Şimdi Ara

Psikologumu değiştirmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2020 aralıktan beri aynı psikologa gidiyorum o zamandan mezun oldugum 2021 hazirana kadar olan dönemi atlatmamda yardımcı oldu sonra zaten gitme sıklığını azalttım hayatım biraz düzene girmişti.

son 1 yıldır gitme sıklığını biraz artırdım, askerden dönünce gittim, üni sınavı dönemi yaşadığım talihsizlikleri anlattım böyle yaşamakta bi anlam var mı falan dedim, bir insanın mesleği onu tanımlayan şey mi meslek en önemli şey mi gibisinden konuştu, daha dolu cvp vermesini beklerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• incinmişsin demedi mi?

• Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi polikliniğine her ilaç yazdırmaya gittiğimde, farklı doktorlar farklı teşhislerle farklı farklı ilaç yazdılar.

Nihayetinde son doktora "Falçatayı gırtlağıma atasım var" deyince telaşla beni hastaneye yatırmak istedi, kaçtım.

Bir daha gitmedim...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Falçata hikayesini 747483373.kere okuyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

• evet en son kasım 2022'de gittim sonra ilaçları bıraktım pilotluk için de ama sanırım rapor alamayacağım, zor dediler ben de masraf yapmamak için işin peşini bıraktım ama hala ilaç kullanmıyorum

• moruk şimdi şöyle tabi elimden gelse pilot olurdum 5 yıldır arzum bu yöndeydi ama pandemi çıkınca bi daha alım olmaz zaten almaları da kesin değil diyip psikiyatriye gittim, olan oldu pişman mısın diye sorarsan bazı gidişlerim gereksizdi ama 2020 aralıkta ilaç kullanmaya başladım kafayı kırmıştım keşke daha önce ilaç kullansaydım diyorum yani değilim aslında. zaten 2022 kasımda ilaçları bırakmak için gitmiştim pilot olur mu benden sizce demistim mesleki olarak sıkıntın yok vs. demişti. ama geçmişte ilaç kullandıgım icin 2 3 hastaneden de onay almam gerekiyormuş. rapora başvurmak 8k zaten. işsiz halimle aldıgım tazminatları da bu ugurda harcamak istemiyorum. o allahın belası garanti için 500 dolar verip sertifika sınavına girdim yine de elediler hala koyuyor. işsiz halimle cebimden karşılamıştım.

tekrar sınava hazırlanmayı ciddi ciddi düşündüm de obp konusu sıkıntı, 66 obp ile optimist olalım ilk 10 bine girdiğimi düşün, tıp mıp olmaz zaten.

ing.yi biraz daha geliştirip (toefl 88di, 100e çıkmam lazım) iyi kötü bi iş bulup yine güzel bi okulda bu sefer tezli mastera kabul alsam yine 30k maaşlı bi işe sıçrayabilirim diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet hukuktaki en iyi okulda tezsiz yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni kovan işyerine küfür ettim diye

zaten 25te mezun oldum direkt işe girdim 25k alıyordum nisanda

• ben silmedim yönetim sildi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.