Şimdi Ara

beklemeli miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kararımı verdim beyler. android tarafında 700 liraya istediğim özelliklerde telefon yok. yaz sonuna kadar lumia 525imi kullanıp telefonuma w10 güncellemesi gelince yapıcam güncellemeyi eğer beğenirsem yeni çıkan Windows 10 lu bi telefon alıcam. herkese teşekkürler.
  • Doğru karar Kardeşim beklemekle en mantıklı olanı yapmış olursun. hali hazırda 525in de var. İdare edersin o ara zati 840 940 yüksek ihtimal çıkar!
  • Ben 525 kullanıyorum şuan araştımalardayım Ağustos sonu na doğru yeni bi cihaz alıcam 4g güzel vs ama adamlar kaliteli tel üretemiyorlarki o yüzden tercihim 735 830 arasında 735 şuan 600 lira nette 830 da 1000 lira 800 olsaydı duşunmezdimde gereksiz pahalı 735 in sanal tuş meselesi canımı sıkıyo biraz yoksa güzel cihaza benziyo.kimse win 10 u boşuna beklemesin 8.1 in dolgun paketlisi gibi düşünün gorsel yönden artış olur bi kaç yeni özellik hepsi bu yani 8.0 daki stabile şarj kadar olmucak buna kesin gozuyle bakın sistemi zaten az çok biliyorsunuz yani beklemelil bişey yok.herşey az çok 20 temmuzdan sonra belli olur oda visual Studio nun yeni surumu dağıtılacak uygulama portlama olayıyla mağazada hareketkenme olursa işe yaramış demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winamp2

Beklemeye değmez..bu sistemin ios ve android ile yarışmasına en az 2 yıl var..para veriyorsanız bari işini görecek bi tlf al..mesela discovery

2 teyzemde ve yengemde discovery var. 3unde de wifi sorunu var ve şarjı az gidiyor. Şu telefonun nesini seviyorsunuz anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkannozd

arkadaşlar 700 lira bütçem var.şuan lumia 525 kullanıyorum stabilitesinden memnunum ama uygulama sıkıntıları ve işletim sisteminin rakiplerine göre geride olması canımı sıktı ve katlanamayıp yeni bir telefon almaya karar verdim.ancak androidde bildiğiniz gibi giriş seviyesi cihazlar çok performanlı olmuyor.sizce 700 liraya bi android telefon almalımıyım? ama bir yanımda windows 10 güncellemesini bekle diyor.sizce ne yapmalıyım? windows 10 ile sistemdeki ve mağazadaki sıkıntılar giderilirmi? eğer giderilirse wp yi çok seviyorum.sizce ne yapmalıyım?

Gmd 4g bence en azından saf android ömrü uzun olr
    Ama bn telefona o kadar vericek olsam internetten lumia 735 alırım veya oyun oynamayı çok seviyorsan 1320 al . oyun oynaması daha zevkli ama 735 gayet iyi
    w10 ile ios ve android uygulama çalışabilicekmiş bence sonsuza dek wp (Devam ederse , eğer inşallah 630 625 2sinden birini alıcam sonra neden wp diyo konu açıcam çok pis kanıtlarım var)

• rucuer20002 R kullanıcısına yanıt
    İyi olur kardeşim. Şuan paramda var gm 4g icin ama içimden bi ses o kadar sıkıntıya ragmen hala wp al diyor.şuan beklemedeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemeye degmez. Kolay kolay bir yere gelemez wp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.