Şimdi Ara

Beklenen 2015 ekonomik krizi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.616
Cevap
39
Favori
96.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thomassee

Haydarpasa bile listede.

Yakinda Topkapi Sarayi da satilir

meclisi bile satışa çıkartırlarsa hiç şaşırmam
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Şu aşamada tedbirli şekilde mümkünse hiç borçlanmamak lazım. Ben öğrenci olarak elimden geldiğince biriktirmeye çalışıyorum. Üniversite için gerekli harcamalar dışında kalem ve saat hobim var geri kalanı biriktiriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    Dikkat et kalem pahali hobidir.

Zamaninda az para gommedim faber ve rotringlere

• quote:

Dikkat et kalem pahali hobidir.

Zamaninda az para gommedim faber ve rotringlere

Kalem hobisinde daha çok derine inmedim. Bir Lamy Safari'm var. Bir tane babama hediye dolma kalem ve bir tane de uçlu kalem(Pentel Smash veya Graph 1000) almak istiyorum.

Asıl para harcatansa saatler.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Çok merak ediyorum olası bir kriz seçimlerde Akp'yi nasıl etkiler ? Bugüne kadar Akp'nin yolsuzluğun dibine kadar batmasına ve bütün başarısızlıklarına ekonomi iyiye gidiyor diye ses çıkarmayıp oy veren insanlar ekonomik kriz gelince uyanabilcekler mi acaba ?

Hedef 2023 müş. Akp asla 2023 e kadar iktidar olamaz. O zamana kadar ne yazık ki ekonomi sağlam kalmaz. Er ya da geç konut avm ekonomisi çökecek. Akp de gidecek.

• Dolar 2002 de kacti 2005lerde te 145 di ekonomi superdi sonradan 2009 dan sonra cokua basladi.cogu seyin fiyati %100 zamlandi ne hikmetse.bu tarihlerde ne olmus acaba o bolluk nerden gelmis?

• quote:

Orijinalden alıntı: umitmar48

Dolar 2002 de kacti 2005lerde te 145 di ekonomi superdi sonradan 2009 dan sonra cokua basladi.cogu seyin fiyati %100 zamlandi ne hikmetse.bu tarihlerde ne olmus acaba o bolluk nerden gelmis?

Ben Bernanke.
  • dolar nihayet iyi ki 2.29 lardan 2.26 seviyesine kadar düştü. euro karşısında yüksek dolar kuru fed'in de işine gelmiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umitmar48

Dolar 2002 de kacti 2005lerde te 145 di ekonomi superdi sonradan 2009 dan sonra cokua basladi.cogu seyin fiyati %100 zamlandi ne hikmetse.bu tarihlerde ne olmus acaba o bolluk nerden gelmis?

Ben Bernanke.

yalan mı ?otele göre yazdım.en basitinden alkollü içkilere kol gibi vergi koydular.birde utanmadan maaşları banka hesabına yatırılması yasası cıkardılar icradan cok basim yandi ondan takip ediyorum bunları hep.dee nerde millet alısmıs.
  • umitmar48 kullanıcısına yanıt
    Neyin fiyatı artmadı ki??

Motosiklet fiyatları bile uçtu

Bayiye gidiyoruz motor yok.

Senede 1 parti getiriyorlar.
  • hangi beklenen kriz arkadaşlar? zaten 2007'den beri fiili olarak krizin içindeyiz.
    satın alma gücünün bu kadar düşük olduğu başka bir dönem hatırlayan varsa yazsın, ben işsizliğin bu kadar yüksek olduğu (ki hesaplama yöntemi değiştirilmesine rağmen), hayat pahalılığının ve hapishanedeki insan sayısının bu kadar fazla olduğu başka bir dönem hatırlamıyorum, eskiden sadece evin reisi çalışırdı, 4 kişiye bakardı, şimdi 2 kişi çalışıp 3. kişiye bakmaya çalışıyor. daha ne kadar kötüleşecek ekonomi?
    benim annem babam öğretmendi, babamın bir lafını hiç unutmam, annem ile benim maaşımı ay başında aldıkmı bu parayı harcayarak nasıl bitireceğiz aklım ermiyor demişti, tabi zamanla işler değişti, 90lı yıllara geldik, ekonomik krizler peydah oldu, ama arada iki memur maaşı ile 4 tane ev bir tane araba sahibi olduk. hemde 10 yıllık çalışmayla, şimdi karı koca müşteşar olsanız 10 yılda 4 tane ev alamazsınız (yan yolunuz yoksa tabi). amerika dolar bastı dağıttı, bizim hükümette bize ekonomiyi büyüttük diye reklam yapıyor. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri ilk defa ekonomik olarak dünya sıralamasında geriye gittik, bundan önce hep ileri gidiyorduk, gerçi 80'den beri 17.ydik ama sonuçta yerimizi koruyorduk, şimdi 18. liğe düştük. daha ne olsun? 25. liğemi düşelim? gerçi bu gidişle oda olacak.

