Şimdi Ara

beklemeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 700 lira bütçem var.şuan lumia 525 kullanıyorum stabilitesinden memnunum ama uygulama sıkıntıları ve işletim sisteminin rakiplerine göre geride olması canımı sıktı ve katlanamayıp yeni bir telefon almaya karar verdim.ancak androidde bildiğiniz gibi giriş seviyesi cihazlar çok performanlı olmuyor.sizce 700 liraya bi android telefon almalımıyım? ama bir yanımda windows 10 güncellemesini bekle diyor.sizce ne yapmalıyım? windows 10 ile sistemdeki ve mağazadaki sıkıntılar giderilirmi? eğer giderilirse wp yi çok seviyorum.sizce ne yapmalıyım?

• Bence bekleyin bu arada bütçenizde artar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekle bekle, biz 2 yıldır bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşa bekliyoz gibi geliyo ama neyse

• Bekle
  • Bak herkese söylüyorum sana da söyleyeyim. 700 liraya General Mobile 4G var. Şahane telefon. Android olmasına rağmen 2 yıl güncelleme desteği bile var. 700 liraya alabileceğin en iyi cihazdır. WP kullanmışsın ve uygulamalar yetersiz demişsin. Bir düşün derim. Ha illa WP alacaksan da yine 700-1000 lira arasında 640 modelleri var. Onlar da fiyatına göre uygun cihazlardır. Araştırmanı yap kendin karar ver

• Uygulamalardan şikayetçiysen bekleme bence 4s al kafan rahat olur.Düzeleceği falan yok uygulamaların aylardır Whatsapp arama özelliği gelmedi müzik gönderme desen 1 sene oldu Android güvenli değil ama hız konusunda artık wp den farkı yok kanımca hatta yer yer daha bile iyi arkadaşın bahsettiği gm 4g nin uygulama açma hızı internet hızı falan benim 8x ten daha iyi test ettim.Hem uygulama hem güvenlik diyosan ios sadece uygulama için diyosan android de olabilir.Ama artık beklenenin bi anlamı yok en kısa zamanda ben de değiştireceğim.(telefonumun ses performansı harika olduğunudan kıyamıyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 302sino -- 19 Haziran 2015; 14:59:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    geçen yıl açıldı
    KASKOMU KULLANABİLİR MİYİM?
    10 ay önce açıldı
    Bu Ekrandan Bulabilir miyim ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beklemeye değmez..bu sistemin ios ve android ile yarışmasına en az 2 yıl var..para veriyorsanız bari işini görecek bi tlf al..mesela discovery

• Mangal Yürek Darius kullanıcısına yanıt
    o telefonu hala araştırıyorum.bende beğendim kağıt üstünde çok iyi ama general mobile markası düşündürüyor beni. discovery de çok kronik sorun vardı.
  • 302sino kullanıcısına yanıt
    bu saatten sonra 4s alınmaz. ekran küçük ve yetersiz bana göre. wp den çok sıkıldım zaten kullanıyorum hala. android bakıyorum. general mobile 4g , asus zenfone 5 , Türkcell t50 baktığım modeller. sizce hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkannozd

arkadaşlar 700 lira bütçem var.şuan lumia 525 kullanıyorum stabilitesinden memnunum ama uygulama sıkıntıları ve işletim sisteminin rakiplerine göre geride olması canımı sıktı ve katlanamayıp yeni bir telefon almaya karar verdim.ancak androidde bildiğiniz gibi giriş seviyesi cihazlar çok performanlı olmuyor.sizce 700 liraya bi android telefon almalımıyım? ama bir yanımda windows 10 güncellemesini bekle diyor.sizce ne yapmalıyım? windows 10 ile sistemdeki ve mağazadaki sıkıntılar giderilirmi? eğer giderilirse wp yi çok seviyorum.sizce ne yapmalıyım?

Wp 10 bekle o zamana bir hareketlenme olmazsa biraz bütçeni arttir.Lenovo vibe x2 al

• quote:

Orijinalden alıntı: furkannozd

bu saatten sonra 4s alınmaz. ekran küçük ve yetersiz bana göre. wp den çok sıkıldım zaten kullanıyorum hala. android bakıyorum. general mobile 4g , asus zenfone 5 , Türkcell t50 baktığım modeller. sizce hangisi?

Gm mantıklı gibi asus ların ekranı hoşuma gitmiyor.Bi de vodafone un çıkardığı yeni bi telefon var 700 tl olacak deniliyor hatta sdn incelemesini yaptı.s615 ve 3000 batarya one çıkan özellikleri.

• 302sino kullanıcısına yanıt
    Evet vodsfone smart 6 sanırsam.özellikleri güzel ama asıl fiyatı 900.erken siparişte 700 sadece. Ama hemen alamam yani 1 ay sonra alıcam.erken sipariş veremem yani.

• Neyini bekleyeceksin ya al bi android keyfine bak ne uğraşıyorsun su saçma sistem ile ? Valla bırakın artık wp yi geçin androide düşük bütceniz varsa da gm 4g alın .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone da güzel telefon fakat snap olsun veya başka uygulamalarda bazı sıkıntılar çıkarıyor diye satmıştı bi arkadaş android one projesi patlar bence git gm 4g al derim son sürüm rahat rahat kullan

• 520 sahibiyim, andorid alacaksam GM 4G alırdım, çok çekiyor beni. Ama gereksiz para vermek istemiyorum, telefon yetiyor.
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    ben öyle yapmayı düşünüyorum kardeş . androide çevirdim rotayı wp ye ilerde dönerim belki
  • Bekledigim en güzel şey
    windows 10 bomba gibi gelecek şöyle düşün bugüne kadar bir çok model çıkaran microsoft son zamanlarda neden sadece 2 yeni cihazla kaldı çünķü bomba gibi gelecek eger 8 li yeni cihazlar çıkarsa boşa zaman kaybı olacak ve o cihazlara tekrar wp10 u entekre edecek bu yüzden çıkarmiyor hemde bu suskunluk büyük fırtınanın habercisi
    Ayrıca microsoft un modelleri bir yana lg, lenovo, samsung, sony htc li wp 10 lu cihazlar görebıliriz
    hatta twiterdan htcye sormuşdum wpli yeni cihazlar gelebilir diye cevap atmisdi
  • 525 kullandıysan bi üst sekment lumia hoşuna gider tatminde eder..
    Bana kalırsa androıd one al bi tane ve o platformu bir dene derim..sıkılırsan satarsın..

• evet bende iyi şeyler bekliyorum sistemde ama mağaza yine aynı kalırsa sistemin gelişmesi bişeyi değiştirmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.