quote:Orijinalden alıntı: BrooklynHolosko.Alıntıları Göster Gökhan'ın kesinliği var mı arkadaşlar?.. Ne bekleniyor, ayrıca Topuz'la beraber mi gelecek yoksa tek başına mı her yerde ayrı muhabbet dönüyor..
quote:Orijinalden alıntı: VladajuæaHolosko değil FiyaskoAlıntıları Göster espiri anlayışın dehşet verici o yüzden ayakta alkışlıyorum seni quote:Orjinalden alıntı: I PhipHiRiqLi I Holosko değil Fiyasko
quote:Orijinalden alıntı: zibidi_romeoespiri anlayışın dehşet verici o yüzden ayakta alkışlıyorum seni quote:Orjinalden alıntı: I PhipHiRiqLi I Holosko değil Fiyasko Alıntıları Göster Şu halleriyle Holosko
quote:Orijinalden alıntı: zibidi_romeoespiri anlayışın dehşet verici o yüzden ayakta alkışlıyorum seni quote:Orjinalden alıntı: I PhipHiRiqLi I Holosko değil Fiyasko Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: zibidi_romeo espiri anlayışın dehşet verici o yüzden ayakta alkışlıyorum seni quote:Orjinalden alıntı: I PhipHiRiqLi I Holosko değil Fiyasko niki yaratıcımış
quote:Orijinalden alıntı: trewqquote:Orjinalden alıntı: zibidi_romeo espiri anlayışın dehşet verici o yüzden ayakta alkışlıyorum seni quote:Orjinalden alıntı: I PhipHiRiqLi I Holosko değil Fiyasko niki yaratıcımış Alıntıları Göster teşekkurler arkadaşlarrr
quote:Orijinalden alıntı: zibidi_romeoespiri anlayışın dehşet verici o yüzden ayakta alkışlıyorum seni quote:Orjinalden alıntı: I PhipHiRiqLi I Holosko değil Fiyasko Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: zibidi_romeo espiri anlayışın dehşet verici o yüzden ayakta alkışlıyorum seni quote:Orjinalden alıntı: I PhipHiRiqLi I Holosko değil Fiyasko espürü mü bu ya ?
quote:Orijinalden alıntı: VladajuæaHolosko değil FiyaskoAlıntıları Göster Yok bizimki Golosko quote:Orjinalden alıntı: I PhipHiRiqLi I Holosko değil Fiyasko
quote:Orijinalden alıntı: atiybaYok bizimki Golosko quote:Orjinalden alıntı: I PhipHiRiqLi I Holosko değil Fiyasko Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: atiyba Yok bizimki Golosko quote:Orjinalden alıntı: I PhipHiRiqLi I Holosko değil Fiyasko daha göremedik bişey
quote:Orijinalden alıntı: Vladajuæaquote:Orjinalden alıntı: atiyba Yok bizimki Golosko quote:Orjinalden alıntı: I PhipHiRiqLi I Holosko değil Fiyasko daha göremedik bişeyAlıntıları Göster holosko
quote:Orijinalden alıntı: VladajuæaHolosko değil FiyaskoAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: I PhipHiRiqLi I Holosko değil Fiyasko Allah ta sana nasip etsin inş böyle iğrenç espriler ! not : beddua diildir :p
quote:Orijinalden alıntı: PhysicalEducationquote:Orjinalden alıntı: I PhipHiRiqLi I Holosko değil Fiyasko Allah ta sana nasip etsin inş böyle iğrenç espriler ! not : beddua diildir :p Alıntıları Göster pascal nouma
quote:Orijinalden alıntı: [tATu]pascal noumaAlıntıları Göster biri santrafor diğeri forvet...İkisi birlikte oynarsa daha iyi olur