazmaktan kimseyi görmüyoruzki ve konuşmuş olsakta unuturum ben