• apulunas kullanıcısına yanıt
    İlk 20 disina cikma durumu olabilir.

Arkadakiler gumbur gumbur geliyor.

Babacan dun soyledi.

10 yil %3-4 bandinda gidicez diye.

• 2015 de kriz mi bekleniyordu nerden aliyosunuz bunlarin haberini yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apulunas

hangi beklenen kriz arkadaşlar? zaten 2007'den beri fiili olarak krizin içindeyiz.
    satın alma gücünün bu kadar düşük olduğu başka bir dönem hatırlayan varsa yazsın, ben işsizliğin bu kadar yüksek olduğu (ki hesaplama yöntemi değiştirilmesine rağmen), hayat pahalılığının ve hapishanedeki insan sayısının bu kadar fazla olduğu başka bir dönem hatırlamıyorum, eskiden sadece evin reisi çalışırdı, 4 kişiye bakardı, şimdi 2 kişi çalışıp 3. kişiye bakmaya çalışıyor. daha ne kadar kötüleşecek ekonomi?
    benim annem babam öğretmendi, babamın bir lafını hiç unutmam, annem ile benim maaşımı ay başında aldıkmı bu parayı harcayarak nasıl bitireceğiz aklım ermiyor demişti, tabi zamanla işler değişti, 90lı yıllara geldik, ekonomik krizler peydah oldu, ama arada iki memur maaşı ile 4 tane ev bir tane araba sahibi olduk. hemde 10 yıllık çalışmayla, şimdi karı koca müşteşar olsanız 10 yılda 4 tane ev alamazsınız (yan yolunuz yoksa tabi). amerika dolar bastı dağıttı, bizim hükümette bize ekonomiyi büyüttük diye reklam yapıyor. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri ilk defa ekonomik olarak dünya sıralamasında geriye gittik, bundan önce hep ileri gidiyorduk, gerçi 80'den beri 17.ydik ama sonuçta yerimizi koruyorduk, şimdi 18. liğe düştük. daha ne olsun? 25. liğemi düşelim? gerçi bu gidişle oda olacak.

Eski bolluk ve ucuzluk yok.Biz 90'lı yıllarda pek yokluk bilmezdik.Et falan pahalıydı ama şimdiki kadar değil.Evler ucuzdu hele şehrin dışında yapılan konutları düşük maaşla çalışanlara satmak için uğraşırlardı sadece şehiriçi evler pahalıydı.Şimdi hepsi pahalı.

• http://www.vansosyal.com/?pnum=448&pt=Faiz+Tuza%C4%9F%C4%B1 okumak gerekli.. paza bize ait degildir kiralıktır ve gercekte para sanaldır pşaysada donen para sanaldır ... Bu sistemin patlamaması için tüketim gereklidir.. Tükettikçe borc cogalır malesef sistem bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 9 Ekim 2014; 23:36:47 >
  • apulunas kullanıcısına yanıt
    baştan sona kadar haklısınız ama bir tane fanatik size eksi vermiş ama ben artılayarak düzelttim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

2015 de kriz mi bekleniyordu nerden aliyosunuz bunlarin haberini yav

sen liseliydin galiba değil mi genç ,sende ömrün boyunca krizlerle yaşarsan ne zaman kriz olur önceden anlayabilirsin :)

depremi önceden algılayamıyoruz ama kriz olacak diyorsak % 90 olur :))

yalnız bu sene çok sayıda özelleştirme olacak o nedenle belki kriz daha sonraki tarihlere ötelenebilir ,ancak ötelendikçe krizin şiddeti de artar

tek çözüm her konuda kemer sıkmaktır ama bu hükümetin hem niyeti yok gibi hemde çok sayıda suriyeliye bakmak ve destek verilmesi gerektiğinden bu şartlarda özelleştirme gelirleri bile kısa sürede eriyecek gibi görülüyor

tabi birde savaşa girilirse işte o zaman ne olacağını Allah bilir

• Biz ekonomik kriz bekliyorduk ama baska kriz gelicek galiba.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.